| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: mashgholam عجب سرعتتی ! یکی این تاپیکو بگیره . mashgholam آقا شما دوساعت کلید به دست تو اینجا چیکار میکنی؟؟
بفرما بیرون دیگه 
******* از جان چــــــــــه عزيز است ؟ بگو آن به تــــــــــــــو بخشم !!! *******
|
|
|
Quoting: mashgholam عجب سرعتتی ! یکی این تاپیکو بگیره . بچه ها روتخت میخوابید کمربنداتونو محکم ببندید ! کمربند چیه بابا؟! کلاه کاسکت لازمه! ملوانااااااااااان بکشییییییییییید
¸.•¨¯`•.¸طلوع بی شمار معرفت باش..به شهری که رسومش بی وفاییست..سرم سرگرم تصویر تو گشته..به ان حدی که اسمش بی نواییست!¸.•¨¯`•.¸
|
|
|
Quoting: parnia خواهشا" بی آخ زووووووووووووون نه نه نه نمیشه بدون آخ زووووووووووووووووووووون نمیشه 
دل گفت وصـالـش بدعـا باز توان یافـت.....عمریست که عمرم همه در کار دعـا رفـت
|
|
|
|
|
Quoting: handballist ملوانااااااااااان بکشیییییییییی منظورت بادبانهاست؟
Y! (yahoo) ID: sexy_lizard_yxes85
|
|
|
Quoting: mashgholam parnia اوه اوه اوه . به خدا من اشتباهی اومدم اینجا . کلیدامو جا گاشتم اومدم بردارم پس چراغ رو خاموش کن... 
الهي آن ده ، كه آن به......
|
|
|
parnia قلبونت عزیزم من خیـــــــــــــــلی خوبم 
******* از جان چــــــــــه عزيز است ؟ بگو آن به تــــــــــــــو بخشم !!! *******
|
|
|
Quoting: lili naze بفرما بیرون دیگه
 منم برم؟
¸.•¨¯`•.¸طلوع بی شمار معرفت باش..به شهری که رسومش بی وفاییست..سرم سرگرم تصویر تو گشته..به ان حدی که اسمش بی نواییست!¸.•¨¯`•.¸
|
|
|
من خوابم!
|
|
|
|
|
Quoting: sexy_lizard_yxes منظورت بادبانهاست؟ اره
|
|
|
Quoting: handballist منم برم؟ کجا؟ تازه کار به جاهای باریک کشیده! وایستا ببینیم آخر کی ترتیب کیو میده!
|