| نویسنده |
پیام |
|
|
هیس.... صاحبش اومد!
Y! (yahoo) ID: sexy_lizard_yxes85
|
|
|
Quoting: sexy_lizard_yxes اوه بچه ها صاحبش اومد! خانوم مدیرlili naze این دو تا داشتن کارای بد بد میکردن! به خدا من منتظرم یکی بیاد لالایی بگه! راست میگه!
¸.•¨¯`•.¸طلوع بی شمار معرفت باش..به شهری که رسومش بی وفاییست..سرم سرگرم تصویر تو گشته..به ان حدی که اسمش بی نواییست!¸.•¨¯`•.¸
|
|
|
Quoting: sexy_lizard_yxes اوه بچه ها صاحبش اومد! خانوم مدیرlili naze این دو تا داشتن کارای بد بد میکردن! به خدا من منتظرم یکی بیاد لالایی بگه! sexy_lizard_yxes آره عزیز میدونم من حواسم به این دوتاست 
******* گر به فــــــــــراق خو کنم صبر کجا؟ قرار کو؟ ................ وعده وصـــــــل اگر دهد طاقت انتظار کو؟ *******
|
|
|
|
|
kamran747 پسرخاله سخت گیری نکن دیگه بی آخ زون باشه دیگه 
******* گر به فــــــــــراق خو کنم صبر کجا؟ قرار کو؟ ................ وعده وصـــــــل اگر دهد طاقت انتظار کو؟ *******
|
|
|
parnia اوه اوه اوه . به خدا من اشتباهی اومدم اینجا . کلیدامو جا گاشتم اومدم بردارم . با جازه ! 
کسی چه میداند ، شاید این جهان جهنم عالمی دیگر باشد
|
|
|
این کامرانو بفرست اینجا لالایی بگه! مردا اینور زنا اونور! دهه! حالا نصفه شبیه یه کار دست هم بدین
|
|
|
عجب سرعتتی !
یکی این تاپیکو بگیره .
بچه ها روتخت میخوابید کمربنداتونو محکم ببندید !
کسی چه میداند ، شاید این جهان جهنم عالمی دیگر باشد
|
|
|
Quoting: mashgholam اوه اوه اوه . به خدا من اشتباهی اومدم اینجا . کلیدامو جا گاشتم اومدم بردارم . با جازه ! بیا اینور! اینها دارن شوخی شوخی یه کار دست هم میدن! بیا کلیدهای منو بگیر برو
|
|
|
|
|
Quoting: kamran747 کسی به بچه تو کار نداره که دخترررر منظورم بچه ها بود... 
ممنونم عزیزم....شما چطوری...؟ 
Quoting: lili naze روی یه تخت خوابیدنتون مبارکا باشه دیگه آهان....از اون لحاظ 
Quoting: kamran747 لیلی و لیزی دیگه

وای بر من , گر تو آن گم کرده ام باشی ....!*خدايا سپاس...*
|
|
|
Quoting: mashgholam عجب سرعتتی ! آخرهای کاره سرعت میره بالا دیگه!
|