صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / شوخی و سرگرمی / بیا تو یه (جک) بگو بخندیم...
. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 471 . 472 . >>
نویسنده پیام
# : 4 Jan 2008 00:26 | ویرایش بوسیله: amir_yazd

سلام دوستان عزیز من ...

از اونجایی که خنده یکی از مهمترین چیزها در زندگیست بیاین خنده رو روی لبای هم بشونیم....

در ضمن اگه در جکها اسم شهری یا ائینی یا مذهبی بکار برده شد همه واسه خنده است پس

هیچکس ناراحت نشه...

دوستدار شما:امیر

با تشکر و قدردانی زیاد از تمامی دوستانی که در دور دوم (صفحه 274 تا 450) مسابقات انتخاب بهترین جک در این تایپیک حضور داشتند.
ممنونم از تمامی دوستان عزیزم که داوری هایی خوب برای هر چه بهتر شدن این تایپیک انجام دادند.

/upload/th20/241609-2057g.jpg

♥✤♥خسته ام از بغض کهنه عشق ◊ سنگینه تحملش تو صدام ◊ خوبه که به یاد تو قانع ام ◊ میتونم بگذرم از شکوه هام♥✤♥ ◄ خدایا سپاس... ►
# : 4 Jan 2008 00:37

اینم دوتا جک واسه افتتاح:

1- از تركه ميپرسن چطور شد ترك شدي؟ ميگه: ايلده اول دنيا خدا ازم پرسيد: دوست داري ترك خر باشي يا فارس زن‌قحبه؟! منم گفتم: همون ترك خر بهتره!
.............................................................
2- تركه رفته بوده خون اهدا كنه، دكتره ازش ميپرسه: شما تاحالا چندبار همخوايگي نامشروع داشتين؟! (اين يحتملا تركش يه خورده خارجكي بوده!! دكتراي داخلي كه معمولا خايه نميكنن همچين سوالي بپرسن!!) تركه كلي قسم و آيه ميخوره كه ولله بالله، من زن و بچه دارم، اهل اين كارا نيستم تا بالاخره دكتره قبول ميكنه و خون بابا رو ميگيرن. موقع برگشت، تركه رفيقش رو تو صف ميبينه، ميگه:گضنفر خيلي مواظب باش! اينجا انگار يكيو كردن، دنبال اون نامردن!

♥✤♥خسته ام از بغض کهنه عشق ◊ سنگینه تحملش تو صدام ◊ خوبه که به یاد تو قانع ام ◊ میتونم بگذرم از شکوه هام♥✤♥ ◄ خدایا سپاس... ►
# : 4 Jan 2008 12:09

اصفهانیه می میره

میده رو سنگ قبرش بنویسن

من مردم ولی مغازه بازه

ostad_tooraj --- (لولا خرکسون فهلک المفلسون)
# : 4 Jan 2008 12:24

زنه ميره كفاشي، ميگه: آقا يك كفش ميخوام پشتش باز باشه، جلوش هم منگوله داشته باشه. كفاشه يك نگاهي بهش ميكنه، ميگه: خانم يهو بيا پاتو بكن تو كون من!!

هرکه عاشق شدجفا بسیارمیبایدکشید/بهریک گل منت صدخارمی باید کشید/من به مرگم راضیم،امانمیآیداجل/بخت بدبین،ازاجل هم نازمیبایدکشید
# : 4 Jan 2008 12:25

زين پس به جاي واژه غريب و نامانوس جنده خانه بگوييد: پايگاه داده ها!!!

هرکه عاشق شدجفا بسیارمیبایدکشید/بهریک گل منت صدخارمی باید کشید/من به مرگم راضیم،امانمیآیداجل/بخت بدبین،ازاجل هم نازمیبایدکشید
# : 4 Jan 2008 16:55

بچه:مامان یه ویاگرا بده اسهال شدم

مامان:ویاگرا که مال اسهال نیست

بچه:پس چرا دیشب به بابا گفتی یه ویاگرا بخور تا این گهت سفت شه؟!

# : 4 Jan 2008 18:49

Quoting: tty_aziz
من مردم ولی مغازه بازه

اولی:برو به بابا فلانی بگو فلانی تصادف کرد گوزپیچ شد!
دومی به باباش میگه:آقای پدر یه خبر بد دارم:
پسرت تصادف کرده جوری که نمی دونم گوزوپیچونده،توپیچ گوزیده،پیچوگوزونده،توگوزپیچیده،پیچش گوزیده،یا اینکه اصلن گوزش پیچیده
یه دفه پدر یارو رو همون جا گوزپیچ می کنه میره!!!

دیگه امضام رو عوض نمیکنم: تا ابد دوستت دارم آویزون
# : 4 Jan 2008 22:10

عزیزان ممنون از همراهیتون.. ادامه بدین...

من که کلی خندیدم/// بقیه کجان؟؟؟؟

اینم یه جکه باحاله دیگه:

تهرونيه و اصفهانيه و قزوينيه ميميرن، اون دنيا ميرن كارنامه اعمالشون رو ميگيرن، ميبينن بدجوري افتضاحه و اگه اين ريختي پيش بره هر سه تايي از قعر دوزخ سر در ميارن! خلاصه ميرن پيش جبرئيل و كلي خايه مالي ميكنند كه بابا يك فرصت ديگه به ما بدين بلكه جبران كنيم و آخر مخ جبرئيل رو ميزنن و راضيش ميكنن كه يك فرصت ديگه بهشون بده، منتها با يك شرط و اون اينكه اگه اينبار يك دفعه تهرونيه خانوم بازي كنه، اصفهانيه دنبال پول باشه يا قزوينيه قزويني بازي در بياره، درجا سنگ ميشه و صاف از ته جهنم سر در مياره! خلاصه سه تايي برميگردن رو زمين و خوشحال و خندان داشتن ميرفتن كه يهو چشم تهرونيه ميخوره به يك كس‌ اساسي و هرچي ميخواد جلوي خودشو بگيره نميشه و آخر ميره يك تيكه بهش ميندازه.. تيكه انداختن همان و درجا سنگ شدن همان! قزوينيه و اصفهانيه خوب حساب كار دستشون مياد، يك نگاه به هم ميكنند و راه ميافتند. يخورده جلوتر اصفهانيه يك 100 تومني رو زمين ميبينه، هي با خودش چك و چونه ميزنه، آخر ميبينه راه نداره... خم ميشه ورش داره، يهو قزوينيه ميگه: آي بالام‌جان! خدا ازت نگذره كه هم خودتو سنگ كردي و هم منو!

/////////////////////////////////////////////////////////////////////

# : 4 Jan 2008 22:17 | ویرایش بوسیله: artan_eran222

ویرایش شد . . توسط خودم !

تا کمرت را خم نکنی . . کسی نمی تواند سوارت شود . .! ( مارتین لتر کینگ)
# : 4 Jan 2008 22:46

artan_eran222 ممنون از نظرت

اولا: که فارسه زن قحبه نه مادر قحبه...

دوما: در جک همه چی گفته میشه که البته خنده دار بودنش بیشتر به خاطره اینه پس تو رو خدا به کسی بر نخوره.

سوما: اق ارمان جک نذاشتیو رفتی

////////////////////////////

اینم یه جک:

از لاشيه ميپرسن: دوست داري تو آسيا كدوم تيم برسه به جام جهاني؟ ميگه: خوب معلومه ايران. ميپرسن: بخاطر وطن پرستي ميگي ايران؟ ميگه: نه بابا، آخه تا برسه جام جهاني آدمو ميگـاد!

. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 471 . 472 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.