| نویسنده |
پیام |
|
|
ایول مدیر جونی.........
خیلی چاکریم دربست...............
............................................................. این جکم به افتخار کامی جون گل:::::
يك بابايي ميخواسته زن بگيره، منتها طرف آخر ادعاي غيرت بوده و ميگفته: كسي كه بخواد زن من شه، بايد چشم و گوشش بسته باشه! روش تشخيص چشم و گوش بستگي حضرت آقا هم اين بوده، كه هرجا ميرفت خواستگاري، ايشون ميگفته من بايدتو خلوت با دخترتون صحبت كنم. توي خلوت هم ايشون معاملشو در مياورده و از دختر مردم ميپرسيده: اسم اين چيه؟ خوب البته تو اين دوره و زمونه هم كه بچه هشت ساله هم ميدونه اسم اون چيه، نتيجتاٌ هرجا ميرفته، دختره ميگفته: اين كــيـــره!! و طرف هم شاكي ميشده كه: نه! من اين دختر رو نميخوام! خلاصه يكي دوسال اين وضع خواستگاري ادامه داشته، تا يك بار ميره يك جا خواستگاري و وقتي نوبت به مراسم كيرشناسي ميرسه، دختره ميگه: اين شوشوله! مرده خيلي حال ميكنه،با خودش ميگه: اين همونيه كه من ميخوام! دختر بايد اينجوري چشم و گوش بسته باشه. خلاصه ازدواج ميكنند و آخراي ماه عسلشون، يك شب مرده با خودش ميگه: الان ديگه وقتشه كه خانوم بدونه اسم اين چيه! خلاصه ميره پيش خانومش و جناب معامله رو ميكشه بيرون و ميگه: عزيزم يادته وقتي اومدم خواستگاريت، ازت پرسيدم اسم اين چيه، تو گفتي شوشول؟ دختره ميگه: آره عزيزم، يادمه. مرده ميگه: عزيزم اسم اصلي اين كيره نه شوشول! دختره هم ميگه: عزيزم، من خودم ميدونم كير چيه. ولي جلو كيرهايي كه من ديدم، اين همون شوشوله
ای خدا دلگیرم ولی, احساس غم نمیکنم ... چون با تو ام پیش کسی سرم رو خم نمیکنم (( چه اعتراف تلخیه, انگار رسیدم تهه خط ))
|
|
|
Quoting: kamran747 مممممممممممممممممم......... یه لره زنگ میزنه قم میگه : برامون یه امام جمعه بفرستین ازش میپرسن: هفته پیش یه نفر فرستادیم اون چی شد؟؟ لره میگه: اونو که همون روز کشتیم باهاش امام زاده درست کردیم اینم بخاطر دوستان گلم البته یه جا دیگه هم تعریفش کردم مرسی... خیلی عالی بود.... 
وقتي پشيمون بر ميگردي...دوست دارم...!!
|
|
|
amir_yazd parnia

دل گفت وصـالـش بدعـا باز توان یافـت.....عمریست که عمرم همه در کار دعـا رفـت
|
|
|
|
|
پرنیا خانومی سلام.....
کجا در رفتی خودت که هنوز جک نگفتی؟؟؟؟
ای خدا دلگیرم ولی, احساس غم نمیکنم ... چون با تو ام پیش کسی سرم رو خم نمیکنم (( چه اعتراف تلخیه, انگار رسیدم تهه خط ))
|
|
|
amir_yazd

kamran747

|
|
|
Quoting: amir_yazd پرنیا خانومی سلام..... کجا در رفتی خودت که هنوز جک نگفتی؟؟؟؟ سلام امیر آقا... تاپیکتونو تبریک میگم عزیز...  راستش جک جدید بلت نیستم.... 
|
|
|
اذیت نکن پرنیا...
مشکلی نیس قدیمی بگوووووووووو....
اینم به افتخار پرنیا:::::
يك بابايي دوتا كس بلوچ بلند ميكنه، ميبره خونه. اونجا بهشون ميگه: شما دوتا تو اين اتاق لخت شيد تا منم آماده شم. خلاصه خودش ميره تو اتاق بغلي، لباساشو در مياره و يك فروند كاندوم فرد اعلا هم ميكشه رو حضرت معامله و برميگرده تو اتاق. تا مياد تو، يكي از كسا برميگرده به اون يكي ميگه: اوره ماه پري سيل كن چون نوكين كيري داره آنگهش پلاستيك در نبوته!! (الترجمه الپارسي(!): ماهپري ببين چه كير نويي داره، هنوز از پلاستيك در نيومده!!!)
|
|
|
ترکه میفته تو جوب...ملت میان درش بیارن...میگه به من دست نزنید این وظیفه شهرداریه...!! 
|
|
|
|
|
پرنیا جونم......
ایووووووووووووووووول خیلی خندیدم..............
|
|
|
پرنیا اواتوره جدیدت خیلی قشنگه....
/////////////////////////////////////////////////
این بخاطره لطفه کامی جون:
بچه خوشگله موبايل بسته بوده كمرش، قزوينيه ميبينه، ميگه: وااااي! ببم جان براش افاف هم گذاشتي؟!
اینم شیرینی اواتوره جدیده پرنیا جون:
قزوينيا يك ماهواره ميفرستن فضا كه دنبال سوراخ لايه ازون بگرده!
|