| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: acrobat زندگی برایه من خیلی مشکلات داشته خیلی !!!! از بچگی رجر کشیدم 15 سالگی رفتم آلمان 5 سال تنهایی زندگی کردم بعدش به دلیله یه سری مشکلات برگشتم ایران . حالا فرض کن هر شب همه اینا مثل 1 فیلم از جلویه چشمام میگذره تازه 1 قسمت خیلی زیادیش رو به خاطره 1 کسی که خیلی برام ارزش داره و حاضرم جونم هم براش بدم فراموش کردم که الان این شدم . داداش همه همین هستن! بخوای من یه داستان از زندگیم میگم که درامترین داستان عمرت بشه! الان توی تاپیک های شوخی هستی.... شاد باش! اصلا بیا تو هم یه اکس بزن بریم فضا! 
فاز سوم کلاردشت! 
Y! (yahoo) ID: sexy_lizard_yxes85
|
|
|
sammandar
Quoting: sammandar کم پیدایی مشتی؟ بابا مگه کار میذاره؟
Good guys only win in movies
|
|
|
Quoting: sexy_lizard_yxes بریم فضا! کدوم فضا !!!
یا رب دل دوستان پر از غم نکنی , با تیز قضا ما خم نکنی , ای چرخ تو را به حق قرآن سوگند بعد از من یک مو ز تن رفیق ما کم نکنی .
|
|
|
|
|
acrobat فضایه جو یکم اسپید بال بزن میبینیش
|
|
|
Quoting: sammandar زیر شرتت شبیه کدوم میوه است اینو واسه اون یکی تاپیک میخام در ضمن مگه تو مشهدی هستی؟ لهجه ت خیلی ضایع بید جیگر با کی هستی؟
how can you see into my eyes like open doors
|
|
|
Quoting: MPN فضایه جو یکم اسپید بال بزن میبینیش از اون لحاظ .  NaNaBaRbIe
Quoting: NaNaBaRbIe با کی هستی؟ چیکارا میکنی ؟
یا رب دل دوستان پر از غم نکنی , با تیز قضا ما خم نکنی , ای چرخ تو را به حق قرآن سوگند بعد از من یک مو ز تن رفیق ما کم نکنی .
|
|
|
بدو خودتو بهم معرفی کن 
کاش ماه میدانست از میان این همه ستاره و سیاره فقط یکی مشتریست .... !!!
|
|
|
setareh_71
Quoting: setareh_71 بدو خودتو بهم معرفی کن کجا ؟
|
|
|
|
|
setareh_71 بوس بده 
همونجا
|
|
|
کجاس اونوقت ؟
|