صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / شوخی و سرگرمی / بیا تو یه (جک) بگو بخندیم...
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 471 . 472 . >>
نویسنده پیام
# : 5 Jan 2008 18:15

تركه ميخواسته دستكش بخره، ميره داروخونه ميگه: ببخشيد، كاپوت ‌خانواده دارين؟!

............................................................

رشتيه مياد خونه، ميبينه يك مردك لندهور لخت مادرزاد تو اتاق خواب نشسته! خلاصه خيلي غيرتي ميشه، ميگه: مردك الندگ! تو خونه من چه غلطي ميكني؟! مرده ميگه: والله آقا من داشتم با اين خانم همسايه بالايي حال ميكردم، كه يهو شوهرش اومد، منم به شما پناهنده شدم. رشتيه دلش ميسوزه، ميگه: اشكال نداره، والله منم دل خوشي ازين طبقه بالايي ندارم. خلاصه كلي مرام ميگذاره و يك دست لباس و يك مقدار پول تاكسي ميده به مرده و با سلام وصلوات راهيش ميكنه. يكي دو هفته بعد، رشتيه داشته تو حياط خونش قدم ميزده، يهو دو دستي ميكوبه تو سرش، ميگه: اي بر پدر آدم دروغگو لعنت! منزل ما كه فقط يك طبقه‌ست!

...........................................................

به ميرزاپور ميگن چرا شما همش موقع سرود ملي ميخندي؟ ميگه آخه دائي پيشمه ميگه شل ژد از افق ... مهل خاولان

♥✤♥خسته ام از بغض کهنه عشق ◊ سنگینه تحملش تو صدام ◊ خوبه که به یاد تو قانع ام ◊ میتونم بگذرم از شکوه هام♥✤♥ ◄ خدایا سپاس... ►
# : 5 Jan 2008 18:18

n1m4
ممنون ولی یادت رفت یه جک بنویسی!!!!!

♥✤♥خسته ام از بغض کهنه عشق ◊ سنگینه تحملش تو صدام ◊ خوبه که به یاد تو قانع ام ◊ میتونم بگذرم از شکوه هام♥✤♥ ◄ خدایا سپاس... ►
# : 5 Jan 2008 18:20

جالب بود. .

ببیم تو چرا بجای کاندم از کاپوت استفاده می کنی . .؟

تا کمرت را خم نکنی . . کسی نمی تواند سوارت شود . .! ( مارتین لتر کینگ)
# : 6 Jan 2008 00:19

آيا مي دانيد ميزان پاسخ مثبت دختران به بوق زانتیا 60 درصد بيشتر از انواع پژو مي باشد؟
روابط عمومي شركت سایپا

تنها خداست که می ماند
# : 6 Jan 2008 01:07

artan_eran222
همینجوری..شاید فکر میکنم باکلاس تره...یادت رفت جک بگی...
.......................
wald
ممنون خیلی جالب بود...
///////////////////////////////////////////

عربه زنشو واسه زايمان بچه هفتم برده بوده بيمارستان، بعد از يك مدت يك پرستار مياد، آروم بهش ميگه: يك خبر بدي براتون دارم. متاسفانه بچه عقب افتاد‌ه‌ست. عربه ميگه: ولك خودشو ناراحت نكن! شيش تاشون از جلو افتادن هيچ گهي نشدن، بگذار اين هفتمي از عقب بيافته شايد يك گهي شد!

......................................

تو قزوين داشتن درمورد انتخابات مجلس گزارش تهيه ميكردن، يارو گزارشگره از يك پير مرد بازاري ميپرسه: به نظر شما با صلاحيت‌ترين كانديد اين دوره كيه؟ حاج آقا ميگه: بالام جان اين روزا هر الف بچه‌اي مدعيه كه كان ديده، ولي الله وكيلي هيشكي تو كل قزوين قدر اين حسين آقا آمپول زن كان نديده!

# : 6 Jan 2008 01:18

amir_yazd
خیلی جکر توپی هستی......دمت گرم!

همه کس و هیچ کس...
# : 6 Jan 2008 01:28

shadow_man
ممنون نظره لطفته....راستی یادت رفت جک بگی....

//////////////////////////////////////////////////////////

از رشتيه ميپرسن: چه روزايي با زنت حال مي‌كني؟ ميگه: همه روزا بجز پنجشنبه و جمعه‌ها! ميپرسن چرا؟! ميگه: اووو! پنج شنبه جمعه اونقدر شلوغه كه ژتون گير خودمم نمياد!

# : 6 Jan 2008 02:11 | ویرایش بوسیله: kamran747

amir_yazd
سلام عزیز
اول اینکه تاپیک خوبی داری اما جاش تو گفتگو آزاد نیست
اینو باید تو بخش شوخی میزدی که بازدید کننده بیشتری داشته باشه..من برات ترتیب انتقالش رو میدم
دوم اینکه
تاپیکت رو بمدت 1 هفته استیکی میکنم
تو هم در عوض دیگه لازم نیست هر جا میری تبلیغ تاپیکتو انجام بدی
معامله خوبیه مگه نه؟
پس بزن قدش

دل گفت وصـالـش بدعـا باز توان یافـت.....عمریست که عمرم همه در کار دعـا رفـت
# : 6 Jan 2008 02:16

kamran747

سلام کامران جان...
تا اینجا اومدی یه جکم میگفتی دیگه...!!

اون كه تو خودخواهيهات مرد...دل من بود ،تو نديدي.....
# : 6 Jan 2008 02:20

Quoting: parnia
kamran747

سلام کامران جان...
تا اینجا اومدی یه جکم میگفتی دیگه...!!

مممممممممممممممممم.........
یه لره زنگ میزنه قم میگه :
برامون یه امام جمعه بفرستین
ازش میپرسن:
هفته پیش یه نفر فرستادیم اون چی شد؟؟
لره میگه:
اونو که همون روز کشتیم باهاش امام زاده درست کردیم

اینم بخاطر دوستان گلم
البته یه جا دیگه هم تعریفش کردم

دل گفت وصـالـش بدعـا باز توان یافـت.....عمریست که عمرم همه در کار دعـا رفـت
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 471 . 472 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.