| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: iranxiran اقا من اصلا دوست دختر لازم ندارم
داری مگه ؟ 
زانو نمی زنم! حتی اگر سقف آسمان كوتاهتر از قد من باشد!!!
|
|
|
# : 6 Jul 2008 20:23 | ویرایش بوسیله: seranza
Quoting: amir_yazd توجه ....................................... توجه آقایون محترم آویزون من با تمومی این خانوما آشنایی دارم ترشیده ان میخوان قالب کنن کلاه سرتون نره امیر وایسا که اومدم ایندفعه بزنمت
Quoting: amir_yazd NaNaBaRbIe این آواتور تو خیلی خوشکله ها مخ داری میزنی ؟ اونم تو تاپیک من ؟ 
|
|
|
Quoting: mmmmmmmmmmina اینجا رو تبدیل به بنگاه شادمانی کردن قراره این پسرهای مونده رو به دخترها بندازن پسرهای مونده = پسرهای ترشیده 
Quoting: amir_yazd mmmmmmmmmmina چه طوری بی معرفت خانوم؟ کم پیدا؟!
Quoting: mmmmmmmmmmina amir_yazd هستیم میایم میریم خوش میگذرونیم تابستون و هزار کار قابل انجام انشاالله تو برنامه صد سال دوم هم برای تو یه دختر خوب و خوشگل و معقول در نظر میگیرم مینا جون تحویلش نگیر نمیدونی چیا در مورد گفته 
Quoting: SOLDIER seranza بابا مینا رفته بود کنکور بده
چه ربطی داشت ؟ 
asgaragha_tt
Quoting: asgaragha_tt نه عزیزم . زبون اصلی ما روسی یا بهتر بگم ... روسکی یازلیک ... هستش زبان زیبایی دارید هر چند زبانتونو نمیدونم 
|
|
|
|
|

یا رب دل دوستان پر از غم نکنی , با تیز قضا ما خم نکنی , ای چرخ تو را به حق قرآن سوگند بعد از من یک مو ز تن رفیق ما کم نکنی .
|
|
|
acrobat بابا میخوایم بچسبونیمت به ستاره جون 
|
|
|
Quoting: seranza بابا میخوایم بچسبونیمت به ستاره جون مگه تو چسبی ؟؟؟؟ حالا به چه عنوان میخوای بچسبونی ؟؟؟؟ اصلاَ من میخوام درسمو ادامه بدم .

یا رب دل دوستان پر از غم نکنی , با تیز قضا ما خم نکنی , ای چرخ تو را به حق قرآن سوگند بعد از من یک مو ز تن رفیق ما کم نکنی .
|
|
|
Quoting: seranza داری مگه ؟

♥♥♥ هیچوقت نگو میخوام مثل این یا اون باشم... همیشه سعی کن خودت باشی و بهترین ♥♥♥
|
|
|
Quoting: amir_yazd خوشحالم که باهات آشنا شدم همچنین
بچه ها من اسمم از NaNaBaRbIe به NaNa_BaRbIe تغيير كرده
|
|
|
|
|
SOLDIER
Quoting: SOLDIER بچم چقدر هوله ببخشید دیر جواب دادم رفتم بیرون بعد دیگه نمیتونستم درو ببندم بیام تو بس که خواستگارا صف کشیده بودن و میخواستن بیان خواستگاری و کشته مرده داشتم 
Quoting: SOLDIER طرف آویزونیه و حدود 6 7 ماهه عضو شده بگم بیاد خواستگاری؟! حالا تشریف بیارن ببینیم چی میشه 
میگن دروغ بوده که تو تا آخرش مال منی *** چشمای رنگ عسلت دنبال چشمای دیگست..!
|
|
|
seranza
Quoting: seranza حسین جون ظرف مدت سه سوت خودتو معرفی کن ببین معرفی نمیکنه 
میگن دروغ بوده که تو تا آخرش مال منی *** چشمای رنگ عسلت دنبال چشمای دیگست..!
|