صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / شوخی و سرگرمی / ::::::::»»»»»»»»»:::::::»»»»×نفر قبلیتو یه نصیحت بکن ×»»»»»»»::::::::::::»»»»»»»»»»»»
. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 64 . 65 . >>
نویسنده پیام
# : 19 Sep 2007 01:46

حالا که همه اومدن تاپیک نفر قبل نفر بعد میزنن چرا من نزنم ؟؟؟

بچه ها بیاین نفر قبلیتونو یه نصیحت بکنید

این نصیحت هم میتونه شوخی و هم میتونه جدی باشه.

?wanna see more of me
# : 19 Sep 2007 02:02

exclusively hot
نصیحت جدی: امیر جان بهت پیشنهاد می کنم یک نفر رو کرایه کنی تا به زور بهت تجاوز کنه اینجوری تجربه عملیت زیاد میشه درست مثل مهاجمایی که تو فوتبال برای اینکه بهتر گل بزنن تو تمریناتشون دروازه بانی هم می کنن

نصیحت شوخی: رفیق میدونم که بچه باحالی هستی ولی گاهی اوقات قبل از اینکه از فکرت استفاده کنی از زبونت استفاده می کنی( در اینجا منظور از زبون همون تایپ هست)
نصیحت خیلی جدیتر: جای این دو تا نصیحت رو برعکس نوشتم شوخی رو جدی بخون جدی رو شوخی بخون البته خیلی جاها میتونی این کار رو انجام بدی

حس امضا ندارم انگشت می کنم
# : 19 Sep 2007 02:06

بهزاد

بچه يه ذره قدر خودتو بدون و دست از خل و چل بازي بردار....ميتوني به جاهاي گنده گنده برسي

# : 19 Sep 2007 02:09

exclusively hot
شما هم مارو مسخره کن امیر جان که نکنی چیکار کنی

# : 19 Sep 2007 02:12

Quoting: sexnasa2008
exclusively hot
شما هم مارو مسخره کن امیر جان که نکنی چیکار کنی

سامان منظورت چیه رفیق ؟

نصیحت میکنم چیزی رو که مطمئن نیستی نگی

من کجا تو رو مسخره کردم ؟

?wanna see more of me
# : 19 Sep 2007 02:14

behzad freedom

از من به تو وصیت رو نصیحتات یه کم بیشتر فکر کن رفیق

?wanna see more of me
# : 19 Sep 2007 03:43

در اینکه همه دوست دارن دروغ بشنون یه دنیای دروغی ساختن و تو دروغ زندگی میکنن و با دروغ هم از .......
شکی نیست !!!

اما از من به تو نصیحت حداقل با خودت رو راست باش !

# : 19 Sep 2007 03:46

با خودت راست باشی سخت تر از دروغ گفتن به بقیه هست

# : 19 Sep 2007 05:21

من به همتون نصیحت میکنم کمتر کسشعر بگید...

اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
# : 19 Sep 2007 09:05

Quoting: icy_ice
امشب فهمیدم صداقت مفت گرونه خواستم به تو نصیحت کنم طرفش نری چون مردم طالب دروغن

icy_ice
جرف از صداقت نزن که مال این حرفا نیستی برو بازم نقاب بساز بیچاره تا بلکه بتونی حرفاتو بزنی اونجوری که حتی اونجوری هم اینقدر بزدلی که جرات حرف زدن نداری درضمن تو به من نمیخوری به دیوار میخوری برو فکر کن که چی بهت گفتم خودت رو هم نچسبون اینقدر فکر هم نکن خبریه

. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 64 . 65 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.