صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / شوخی و سرگرمی / :/:/:/:/:/ بهترین خاطره دیروز چی بود /:/:/:/:/:/:
. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . >>
نویسنده پیام
# : 30 Jun 2008 18:47

سلام دوستان بهترین خاطره دیروزتون رو بگین تا توی این تاپیک و تو دل خودتون واسه همیشه ثبت بشه

کوروش بزرگ . بزرگ مرد ایران زمین . که بعد از آن ندیده این زمین .... یا کوروش بزرگ
# : 6 Jul 2008 03:15

Quoting: larjini
بهترین خاطره دیروز چی بود

هیچی

سبكباران ساحلها نديدند.... به دوش خستگان باري است دنيا.... مرا در موج حسرتها رها كرد .....عجب يار وفاداري است دنيا
# : 6 Jul 2008 03:42

Quoting: larjini
بهترین خاطره دیروزتون رو بگین تا توی این تاپیک و تو دل خودتون واسه همیشه ثبت بشه

زنده بیدم. بیدار شدم.. چرت زدم... بعد شب خوابیدم.

اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
# : 6 Jul 2008 10:52

دوباره سر تعارف کردن سوتی دادم! طرف داشت تعارف میزد بذار من حساب کنم، منم گفتم نه من حساب میکنم بعدا ازت میگیرم!

Y! (yahoo) ID: sexy_lizard_yxes85
# : 6 Jul 2008 12:59

تکراری و بی خاطره

یه شبی بود و شبی لحظه ای بود و تبی قصه ی غم زدگی دردای پرزدگی همه تاریکیه شب هق هقه گریه رو لب .. ◄... خدایا سپاس...►
# : 9 Jul 2008 09:45

با خانواده رفتیم پارک

هر کس به طریقی دل ما می شکند/بیگانه جدا دوست جدا می شکند / بیگانه اگر می شکند حرفی نیست/ از دوست بپرس چرا می شکند
# : 21 Jul 2008 16:00

Quoting: Golden_Eagle
تکراری و بی خاطره

خودت واسه خودت خاطره خوش بساز

کوروش بزرگ . بزرگ مرد ایران زمین . که بعد از آن ندیده این زمین .... یا کوروش بزرگ
# : 6 Aug 2008 13:09

خاطره..!
خیلی معمولی بود

اشتباهات پایه ی اختراعات هستند . Adry
# : 7 Aug 2008 13:45

آمپولی که به حاجی زدم

دیگه امضام رو عوض نمیکنم: تا ابد دوستت دارم آویزون ◄ خدایا سپاس... ►
# : 7 Aug 2008 15:02

Quoting: chooghalef
آمپولی که به حاجی زدم

بدبخت حاجی کونش پاره شد ؟

. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.