| نویسنده |
پیام |
|
|
سلام دوستان بهترین خاطره دیروزتون رو بگین تا توی این تاپیک و تو دل خودتون واسه همیشه ثبت بشه

کوروش بزرگ . بزرگ مرد ایران زمین . که بعد از آن ندیده این زمین .... یا کوروش بزرگ
|
|
|
Quoting: larjini بهترین خاطره دیروز چی بود هیچی 
سبكباران ساحلها نديدند.... به دوش خستگان باري است دنيا.... مرا در موج حسرتها رها كرد .....عجب يار وفاداري است دنيا
|
|
|
Quoting: larjini بهترین خاطره دیروزتون رو بگین تا توی این تاپیک و تو دل خودتون واسه همیشه ثبت بشه زنده بیدم. بیدار شدم.. چرت زدم... بعد شب خوابیدم.
اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
|
|
|
|
|
دوباره سر تعارف کردن سوتی دادم! طرف داشت تعارف میزد بذار من حساب کنم، منم گفتم نه من حساب میکنم بعدا ازت میگیرم!
Y! (yahoo) ID: sexy_lizard_yxes85
|
|
|
تکراری و بی خاطره
یه شبی بود و شبی لحظه ای بود و تبی قصه ی غم زدگی دردای پرزدگی همه تاریکیه شب هق هقه گریه رو لب .. ◄... خدایا سپاس...►
|
|
|
با خانواده رفتیم پارک 
هر کس به طریقی دل ما می شکند/بیگانه جدا دوست جدا می شکند / بیگانه اگر می شکند حرفی نیست/ از دوست بپرس چرا می شکند
|
|
|
Quoting: Golden_Eagle تکراری و بی خاطره
خودت واسه خودت خاطره خوش بساز 
کوروش بزرگ . بزرگ مرد ایران زمین . که بعد از آن ندیده این زمین .... یا کوروش بزرگ
|
|
|
خاطره..! خیلی معمولی بود
اشتباهات پایه ی اختراعات هستند . Adry
|
|
|
|
|
آمپولی که به حاجی زدم
دیگه امضام رو عوض نمیکنم: تا ابد دوستت دارم آویزون ◄ خدایا سپاس... ►
|
|
|
Quoting: chooghalef آمپولی که به حاجی زدم
بدبخت حاجی کونش پاره شد ؟
|