صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / شوخی و سرگرمی / اگر اعضای آویزون به جای هنرپیشه های معروف بودند چه اتفاقی میفتاد؟؟؟ از صفحه 51
. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 54 . 55 . >>
نویسنده پیام
# : 1 Oct 2007 23:45 | ویرایش بوسیله: mostafa_74

فهرست

اگر هنگام مرگ از اعضای آویزون کمک بخواهید چه جوابی دریافت می کنید؟ صفحه 1 تا 19

اگر از اعضای آویزون خواستگاری کنید چه جوابی می شنوید؟ صفحه 20 به بعد

======================================================
تصور کنید با مرگ دست و پنجه نرم می کنید و عنقریب جان به جان آفرین تسلیم خواهید کرد.
تنها وسیله ارتباطی در دسترس شما اینترنت است و برای درخواست کمک وارد آویزون می شوید. یک تاپیک می زنید و درخواست کمک فوری می کنید.
فکر می کنید چه جوابهایی دریافت خواهید کرد؟
اگر نمی دانید بخوانید:

لیلی نازه:
اندکی صبر
الان جونت در میاد راحت میشی
----------------------------------------------------------------------------

مهران-2:

حالا براچی میخوای بری اون دنیا؟ هویجوری؟ خوب اگه میخوای بری خدافیس
----------------------------------------------------------------------------------------------------

سوگلی:
بهت دو ساعت وقت میدم که بمیری والا یا به خاطر زدن تاپیک بیخود بن میشی یا تاپیکت منتقل میشه به کل کل
------------------------------------------------------------------------------------------------------
ویروسی:
چرا میخواد بمیره
------------------------------------------------------------------------------------------------------

حاج اقا راوی:
حیف این باسن 20 سال دیگه کار میکرد
اینکار اسراف و تبذیر است
------------------------------------------------------------------------------------------------

سامان ناسا:
دوست عزیز باز هم به این دنیا سر بزن

------------------------------------------------------------------------------------------------

ویروسی:
براچی سر بزنه؟

رضا-34:
همه ما وقتی صحبت از مردن ومردنی میشه یا با تعصب سعی میکنیم نجاتش بدیم یا نگذاریم بمیره. اما اگه واقعا داری میمیری تا جونت در نرفته به یه سوال جواب بده: به نظر تو حالا که داری میمیری و کسی هم بهت کمک نمیکنه ایرانی بودن در این زمان افتخار است؟
درست جواب بده والا اگه بگی افتخار میکنی که داری تو ایران میمیری همچین با لگد میزنم تو دهنت که زودتر به درک واصل بشی
امیر اکسکلوسیو:
ببین داداش خوب فکراتو بکن اگه میخوای بری اون دنیا دیگه برنگرد.
با اینکارت فقط خودتو ضایع میکنی.
تازه این تاپیکت هم تکراریه من خودم یه بار داشتم میمردم یه تاپیک اینجوری زدم.
میتونم با مدرک ثابت کنم.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------

سامی:
به کجا میرود؟
می ش و د
ایا هرگز
و شاید یک روض برای دیگری
----------------------------------------------------------------------------------------------

ویروسی:
چرا روز را با ض مینویسی؟
----------------------------------------------------------------------------------------------

سارا آویزونی:

لولللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللل لللللللللللل
مردم از خنده که داری میمیری
من از مرده بدم میاد
اوقققققققققققققققققققققققققققققققققق

-----------------------------------------------------------------------------------------------

عمو بده:
حالا که قراره اسقاط بشی تا وقت هست بیا یه حالی هم به دالتونها بده جگر

استروژن:
رفتن اگه به صورت رفت و برگشتی باشه خوبه....................ادامه بده جانم
-----------------------------------------------------------------------------------------------

ویروسی:
رفتن چی؟

ستاره جیپسی:
Quoting: sogoli-2
بهت دو ساعت وقت میدم که بمیری والا یا به خاطر زدن تاپیک بیخود بن میشی یا تاپیکت منتقل میشه به کل کل

Sogol jonam damet jizzzzzzzzzzzz!!!
Doseton daram

--------------------------------------------------------------------------------------------

کامران 747:
دوست عزیز از آشناییت خوشحال شدم تا جلوی قبر بدرقه ات میکنم

بریو هارت:حالا که صحبت از مرگ هست باید ببینیم اصولا مرگ از چه دیدگاهی مورد نظر تو هست. از نظر فلسفی – فیزیولوژیکی - پزشکی یا حقوقی؟ مرگ ابعاد مختلفی داره اگر روشن بشه که منظورت دقیقا کدوم بعد مردن هست باهات در این زمینه بحث میکنم.
-------------------------------------------------------------------------------------------------

ویروسی:
من که چیزی نفهمیدم
لیلی -20:
من میتونم برت گردونم تو اینکار واردم
منتها بعدش میوفتی گیر حج آقا که دست کمی از مردن نداره. خودت انتخاب کن
--------------------------------------------------------------------------------------------------
dar-entezare-chiz:
پسری هستم با دولی 28 سانتی من هم سرطان دارم و تا چند روز دیگه میمیرم. خانمهایی که می خوان با من دوست بشن با من تماس بگیرن
doltala@yaboo.com

پرنیا:
حالا واقعا میخوای بمیری؟
---------------------------------------------------------------------------------------------

استاد تورج:
×××××××××
--------------------
دوست عزیز اینجا جای کل کل نیست اگه تکرار بشه بن میشید
گروه مدیران

--------------------------------------------------------------------------------------------------
المیرا زونگله:

برو دیگه دوست ندارم
اسمتو نمیخوام بیارم

--------------------------------------------------------------------------

داریوش آقا:
حالا که داری از جام اجل میخوری بیا اینم بگیر بخور
------------------------------------------------------------------------------

ویروسی:
چیو بخوره؟

نیما جک و جونور:
این گنبد نه سپهر ارقم هیچ است
وین چرخ پر از یونجه و شلغم هیچ است
می خور که در این دامگه کون و فساد
وابسته یک دمیم و آن هم هیچ است
اصلا این زندگی چه ارزشی داره که نخوای بری؟
ناراحت نباش ما هم دیر یا زود میمیریم
-----------------------------------------------------------------------
لیدا ملوس:
Quoting: daryosh-agha
حالا که داری از جام اجل میخوری بیا اینم بگیر بخور

-----------------------------------------------------------------------

ممد ترکه:
مگه داداشت مرده کی بخای بمیری
خدم میام جونه داداش نجاتت میدم
اکبر هم هست
من رفتم بچه ها رو سدا کونم
------------------------------------------------------------------------
ویروسی:
منم میام
هادی می فروش:
گاه مردن همی آمدندی
دگران بر تو جفنگیدندی
سوی مرگ بخرام به خلوت امن گور درای و با آن رودرو شو
که زیر تلی از خاک و خاکستر همی فراموش خواهی شدندی
و کس را سر آن نباشد که پروای تو کند
خاطرم در آتش است
به آن سوی پل جفتکی باید زدندی
ای دوست بگو چه دیدندی از آن که قصد رفتن همی کردندی
-----------------------------------------------------------------------------------
یابو علفی:

مرده شور خانه آویزون افتتاح شد

با توجه به استقبال اعضای آویزون از مردن مرده شورخانه مجهز و شیک آویزون افتتاح شد.
این مرده شورخانه که مطابق آخرین استانداردهای مرده شوری اتحادیه اروپا طراحی شده در6 طبقه خدمات خود را ارائه می کند.
طبقه اول: بورس فروش انواع تابوت از بهترین جنس چوب هندوستان آبنوس و صندل با پوشش داخلی مخمل ابریشم و ماهوت بسیار محکم شیک و راحت با تن خور عالی و طراحی سفارشی استحکام تابوتهای ما 20 سال گارانتی دارد در صورت مشاهده هر گونه ترک خوردگی تابوت تا 20 سال میتوانید آن را به صورت رایگان تعویض نمایید
پیشنهاد ویژه: یکی بخر دو تا ببر: پس از خرید هر یک از تابوتهای ما چنانچه یکی از اقوام درجه اول متوفی طی یک هفته وفات کند یک تابوت رایگان از چوب صنوبر و پوشش داخلی کتان و بسیار راحت و خوشخواب به صورت رایگان اهدا خواهد شد.
طبقه دوم: مزون انواع کفن های مرغوب و نایاب: در این طبقه می توانید آخرین فشن های کفن اروپا را مطابق سلیقه خود سفارش دهید. انواع کفن های ساتن حریر کتان و تترون را می توانید از این طبقه تهیه کنید.
طبقه سوم: خدمات گورکنی طراحی دکوراسیون داخلی و ساخت انواع مقبره انفرادی خانوادگی و طبقاتی طراحی و اجرای سنگ قبرهای هنری
در این طبقه می توانید قبر دلخواه خود را به آرشیتکت های مجرب و متبحر ما سفارش دهید
پیشنهاد ویژه: مشارکت در ساخت و اجاره به شرط تملیک
طبقه چهارم: خدمات مجالس ختم و ترحیم اجاره سالن ظروف مداح و گریه کن مطابق سلیقه شما و قیمت مناسب
فرصت شغلی: به تعدادی خانم با کلاس و خوش اندام به عنوان گریه کن و جیغ زن جهت همکاری در مجالس ترحیم نیازمندیم
طبقه پنجم: خدمات مومیایی: اگر علاقمندید مادربزرگ خود را در فیگوری بسیار هنری و چشم نواز در بوفه منزل نگهداری کنید حتما از نمونه کارهای قبلی ما در این طبقه دیدن فرمایید
طبقه ششم: دفتر وقبر مدیر عامل
همه کاره:
من کمکی نمیتونم بکنم اما فقط آمدم یه عرض ادبی بکنم که نگن حالا که مهدی مدیر شده بی معرفت شده
---------------------------------------------------------------------------------------------------- -----

ماریا:
عزیز دل تو جون میدی برای سوژه شدن
یه چند روز نمیر تا داداش رضا بیاد بهش بگم سوژه بشی
ویروسی:
بالاخره این یارو مرد؟

# : 2 Oct 2007 00:00

کارت حرف نداشت... فکر کردم نظرسنجیه... اگه خودت نمیگفتی خودم همچین لیستی مینوشتم...ایده خیلی باحالی بود

# : 2 Oct 2007 00:02

Quoting: mostafa_74

حاج اقا راوی:
حیف این باسن 20 سال دیگه کار میکرد
اینکار اسراف و تبذیر است

ابری نیست ... بادی نیست ... می نشینم لب حوض...گردش ماهی ها ...پاکی خوشه زیست !
# : 2 Oct 2007 00:03

یابو علفی:

مرده شور خانه آویزون افتتاح شد

با توجه به استقبال اعضای آویزون از مردن مرده شورخانه مجهز و شیک آویزون افتتاح شد.
این مرده شورخانه که مطابق آخرین استانداردهای مرده شوری اتحادیه اروپا طراحی شده در6 طبقه خدمات خود را ارائه می کند.
طبقه اول: بورس فروش انواع تابوت از بهترین جنس چوب هندوستان آبنوس و صندل با پوشش داخلی مخمل ابریشم و ماهوت بسیار محکم شیک و راحت با تن خور عالی و طراحی سفارشی استحکام تابوتهای ما 20 سال گارانتی دارد در صورت مشاهده هر گونه ترک خوردگی تابوت تا 20 سال میتوانید آن را به صورت رایگان تعویض نمایید
پیشنهاد ویژه: یکی بخر دو تا ببر: پس از خرید هر یک از تابوتهای ما چنانچه یکی از اقوام درجه اول متوفی طی یک هفته وفات کند یک تابوت رایگان از چوب صنوبر و پوشش داخلی کتان و بسیار راحت و خوشخواب به صورت رایگان اهدا خواهد شد.
طبقه دوم: مزون انواع کفن های مرغوب و نایاب: در این طبقه می توانید آخرین فشن های کفن اروپا را مطابق سلیقه خود سفارش دهید. انواع کفن های ساتن حریر کتان و تترون را می توانید از این طبقه تهیه کنید.
طبقه سوم: خدمات گورکنی طراحی دکوراسیون داخلی و ساخت انواع مقبره انفرادی خانوادگی و طبقاتی طراحی و اجرای سنگ قبرهای هنری
در این طبقه می توانید قبر دلخواه خود را به آرشیتکت های مجرب و متبحر ما سفارش دهید
پیشنهاد ویژه: مشارکت در ساخت و اجاره به شرط تملیک
طبقه چهارم: خدمات مجالس ختم و ترحیم اجاره سالن ظروف مداح و گریه کن مطابق سلیقه شما و قیمت مناسب
فرصت شغلی: به تعدادی خانم با کلاس و خوش اندام به عنوان گریه کن و جیغ زن جهت همکاری در مجالس ترحیم نیازمندیم
طبقه پنجم: خدمات مومیایی: اگر علاقمندید مادربزرگ خود را در فیگوری بسیار هنری و چشم نواز در بوفه منزل نگهداری کنید حتما از نمونه کارهای قبلی ما در این طبقه دیدن فرمایید
طبقه ششم: دفتر وقبر مدیر عامل

این نشاندهنده اینه که همیشه من پرمحتواترین مطالب رو فقط برای خندوندن شما مینویسم

# : 2 Oct 2007 00:08

mostafa_74
خدایی با این تیکه های ویروسی که اون وسط گذاشتی از خنده ترکیدم... یکی بیاد منو جمع کنه

# : 2 Oct 2007 00:12

المیرا زونگله:

برو دیگه دوست ندارم
اسمتو نمیخوام بیارم

قــول میـدم وقتـی که نیسـتی پـای عشـق تو نـسـوزم
# : 2 Oct 2007 00:14

تصور کنید با مرگ دست و پنجه نرم می کنید و عنقریب جان به جان آفرین تسلیم خواهید کرد.
تنها وسیله ارتباطی در دسترس شما اینترنت است و برای درخواست کمک وارد آویزون می شوید. یک تاپیک می زنید و درخواست کمک فوری می کنید.
فکر می کنید چه جوابهایی دریافت خواهید کرد؟

من که میگم اگه شبه بزار بخوابم صبح یه فکری میکنم اگه روزه بزار برم غذامو دم کنم ظرفارم بشورم بعد اگه بیکارم بزار ناخن هامو سوهان بکشم لاک بزنم ارایش کنم زودی میام

# : 2 Oct 2007 00:15

لیلی نازه:
اندکی صبر
الان جونت در میاد راحت میشی

# : 2 Oct 2007 00:19

mostafa_74

خیلی باحال بود

# : 2 Oct 2007 00:22

dar-entezare-chiz

کاربر جدید ثبت نام میکنی که تاپیکت رو راه بندازی؟ الان میرم گزارش میدم بیان ده سانت دیگه به قطر ماتحتت اضافه کنن

. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 54 . 55 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.