| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: estrogen راستش برای دوزخ مد نظر داشتمت. گفتم برزخ که مشتری بشی دانته از دوزخ شروع میکنه اخرش میرسه به بهشت تو از برزخ میبری دوزخ؟ پ.ن: بی زحمت همین بغل نگه دارید پیاده میشم
|
|
|
Quoting: mostafa_74 الان که روزه پس شدی ظهر کار
همه ویروسی میشن میگی نه نگاه کن ( مهدی )
|
|
|
Quoting: viirusi پس شدی ظهر کار لابه لای کارهام اگر سرم خلوت بشه میام دو تا پست میندازم بالا
|
|
|
|
|
Quoting: mostafa_74 لابه لای کارهام اگر سرم خلوت بشه میام دو تا پست میندازم بالا خیلی خوبه شبا هم موقع شب کاری پست میندازی
|
|
|
Quoting: viirusi خیلی خوبه شبا هم موقع شب کاری پست میندازی نه دیشب یه دونه از خونه انداختم
|
|
|
Quoting: mostafa_74 نه دیشب یه دونه از خونه انداختم خسته نباشی
|
|
|
mostafa_74
Quoting: mostafa_74 منظورت مریم جیز جیزه؟ آره دیگه بقیه اشو به خاطر بالایی کالیبر نزدم
Quoting: mostafa_74 سحرخیز باش تا کامروا باشی به نظر میاد کامروا نباشم بهتره 
هرکه عاشق شدجفا بسیارمیبایدکشید/بهریک گل منت صدخارمی باید کشید/من به مرگم راضیم،امانمیآیداجل/بخت بدبین،ازاجل هم نازمیبایدکشید
|
|
|
mostafa_74 حقیقتا خندیدم و کیف کردم خیلی دلم میخواد کوئیت کنم و مطلب بنویسم پی این طنازیهات ولی حیف که همه جنبه لازم رو ندارند و ممکنه کارت قرمز رو بگیرم سوژه های این تاپیک بکره و البته فکر کنم بتونی بیشتر بسطشون بدی یعنی اعضای زیادتری رو درگیر کنی سریهای قبلی رو هم که خوندم این پتانسیل رو داشتند البته میدونم گرفتاری ولی اگه حوصله و وقتش بود ادامه اش رو زودتر بنویس
روزگاریست که من در غم تنهایی خود غوطه ورم...===»»»***دنبالم نیا اسیر میشی***
|
|
|
|
|
Quoting: bivezan_mikham سوژه های این تاپیک بکره و البته فکر کنم بتونی بیشتر بسطشون بدی یعنی اعضای زیادتری رو درگیر کنی

|
|
|
Quoting: mostafa_74 پ.ن: بی زحمت همین بغل نگه دارید پیاده میشم ایستگاه قیصریه.....کسی پیاده نمیشه؟ فندکت رو جا نذاری داداش!
|