صفحه اصلی
|
صفحه اصلی انجمن
|
عکس سکسی ایرانی
|
داستانهای سکسی
فیلم سکسی
|
سکسولوژی
|
خنده بازار
|
داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها
|
پاسخ
|
وضعیت
|
ثبت نام
|
جستجو
|
قوانین
|
آخرین ارسالها
|
انجمن آویزون
/
شوخی و سرگرمی
/
سكس با حيوانات
<<
.
1
.
2
.
3
.
4
.
5
.
6
.
7
.
8
.
9
.
10
.
>>
نویسنده
پیام
sexnasa2008
اعضا
#
: 15 Sep 2007 09:30
daryush_alone
amo bade
اعضا
#
: 15 Sep 2007 09:40
Quoting: LiDa_MalOus
تاپیک تو هم مثل سکس زوری سر کاریه که
ازاین خاطرات منحصر به خودمه......
به شانه ام میزنی که تنهاییم را تکانده باشی.به چه دل خوش كرده ايي؟تكاندن برف از شانه هاي آدم برفي؟؟؟
amo bade
اعضا
#
: 15 Sep 2007 09:51
من خدمت سربازی بودم منطقه جنوب و گردان پاکسازی میدان مین و گلوله های عمل نکرده.....
راننده فرماندهی بودم و وقت ازاد زیاد داشتم واسه همین از همه جای گردان با خبر بودم.....
یکی از گزوهان ها بچه هاشون واقعا جونور بودن بطوری که دو تا ماده الاغ تو اون منطقه میپلکیدن و واسه خودشون میچر خیدن و من میشنیدم که بچه ها یکی شونو میترا و اون یکی رو سهیلا صدا میکنن....
و همیشه بعد از ظهرها اون دو تا الاغ سر و کلشون پیدا میشد و بعده یه مدت از بچه ها شنیدم که چند نفر از بچه های همون گرو هان اون دوتا الاغ رو میکنن و الاغها عادت کردن و هر روز بعد از ظهر میان پشت گروهان و کنار یه میز چوبی که بود وامیستادن تا اون چند نفر بیان بکننشون.......
به شانه ام میزنی که تنهاییم را تکانده باشی.به چه دل خوش كرده ايي؟تكاندن برف از شانه هاي آدم برفي؟؟؟
sexnasa2008
اعضا
#
: 15 Sep 2007 09:55
Quoting: amo bade
و همیشه بعد از ظهرها اون دو تا الاغ سر و کلشون پیدا میشد و بعده یه مدت از بچه ها شنیدم که چند نفر از بچه های همون گرو هان اون دوتا الاغ رو میکنن و الاغها عادت کردن و هر روز بعد از ظهر میان پشت گروهان و کنار یه میز چوبی که بود وامیستادن تا اون چند نفر بیان بکننشون.......
amo bade
viirusi
اعضا
#
: 15 Sep 2007 10:44
تا حالا کسی با جوجه تیغی سکس داشته ؟
همه ویروسی میشن میگی نه نگاه کن ( مهدی )
dashmashty
اعضا
#
: 15 Sep 2007 13:42
××××××××××××××××××××××××××××××××××
==================================
خودتون هم خوب میدونین برای چی پست شما رو ادیت کردم
الان دنبال شما راه افتادم و یک به یک پستای شمارو دارم میخونم و بررسی میکنم...
شما در یک تایپیک شوخی قراردارین.... اینجا هدف دوستان فقط شوخی و خنده هستش.... شما حق ندارین از این فضای شوخی و دوستانه سو استفاده کنین و نسبت به افرادی که باهاشون به هوای خودتون مشکل دارین بی ادبی کنین
لپ کلام.... تو قسمت شوخی و سرگرمی فقط حق شوخی دوستانه با بچه ها دارین و لاغیر
مهران 2
viirusi
اعضا
#
: 15 Sep 2007 14:05
سگ و توله مطمئنی
dashmashty
اعضا
#
: 15 Sep 2007 14:10
خودتون هم خوب میدونین برای چی پست شما رو ادیت کردم الان دنبال شما راه افتادم و یک به یک پستای شمارو دارم میخونم و بررسی میکنم...
شما در یک تایپیک شوخی قراردارین.... اینجا هدف دوستان فقط شوخی و خنده هستش.... شما حق ندارین از این فضای شوخی و دوستانه سو استفاده کنین و نسبت به افرادی که باهاشون به هوای خودتون مشکل دارین بی ادبی کنین
مهران 2
viirusi
اعضا
#
: 15 Sep 2007 14:15
نکنه هردوشون نر هستن
dashmashty
اعضا
#
: 15 Sep 2007 14:27
خودتون هم خوب میدونین برای چی پست شما رو ادیت کردم الان دنبال شما راه افتادم و یک به یک پستای شمارو دارم میخونم و بررسی میکنم...
شما در یک تایپیک شوخی قراردارین.... اینجا هدف دوستان فقط شوخی و خنده هستش.... شما حق ندارین از این فضای شوخی و دوستانه سو استفاده کنین و نسبت به افرادی که باهاشون به هوای خودتون مشکل دارین بی ادبی کنین وتیکه بندازین با استفاده از این تایپیک
مهران 2
<<
.
1
.
2
.
3
.
4
.
5
.
6
.
7
.
8
.
9
.
10
.
>>
جواب شما
»
نام
»
رمز عبور
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از
این قسمت
عضو شوید.