| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: amir_yazd ممممممینا دزدیدش ما خانوادگی با خواستگار جماعت مخالفیم همدیگر رو بیرون قراره ببینیم و بپسندیم الکی خرج رو دست بابا و مامان مون نمیزاریم 
|
|
|
Quoting: amir_yazd خانما و آقایون تا واسم صفحه نذاشتین من منکر هرگونه روابط عاطفی با ارشک هستم... خودتو لو دادی ها! 
Y! (yahoo) ID: sexy_lizard_yxes85
|
|
|
Quoting: mmmmmmmmmmina ما خانوادگی با خواستگار جماعت مخالفیم همدیگر رو بیرون قراره ببینیم و بپسندیم الکی خرج رو دست بابا و مامان مون نمیزاریم

|
|
|
|
|
sexy_lizard_yxes جدیدا کلاس خانوادمون بالا بالا ها رفته شاید هم بوده که الکی این پسرهای تلپ رو راه نمیدهن تو خونه 
|
|
|
ما هم تو خونوادمون از این رسوم ها نداریم! عروس میاد به پای دوماد میفته میگه جون دو تا منو بگیر مربا نشم! (دیدی کلاس خونوادمون رو پشت بومه؟!)
|
|
|
~~~~اسمشو چی سیو کردی توی گوشیت ؟ ~~~~ چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اسمشو از تو گوشیم پاک کردم
دختره بی ادب بد دهن زاغارت

مثال رود که در نشیب دره سر به سنگ می زند رونده باش..........امید هیچ موجزی ز مرده نیست زنده باش
|
|
|
Quoting: Setare07 کدوم يکی از آقايون ميخواست مزدوج بشه؟ بلو بابااااااااااااااااااا
شهاب
|
|
|
Quoting: acrobat سلام . خوبی ؟ کجا هستم ؟؟؟؟
مرسی خوبم 
Quoting: laleh23 خدا خیرت بده خیر ببینی یه دستی برسون این چندتا جوونو بدوزیمشون به هم 
Quoting: yankee ای گفتی Helia =hasan Anahita=Akbar دوتا دوتا ؟ چه خبرته 
زانو نمی زنم! حتی اگر سقف آسمان كوتاهتر از قد من باشد!!!
|
|
|
|
|
Quoting: amir_yazd تو واسه خودت پیدا کن من نمیخوام چیزی که زیاده و ریخته تو دست و پا پسره 
Quoting: amir_yazd خب تو هم میشی phone 4 واسه وقتای اضطراری بشین تا برم بهش بگم 
Quoting: amir_yazd خب پس تو منو واسه خودت کنار بزار اونم باشه بهش میگم 
setareh_71 acrobat
Quoting: setareh_71 نمیشناسم بیشتر معرفی کنید ببینم شاید خوب بود حسین جون ظرف مدت سه سوت خودتو معرفی کن 
Quoting: acrobat یکی اینجا برایه من بگه چه خبره چرا پشت سر من حرف میزنین ؟ اااا هیییییییس دارم دامادت میکنم 
|
|
|
Quoting: red_neck سلام من اسمشو به اسم خودشون سیو می کنم البته لازم به ذکر وقتی اسم تکراری بشه 1 -2 -3 میزارم جلوشون فعلا اسم نیلوفر 4 رکورد دار بوده بعد مریم و الناز خداوند به شما برکت بیشتر بدهاد 
|