| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: kamran747 آررررررررررررررررررررهه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ پس اینجوریاست دختر خاله؟ با همه آره با ما هم آره؟؟ kamran747

ها؟؟؟
چي؟ من كجام؟؟
اوه اينجا ديگه چه تاپيكيه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من تواتاق ديگران چيكار دارم ميكنم!!!
آقا خداحافظ 
******* گر به فــــــــــراق خو کنم صبر کجا؟ قرار کو؟ ................ وعده وصـــــــل اگر دهد طاقت انتظار کو؟ *******
|
|
|
mashgholam
Quoting: mashgholam عروسی کجا بوده . اینا اول میرن ماه عسل بعد عروسی میگیرن ! اهان عین این پرتغالی ها ازدواج میکنند که اول بچه دار میشن بعد ازدواج میکنن ؟  یه رسم جدیده این؟
دلم گرفته ای دوست ! هوای گریه با من ...
|
|
|
Quoting: parnia اینقدر گفتی آخ زووووووووون که قاطی کردم خب.... عزیزم اینم تخت خوابه ما اومدیم روش؟ به میدون تره بار بیشتر شبیه تا تختخواب همه بچه هاب آویزون هستن توش 
دل گفت وصـالـش بدعـا باز توان یافـت.....عمریست که عمرم همه در کار دعـا رفـت
|
|
|
|
|
lili naze نه بمون بذار یکم اذیت کنیم 
|
|
|
Quoting: parnia ولی من اینطوریه اشکم...نگاه کن عزیزم.... آخی... کامران کوتاه بی! اشکش در اومد! کلید مردم رو از زیر پای بده متفرق شیم!
Y! (yahoo) ID: sexy_lizard_yxes85
|
|
|
Quoting: lili naze آقا شما دوساعت کلید به دست تو اینجا چیکار میکنی؟؟ کلیدارو پیدا کردم راه خروجو گم کردم .
Quoting: lili naze بفرما بیرون دیگه اول خانوما !
Quoting: parnia پس چراغ رو خاموش کن... من به هیچی دست نمیزنم . فکر کردی !
کسی چه میداند ، شاید این جهان جهنم عالمی دیگر باشد
|
|
|

من همانم که تا اوج رفتم , ولی . . . ..... خدایا سپاس......
|
|
|
kamran747
Quoting: kamran747 عزیزم اینم تخت خوابه ما اومدیم روش؟ به میدون تره بار بیشتر شبیه تا تختخواب همه بچه هاب آویزون هستن توش

|
|
|
|
|
Quoting: kamran747 خدا خفت نکنه کیانا ما مخللصیم
Quoting: sexy_lizard_yxes بابا شلوغش نکنید این دو تا کار دارن! خوب یهو مشکل سار میشه! یکی کلیدو ور داره!
¸.•¨¯`•.¸طلوع بی شمار معرفت باش..به شهری که رسومش بی وفاییست..سرم سرگرم تصویر تو گشته..به ان حدی که اسمش بی نواییست!¸.•¨¯`•.¸
|
|
|
Quoting: mashgholam کلیدارو پیدا کردم راه خروجو گم کردم . پس از سوراخ کجا دید میزدی شیطون؟
Y! (yahoo) ID: sexy_lizard_yxes85
|