| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: handballist ما مخللصیم ما بیشتر
دل گفت وصـالـش بدعـا باز توان یافـت.....عمریست که عمرم همه در کار دعـا رفـت
|
|
|
Quoting: handballist نه هنوز رو هوا هست! مگه کی داره ترتیب کیو میده؟ 
Y! (yahoo) ID: sexy_lizard_yxes85
|
|
|
Quoting: mashgholam اصلاَ من این گوشه میشینم صدام هم در نمیاد ! بگم...بودنتون تو روحیتون اثر بد میزاره....کامران یه مقدار خشنه... 
وای بر من , گر تو آن گم کرده ام باشی ....!*خدايا سپاس...*
|
|
|
|
|
Quoting: kamran747 این بچه تخس ها رو هم ببر پیلیس نه دیگه جلوی ما ...
¸.•¨¯`•.¸طلوع بی شمار معرفت باش..به شهری که رسومش بی وفاییست..سرم سرگرم تصویر تو گشته..به ان حدی که اسمش بی نواییست!¸.•¨¯`•.¸
|
|
|
Quoting: handballist ببین لاک داره یا نه؟ آره داره . کامران توام ؟ 
Quoting: sexy_lizard_yxes ایول داداش بیا بشین اینجا... اون کاسه تخمه هم بیار... خواب از سرمون پرید کدوم کاسه ؟ ببین هی منو بلند میکنی مجبورم برم رو تخت کامرانو بلند کنم دنبال کلید و کاسه بگردم !
کسی چه میداند ، شاید این جهان جهنم عالمی دیگر باشد
|
|
|
kamran747
Quoting: kamran747 این بچه تخس ها رو هم ببر پیلیس من یکی عمرا برم بیرون شرمنده داداشی 
دلم گرفته ای دوست ! هوای گریه با من ...
|
|
|
parnia
Quoting: parnia نه....مراقبیم...

دلم گرفته ای دوست ! هوای گریه با من ...
|
|
|
Quoting: parnia بگم...بودنتون تو روحیتون اثر بد میزاره....کامران یه مقدار خشنه... تا نکشی زجری.... نفهمی دردی! امان از تجربه
Y! (yahoo) ID: sexy_lizard_yxes85
|
|
|
|
|
setareh_71 حالا که من رفتم تویه اون تاپیک تو در رفتی ؟؟؟
یا رب دل دوستان پر از غم نکنی , با تیز قضا ما خم نکنی , ای چرخ تو را به حق قرآن سوگند بعد از من یک مو ز تن رفیق ما کم نکنی .
|
|
|
Quoting: kamran747 این بچه تخس ها رو هم ببر پیلیس خانوما اقايون تو چاق سلامتي يه فيلم جالب سكسي گذاشتيم براي تماشا!!!
لطفا همگي به اونجا مراجعه كنيد
ميخوام در اين اتاق رو قفل كنم 
******* گر به فــــــــــراق خو کنم صبر کجا؟ قرار کو؟ ................ وعده وصـــــــل اگر دهد طاقت انتظار کو؟ *******
|