| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: kamran747 عزیزم اینم تخت خوابه ما اومدیم روش؟ به میدون تره بار بیشتر شبیه تا تختخواب همه بچه هاب آویزون هستن توش خب وقتی صدای اشک و آه منو در میاری مردم میان ببینن تو این اتاق چه خبره... 
وای بر من , گر تو آن گم کرده ام باشی ....!*خدايا سپاس...*
|
|
|
Quoting: shammer جلو پاتون رو نیگا کنین بعدا بپرین وسط تو کجا بودی دیگه؟
Y! (yahoo) ID: sexy_lizard_yxes85
|
|
|
Quoting: lili naze هنوزم كه وايستادي اونجااااااااااا د برو بيرون ديگه دهه گفتم که . راه خروجو پیدا میکنم . اصلاَ من این گوشه میشینم صدام هم در نمیاد !
کسی چه میداند ، شاید این جهان جهنم عالمی دیگر باشد
|
|
|
|
|
Quoting: parnia خب وقتی صدای اشک و آه منو در میاری مردم میان ببینن تو این اتاق چه خبره... آخیییی.... کامران برات بمیله!
|
|
|
Quoting: sexy_lizard_yxes اونها که رو زمینه! آخه یکی دوتا نیست که .
|
|
|
Quoting: mashgholam کدوم پاش ؟ حالا از کجا بفهمم کدوم پا ، پای کامرانه ؟ ببین لاک داره یا نه؟
Quoting: sexy_lizard_yxes راست میگی خودت بردار! فعلا کامران آمپرش بالاست اون طرفها خطریه موافقم
Quoting: sexy_lizard_yxes اونها که رو زمینه! نه هنوز رو هوا هست!
¸.•¨¯`•.¸طلوع بی شمار معرفت باش..به شهری که رسومش بی وفاییست..سرم سرگرم تصویر تو گشته..به ان حدی که اسمش بی نواییست!¸.•¨¯`•.¸
|
|
|
mashgholam اهان از اون لحاظ خوبه اوکی
kamran747
بازم تبریک میگم 
دلم گرفته ای دوست ! هوای گریه با من ...
|
|
|
Quoting: setareh_71 اهان ببخشید احیانا که نمیخواد بچه دار بشید بعد بگید هنوز اشنا نشدیم نه....مراقبیم... 
وای بر من , گر تو آن گم کرده ام باشی ....!*خدايا سپاس...*
|
|
|
|
|
Quoting: mashgholam اصلاَ من این گوشه میشینم صدام هم در نمیاد ! ایول داداش بیا بشین اینجا... اون کاسه تخمه هم بیار... خواب از سرمون پرید
|
|
|
Quoting: parnia خب وقتی صدای اشک و آه منو در میاری مردم میان ببینن تو این اتاق چه خبره... گریه کنید مسلمونااااااااا گریه کنید ثوابه !
|