| نویسنده |
پیام |
|
|
icy_ice
Quoting: icy_ice برات متاسفم . ولی یهت خرده ای نمیگیرم . چون تو از هیچی خبر نداری . شاید من هم جای تو بودم عصبانی میشدم . ولی عصبانیت تو .... خوشحالم از اینکه جایی که باید عصبانی میشدم و از عصبانیت به دیوونگی میزدم اینقدر از خودم اراده نشون دادم که فقط لبخند زدم و بعد هم گذشتم . برا خودت متاسف باش هزار چهره همچین مالی هم نیستی که خبر نداشته باشم در ضمن به ت بگم من خیلی وقته میدونستم فقط نمی خواستم باور کنم و لی حالا به بزدلی و بدبختی تو اون و رفیق شفقیت پی بردم
Quoting: icy_ice بهت نصیحتی نمیکنم . فقط میگم شاد باش لا زم نکرده تو بهم نصیحت کنی برو فکری به حال خودت بکن
|
|
|
Quoting: sexnasa2008 sexnasa2008
به شما نصیحت میکنم...اینقدر همدیگرو برای سکس آبکی ضایعه نکنید.
اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
|
|
|
Quoting: icy_ice فقط خواستم بهت بگم کوتاه اومدنهای من در مقابل توهینهات گستاخت نکنه . حدو حدود خودتو بشناس . تو اصلا کی بودی که من بخوام بیام حالا سر کارش هم بذارم . جلوتر از تو خیلیهای دیگه هستن و بودن که دیگه نوبت به تو نمیرسه . گفتم تاپیک امیرو خراب نکن . حرفی داری پیام خصوصی نداری والسلام یه بار دیگه هم بهت گفتم تو به من نمیخوری به دیوار می خوری من تو رو به حساب نمیارم تو پیام هم حرفی برا گفتن ندارم هر چی دارم همینجا بهت میگم مثل تو ترسو نیستم عددی هم نیستی که بخوای بگی چیکار کنم چیکار نکنم
dariushagha شرمنده 
|
|
|
|
|
Quoting: icy_ice exclusively hot امشب فهمیدم صداقت مفت گرونه خواستم به تو نصیحت کنم طرفش نری چون مردم طالب دروغن
مگه چی شده طلا جون ؟
?wanna see more of me
|
|
|
icy ice sexnasa2008
شما دوتا چتون شده ؟
من که بی خبرم چه اتفاقی بین شما دوتا افتاده اما خواهشا رفاقت خودتونو خراب نکنید 
?wanna see more of me
|
|
|
Quoting: dariushagha به شما نصیحت میکنم...اینقدر همدیگرو برای سکس آبکی ضایعه نکنید
قضیه چیه ؟؟؟
?wanna see more of me
|
|
|
این جا چه خبر بید؟
|
|
|
exclusively hot نصیحتت میکنم بی خیال اینا شی.. چون سامان مثه اینکه بد قاطی کرده
دستخطی که تو را عاشق کرد.. شوخی کاغذی ماست بخند!!!
|
|
|
|
|
من چون نمیشناسمش نمیتونم اما میگم یکم حیا داشته باش
همه ویروسی میشن میگی نه نگاه کن ( مهدی )
|
|
|
viirusi
رفیق نصیحت من به تو اینه که یه anti virus نصب کنی 
?wanna see more of me
|