صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / شوخی و سرگرمی / سكس با حيوانات
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . >>
نویسنده پیام
# : 15 Sep 2007 14:29

Quoting: dashmashty
نه داداشای سگه گفتن ماده هست

مطمئنی قبلش تستش کن

همه ویروسی میشن میگی نه نگاه کن ( مهدی )
# : 15 Sep 2007 14:33

××××××××××××××××××××××××××××××××××
==================================

خودتون هم خوب میدونین برای چی پست شما رو ادیت کردم الان دنبال شما راه افتادم و یک به یک پستای شمارو دارم میخونم و بررسی میکنم...
شما در یک تایپیک شوخی قراردارین.... اینجا هدف دوستان فقط شوخی و خنده هستش.... شما حق ندارین از این فضای شوخی و دوستانه سو استفاده کنین و نسبت به افرادی که باهاشون به هوای خودتون مشکل دارین بی ادبی کنین

لپ کلام.... تو قسمت شوخی و سرگرمی فقط حق شوخی دوستانه با بچه ها دارین و لاغیر

مهران 2

# : 15 Sep 2007 14:37

یعنی میدی یابو

همه ویروسی میشن میگی نه نگاه کن ( مهدی )
# : 15 Sep 2007 19:49

خوب...برای روشن شدن موضوع برای بقیه دوستان میگم....الان همه پستای این [b]dashmashty تو اویزون رو داشتم میخوندم.... این اقا با بعضی ها مشکل داشته و اومده اینجا و از موقعیت شوخی و طنز اینجا سواستفاده کرده و شروع کرده به تیکه انداختن و توهین کردن به اون افرادی که باهاشون مشکل داشته... من همه پستاشو ادیت کردم.[/b]

مهران

# : 15 Sep 2007 19:57

Quoting: amo bade
میشنیدم که بچه ها یکی شونو میترا و اون یکی رو سهیلا صدا میکنن....

Quoting: amo bade
همیشه بعد از ظهرها اون دو تا الاغ سر و کلشون پیدا میشد و بعده یه مدت از بچه ها شنیدم که چند نفر از بچه های همون گرو هان اون دوتا الاغ رو میکنن و الاغها عادت کردن و هر روز بعد از ظهر میان پشت گروهان و کنار یه میز چوبی که بود وامیستادن تا اون چند نفر بیان بکننشون.......

با حال بود

# : 15 Sep 2007 19:58

Quoting: mehran_2
خوب...برای روشن شدن موضوع برای بقیه دوستان میگم....الان همه پستای این [b]dashmashty تو اویزون رو داشتم میخوندم.... این اقا با بعضی ها مشکل داشته و اومده اینجا و از موقعیت شوخی و طنز اینجا سواستفاده کرده و شروع کرده به تیکه انداختن و توهین کردن به اون افرادی که باهاشون مشکل داشته... من همه پستاشو ادیت کردم

تشکر مهران جان

# : 15 Sep 2007 20:38 | ویرایش بوسیله: yaboo_alafi2000

چه خبره اینجا؟! کی ماتحتش به تنش اضافی کرده که میخواد با یابو سکس کنه؟!

mostafa_74 برو هروقت تونستی هم بیاریش بیا اینجا حرف از سکس با یابو بزن
همچنین... من چندتا کش برات خریدم... فکر کنم بهش نیاز پیدا کنی
این تنها کاری بود که میتونم در قبال اون همه خدمات سکسی که بهم دادی برات انجام بدم

# : 15 Sep 2007 20:41

Quoting: yaboo_alafi2000
چه خبره اینجا؟! کی ماتحتش به تنش اضافی کرده که میخواد با یابو سکس کنه؟!

mostafa_74 برو هروقت تونستی هم بیاریش بیا اینجا حرف از سکس با یابو بزن
همچنین... من چندتا کش برات خریدم... فکر کنم بهش نیاز پیدا کنی
این تنها کاری بود که میتونم در قبال اون همه خدمات سکسی که بهم دادی برات انجام بدم

نه عزیزم هر وقت احساس نیاز کردی ما در خدمتیم

# : 15 Sep 2007 21:00

Quoting: mostafa_74
نه عزیزم هر وقت احساس نیاز کردی ما در خدمتیم

نه... اونروز کل نیاز جنسیم رو برطرف کردی... به ماتحتت نگاه کن میفهمی که دیگه تواناییش رو نداری

# : 15 Sep 2007 21:03

Quoting: yaboo_alafi2000
نه... اونروز کل نیاز جنسیم رو برطرف کردی... به ماتحتت نگاه کن میفهمی که دیگه تواناییش رو نداری

چرا عزیزم هر وقت نیاز داشته باشی سرحال و قبراغ به پا میخزه برات

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.