صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / شوخی و سرگرمی / @@ نه دیدنیها @@
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 14 . 15 . >>
نویسنده پیام
# : 16 Oct 2007 15:40

آسمان مال من است/ پنجره، فکر، هوا، عشق، زمين مال من است/چه اهميت دارد ...بقيه اش...
# : 16 Oct 2007 15:43

آسمان مال من است/ پنجره، فکر، هوا، عشق، زمين مال من است/چه اهميت دارد ...بقيه اش...
# : 16 Oct 2007 15:46

# : 16 Oct 2007 15:49

# : 16 Oct 2007 15:51

To my darling husband,

Before you return from your trip I just want to let you know about the small accident I had with the pick-up truck when I turned into the driveway. Fortunately, not too bad and I really didn't get hurt, so please don't worry too much about me.

I was coming home from Wal-Mart, and when I turned into the driveway, I accidentally pushed down on the accelerator instead of the brake. The garage door is slightly bent, but the pick-up fortunately came to a halt when it bumped into your car.

I am really sorry, but I know with your kind-hearted personality you will forgive me. You know how much I love you and care for you my sweetheart. I am enclosing a picture for you.

I cannot wait to hold yo u in my arms again.

Your loving wife.

XOXOXO

BE SURE AND SCROLL PAST THE PICTURE

# : 16 Oct 2007 15:56

البته این یکی خوندنیه

يه مرد 80 ساله ميره پيش دكترش برای چك آپ. دكتر ازش در مورد وضعيت فعليش می پرسه و پيرمرد با غرور جواب ميده:
هيچوقت به اين خوبی نبودم. تازگيا با يه دختر 25 ساله ازدواج كردم و حالا باردار شده و كم كم داره موقع زايمانش ميرسه. نظرت چيه دكتر؟
دكتر چند لحظه فكر ميكنه و ميگه: خب... بذار يه داستان برات تعريف كنم. من يه نفر رو می شناسم كه شكارچی ماهريه. اون هيچوقت تابستونا رو برای شكار كردن از دست نميده. يه روز كه می خواسته بره شكار از بس عجله داشته اشتباهی چترش رو به جای تفنگش بر ميداره و ميره توی جنگل. همينطور كه ميرفته جلو يهو از پشت درختها يه پلنگ وحشی ظاهر ميشه و مياد به طرفش. شكارچی چتر رو می گيره به طرف پلنگ و نشونه می گيره و ..... بنگ! پلنگ كشته ميشه و ميفته روی زمين!
پيرمرد با حيرت ميگه: اين امكان نداره! حتما" يه نفر ديگه پلنگ رو با تير زده!
دكتر يه لبخند ميزنه و ميگه: دقيقا" منظور منم همين بود!

نتيجهء اخلاقی: هيچوقت در مورد چيزی كه مطمئن نيستی نتيجهء كار خودته ادعا نداشته باش!

# : 16 Oct 2007 15:59

http://www.avizoon.com/forum/20_44821_2.html#msg795159
لیلی بیست لطفا به این لینک رسیدگی کن
یکی از کاربرا هوس بن شدن به سرش زده و تو بخش شوخی و سرگرمی عکس سکسی گذاشته
راستی اون عکس آقای فردریک خاموخ خوشابو الان حدود یک ماهه که عکس رو دسکتاپمه خیلی باحاله

حس امضا ندارم انگشت می کنم
# : 16 Oct 2007 16:00

I'll give a prize for this one ... If you tell me right now:

a) who's sleeping,
b) who woke up,
c) who is happy,
d) who's sick,
e) who's drunk?!!!!

# : 16 Oct 2007 16:45

lili20

با عرض سلام به خدمت لیلی خانم

تازه تاپیکتون رو دیدم ، یه سری عکس داشتم شبیه عکسهایی که شما در صفحات قبل گذاشته بودین بود گفتم منم بزارم شاید خوشتون بیاد

اینم یه عکس هنری :

ما برای آرمان شهر شما می جنگیم ؛ ما شرافتمندانه کشته خواهیم شد .... و شما ؟
# : 16 Oct 2007 16:52

lili20
فکر کنم اسم تاپیک رو بذاری جمعه بازار بهتر باشه !

اینجا مثل اینکه همه چیز در هم داره :

عکسهای ورزشی ..

گذارش پست و تاپیک اشتباه به مدیران..

عکسهای هنری..

جوک ..

فقط آگهی دوست یابی کم داره , اونم اضافه میشه به زودی !

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 14 . 15 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.