| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: kamran747 ما بیشتر

Quoting: sexy_lizard_yxes مگه کی داره ترتیب کیو مید
 نمیدونم! فک کنم لیلیه!
Quoting: parnia بگم...بودنتون تو روحیتون اثر بد میزاره....کامران یه مقدار خشنه... کامرااااااااااااااان؟! راست میگه؟!
¸.•¨¯`•.¸طلوع بی شمار معرفت باش..به شهری که رسومش بی وفاییست..سرم سرگرم تصویر تو گشته..به ان حدی که اسمش بی نواییست!¸.•¨¯`•.¸
|
|
|
منم گفته باشم.... اول از همه من اینجا بودم عمرا برم بیرون
Y! (yahoo) ID: sexy_lizard_yxes85
|
|
|
Quoting: parnia بگم...بودنتون تو روحیتون اثر بد میزاره....کامران یه مقدار خشنه... فدای سرت عزیزم . ماهم همدردی میکنیم . سر و صدا میکنیم تو خجالت نکشی . اگر هم خواستی ساندویچی میکنیم !
کسی چه میداند ، شاید این جهان جهنم عالمی دیگر باشد
|
|
|
|
|
Quoting: sexy_lizard_yxes آخیییی.... کامران برات بمیله خدا نتنه...
Quoting: sexy_lizard_yxes ایول داداش بیا بشین اینجا... اون کاسه تخمه هم بیار... خواب از سرمون پرید

وای بر من , گر تو آن گم کرده ام باشی ....!*خدايا سپاس...*
|
|
|
Quoting: handballist فک کنم لیلیه! شوخی شوخی حالا مدیر هم بکشین وسط
|
|
|
Quoting: parnia خب وقتی صدای اشک و آه منو در میاری مردم میان ببینن تو این اتاق چه خبره... اووووووووووووووووووووووه قرار نشد فیلممون بره رو نت که 
دل گفت وصـالـش بدعـا باز توان یافـت.....عمریست که عمرم همه در کار دعـا رفـت
|
|
|
Quoting: parnia خدا نتنه... مگه تا کجا رسیده که نکنه رو میگی نتنه!؟
|
|
|
Quoting: lili naze خانوما اقايون تو چاق سلامتي يه فيلم جالب سكسي گذاشتيم براي تماشا!!! لطفا همگي به اونجا مراجعه كنيد ميخوام در اين اتاق رو قفل كنم من قول میدم هیچی نگم . میشینم این گوشه ساکت . انگار دیوارم . فقط دستمو میکنم تو جیبم !
کسی چه میداند ، شاید این جهان جهنم عالمی دیگر باشد
|
|
|
|
|
Quoting: lili naze خانوما اقايون تو چاق سلامتي يه فيلم جالب سكسي گذاشتيم براي تماشا!!! لطفا همگي به اونجا مراجعه كنيد ميخوام در اين اتاق رو قفل كنم
 من که جامو همین جا پهن کردم! خخخخخخخخخخخخخخخخخخخررررررررررر پپپپپپپپپپپپپپپپپپپپف!
¸.•¨¯`•.¸طلوع بی شمار معرفت باش..به شهری که رسومش بی وفاییست..سرم سرگرم تصویر تو گشته..به ان حدی که اسمش بی نواییست!¸.•¨¯`•.¸
|
|
|
Quoting: lili naze خانوما اقايون تو چاق سلامتي يه فيلم جالب سكسي گذاشتيم براي تماشا!!! لطفا همگي به اونجا مراجعه كنيد ميخوام در اين اتاق رو قفل كنم 
وای بر من , گر تو آن گم کرده ام باشی ....!*خدايا سپاس...*
|