| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: handballist لیلی ترتیب مارو میده دیگه! میگه چرا ار سوراخ در دید میزنی پسر خالشو! تجاوز مدیر؟! فردا تیتر روزنامه میشه!
Y! (yahoo) ID: sexy_lizard_yxes85
|
|
|
Quoting: setareh_71 منم تبریک میگم مبارک باشه به پای هم پیر بشید ما تازه داریم با هم آشنا میشیم ستاره جون....
این یکی از مراحل شناخته
Quoting: kamran747 عزیزم کلید آباژور که کنار دست خودته اینقدر گفتی آخ زووووووووون که قاطی کردم خب....
وای بر من , گر تو آن گم کرده ام باشی ....!*خدايا سپاس...*
|
|
|
Quoting: mashgholam کلیدای تو کجاست ؟ اونارو هم پیدا نمیکنم ! افتاده زیر پای کامران! واااای! بد بختت شدی مشغلام!
¸.•¨¯`•.¸طلوع بی شمار معرفت باش..به شهری که رسومش بی وفاییست..سرم سرگرم تصویر تو گشته..به ان حدی که اسمش بی نواییست!¸.•¨¯`•.¸
|
|
|
|
|
Quoting: setareh_71 parnia kamran747 منم تبریک میگم مبارک باشه به پای هم پیر بشید تازه اشم شیرینی یادتون نره منم عروسی دعوتما از الان گفته باشم دهه حالا این دختر خاله شیطونیش گل کرده تو این وقت شب تو تاپیک تختخوابی چیکار میکنی خواهر کوچولو؟ 
دل گفت وصـالـش بدعـا باز توان یافـت.....عمریست که عمرم همه در کار دعـا رفـت
|
|
|
Quoting: sexy_lizard_yxes بچه ها ایندفعه جون خودم کمیته اومد بابا من خودم رئیسشم
|
|
|
داداش بیا کلیداتو پیدا کردم!
|
|
|
Quoting: sexy_lizard_yxes تجاوز مدیر؟! فردا تیتر روزنامه میشه! رامتین کجااااااااااایییییییییی بیا که تیتر اویزون تایمت در اومد!
¸.•¨¯`•.¸طلوع بی شمار معرفت باش..به شهری که رسومش بی وفاییست..سرم سرگرم تصویر تو گشته..به ان حدی که اسمش بی نواییست!¸.•¨¯`•.¸
|
|
|
Quoting: handballist افتاده زیر پای کامران! واااای! بد بختت شدی مشغلام خدا خفت نکنه کیانا 
|
|
|
|
|
Quoting: kamran747 عزیزم اینا اشک شوق هستن من میدونـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــم نـــــــــــــــــــــــــــــــــــــه....اشک شوق این شکلیه.... ولی من اینطوریه اشکم...نگاه کن عزیزم.... 
وای بر من , گر تو آن گم کرده ام باشی ....!*خدايا سپاس...*
|
|
|
Quoting: handballist رامتین کجااااااااااایییییییییی بیا که تیتر اویزون تایمت در اومد! بابا شلوغش نکنید این دو تا کار دارن!
|