| نویسنده |
پیام |
|
|
sahar_topoli2
Quoting: sahar_topoli2 تو که همین الان گفتی من خسته ام مخواستم نترسی بیای روی تخت 
♥✤♥ باید تو رو پیدا کنم, شاید هنوزم دیر نیست ◊◊◊ تو ساده دل کندی, ولی تقدیر بی تقصیر نیست ♥✤♥ ◄ خدایا سپاس... ►
|
|
|
Quoting: amir_yazd عزیز من شما پایین تخت بخواب ما سه تا هم یکم مهربون تر میخوابیم

یا رب دل دوستان پر از غم نکنی , با تیز قضا ما خم نکنی , ای چرخ تو را به حق قرآن سوگند بعد از من یک مو ز تن رفیق ما کم نکنی .
|
|
|
Quoting: amir_yazd مخواستم نترسی بیای روی تخت ترس مال پیرزنه . شما هم که راننده تاکسی نیستی . 
♥♥ love is like the air we breathe it may not always be seen, but it is always felt and used and we will die without it ♥♥
|
|
|
|
|
هیچی مثل ادم کنارش میخوابیدم
|
|
|
acrobat
منظورم منو , سحر و پرنیا بود 
♥✤♥ باید تو رو پیدا کنم, شاید هنوزم دیر نیست ◊◊◊ تو ساده دل کندی, ولی تقدیر بی تقصیر نیست ♥✤♥ ◄ خدایا سپاس... ►
|
|
|
amir_yazd
Quoting: amir_yazd منظورم منو , سحر و پرنیا بود امیر خطر ناک شدی . 
یا رب دل دوستان پر از غم نکنی , با تیز قضا ما خم نکنی , ای چرخ تو را به حق قرآن سوگند بعد از من یک مو ز تن رفیق ما کم نکنی .
|
|
|
sahar_topoli2
Quoting: sahar_topoli2 ترس مال پیرزنه . شما هم که راننده تاکسی نیستی . خب بیا بریم بخوابیم دیگه 
فقط پتو رو بنداز رومون که کسی نبینه 
|
|
|
 من ميرم رو كاناپه بخوابم
بچه ها من اسمم از NaNaBaRbIe به NaNa_BaRbIe تغيير كرده
|
|
|
|
|
من فردا شب میخابم شاید تا فردا نظرش عوض بشه
.هی فلانی شاید زندگی همین باشد.....................
|
|
|
Quoting: NaNaBaRbIe من ميرم رو كاناپه بخوابم
منم باهاش میرم ... منت شماها رو هم نمی کشم 
* ~~~ سربلندی گر خواهی ، با همه یکرنگ باش ... قالی از صد رنگ بودن ، زیر پا افتاده است ~~~ *
|