| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: dashmashty نه داداشای سگه گفتن ماده هست
مطمئنی قبلش تستش کن
همه ویروسی میشن میگی نه نگاه کن ( مهدی )
|
|
|
×××××××××××××××××××××××××××××××××× ==================================
خودتون هم خوب میدونین برای چی پست شما رو ادیت کردم الان دنبال شما راه افتادم و یک به یک پستای شمارو دارم میخونم و بررسی میکنم... شما در یک تایپیک شوخی قراردارین.... اینجا هدف دوستان فقط شوخی و خنده هستش.... شما حق ندارین از این فضای شوخی و دوستانه سو استفاده کنین و نسبت به افرادی که باهاشون به هوای خودتون مشکل دارین بی ادبی کنین
لپ کلام.... تو قسمت شوخی و سرگرمی فقط حق شوخی دوستانه با بچه ها دارین و لاغیر
مهران 2
|
|
|
یعنی میدی یابو
همه ویروسی میشن میگی نه نگاه کن ( مهدی )
|
|
|
|
|
خوب...برای روشن شدن موضوع برای بقیه دوستان میگم....الان همه پستای این [b]dashmashty تو اویزون رو داشتم میخوندم.... این اقا با بعضی ها مشکل داشته و اومده اینجا و از موقعیت شوخی و طنز اینجا سواستفاده کرده و شروع کرده به تیکه انداختن و توهین کردن به اون افرادی که باهاشون مشکل داشته... من همه پستاشو ادیت کردم.[/b]
مهران 
|
|
|
Quoting: amo bade میشنیدم که بچه ها یکی شونو میترا و اون یکی رو سهیلا صدا میکنن....

Quoting: amo bade همیشه بعد از ظهرها اون دو تا الاغ سر و کلشون پیدا میشد و بعده یه مدت از بچه ها شنیدم که چند نفر از بچه های همون گرو هان اون دوتا الاغ رو میکنن و الاغها عادت کردن و هر روز بعد از ظهر میان پشت گروهان و کنار یه میز چوبی که بود وامیستادن تا اون چند نفر بیان بکننشون.......
با حال بود
|
|
|
Quoting: mehran_2 خوب...برای روشن شدن موضوع برای بقیه دوستان میگم....الان همه پستای این [b]dashmashty تو اویزون رو داشتم میخوندم.... این اقا با بعضی ها مشکل داشته و اومده اینجا و از موقعیت شوخی و طنز اینجا سواستفاده کرده و شروع کرده به تیکه انداختن و توهین کردن به اون افرادی که باهاشون مشکل داشته... من همه پستاشو ادیت کردم تشکر مهران جان 
|
|
|
# : 15 Sep 2007 20:38 | ویرایش بوسیله: yaboo_alafi2000
چه خبره اینجا؟! کی ماتحتش به تنش اضافی کرده که میخواد با یابو سکس کنه؟!
mostafa_74 برو هروقت تونستی هم بیاریش بیا اینجا حرف از سکس با یابو بزن همچنین... من چندتا کش برات خریدم... فکر کنم بهش نیاز پیدا کنی این تنها کاری بود که میتونم در قبال اون همه خدمات سکسی که بهم دادی برات انجام بدم
|
|
|
Quoting: yaboo_alafi2000 چه خبره اینجا؟! کی ماتحتش به تنش اضافی کرده که میخواد با یابو سکس کنه؟! mostafa_74 برو هروقت تونستی هم بیاریش بیا اینجا حرف از سکس با یابو بزن همچنین... من چندتا کش برات خریدم... فکر کنم بهش نیاز پیدا کنی این تنها کاری بود که میتونم در قبال اون همه خدمات سکسی که بهم دادی برات انجام بدم نه عزیزم هر وقت احساس نیاز کردی ما در خدمتیم 
|
|
|
|
|
Quoting: mostafa_74 نه عزیزم هر وقت احساس نیاز کردی ما در خدمتیم نه... اونروز کل نیاز جنسیم رو برطرف کردی... به ماتحتت نگاه کن میفهمی که دیگه تواناییش رو نداری
|
|
|
Quoting: yaboo_alafi2000 نه... اونروز کل نیاز جنسیم رو برطرف کردی... به ماتحتت نگاه کن میفهمی که دیگه تواناییش رو نداری چرا عزیزم هر وقت نیاز داشته باشی سرحال و قبراغ به پا میخزه برات
|