| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: parnia مگه تو هم...آره؟!!خطر ناک شدی سحری!!
نه بابا این وصله ها بهم نمی چسبه
Quoting: AiHan1387 این خیلی توپوله ... واسه من و پرنیا تو تخت جا نیست .... ایشششش دلتم بخواد 
♥♥ love is like the air we breathe it may not always be seen, but it is always felt and used and we will die without it ♥♥
|
|
|
Quoting: AiHan1387 پرنیا جان بیا بریم اونطرف تر رو زمین بخوابیم یه موقع سردیت نشه... من اگه بخوام با تو بخوابم خودم رو میکشم... 
وای بر من , گر تو آن گم کرده ام باشی ....!*خدايا سپاس...*
|
|
|
Quoting: sahar_topoli2 نه بابا این وصله ها بهم نمی چسبه خیالم راحت شد 
|
|
|
|
|
Quoting: parnia خیالم راحت شد
مطمئنی ؟؟؟
♥♥ love is like the air we breathe it may not always be seen, but it is always felt and used and we will die without it ♥♥
|
|
|
sahar_topoli2 خب بیا بریم بخوابیم من خیلی خستم 
♥✤♥ باید تو رو پیدا کنم, شاید هنوزم دیر نیست ◊◊◊ تو ساده دل کندی, ولی تقدیر بی تقصیر نیست ♥✤♥ ◄ خدایا سپاس... ►
|
|
|
Quoting: sahar_topoli2 مطمئنی ؟؟؟ تقریبا"... 
|
|
|
آره ؟؟؟ 
من با آدم خسته رو یه تخت نمی خوابم 
|
|
|
Quoting: parnia تقریبا"...

|
|
|
|
|
sahar_topoli2
Quoting: sahar_topoli2 من با آدم خسته رو یه تخت نمی خوابم بیا بریم کم کم خستگیم بیرون میره 
♥✤♥ باید تو رو پیدا کنم, شاید هنوزم دیر نیست ◊◊◊ تو ساده دل کندی, ولی تقدیر بی تقصیر نیست ♥✤♥ ◄ خدایا سپاس... ►
|
|
|
Quoting: sahar_topoli2 ایشششش دلتم بخواد
خوب نمی خواد چیکار کنم 
Quoting: parnia یه موقع سردیت نشه...
نترس قبلش چای نبات خوردم 
Quoting: parnia من اگه بخوام با تو بخوابم خودم رو میکشم...
 اگه اینطوریه محکم می گیرمت تو بغلم که نتونی به خودت کاری داشته باشی 
* ~~~ سربلندی گر خواهی ، با همه یکرنگ باش ... قالی از صد رنگ بودن ، زیر پا افتاده است ~~~ *
|