| نویسنده |
پیام |
|
|
اگر سكس با حيوانات داشتيد تعريف كنيد
|
|
|
tabesh124 تاپیک تو هم مثل سکس زوری سر کاریه که 
|
|
|
من با یابو سکس داشتم ولی شاید راضی نباشه تعریف کنم 
|
|
|
|
|
Quoting: mostafa_74 من با یابو سکس داشتم ولی شاید راضی نباشه تعریف کنم
فکر میکنید زنده مونده باشه ؟ چند وقتیه که خبری ازش نیست 
شب در كارنامه سیاه زندگی اش چه كرده است كه افتخار گرفتن این همه ستاره را دارد...
|
|
|
Quoting: tabesh124 اگر سكس با حيوانات داشتيد تعريف كنيد تا حالا با مورچه سکس داشتی اگه نداشتی یه بار امتحان کن خیلی حال میده 
|
|
|
sexnasa2008
Quoting: sexnasa2008 تا حالا با مورچه سکس داشتی اگه نداشتی یه بار امتحان کن خیلی حال میده آفرین آقای با تجربه ... بیا تعریف کن 
|
|
|
Quoting: marya فکر میکنید زنده مونده باشه ؟ چند وقتیه که خبری ازش نیست اگه زنده نمونده باشه که دیگه محاله تعریف کنم چون دیگه نمیشه رضایتشو جلب کرد 
Quoting: sexnasa2008 تا حالا با مورچه سکس داشتی اگه نداشتی یه بار امتحان کن خیلی حال میده من با سوسک شنیده بودم ولی با مورچه باید خیلی تخصصی تر باشه 
|
|
|
Quoting: LiDa_MalOus آفرین آقای با تجربه ... بیا تعریف کن تعریفی نیست انجام دادنیه 
Quoting: mostafa_74 من با سوسک شنیده بودم ولی با مورچه باید خیلی تخصصی تر باشه پس چی فوق تخصص گرفتم از دانشگاه اویزون 
|
|
|
|
|
Quoting: sexnasa2008 پس چی فوق تخصص گرفتم از دانشگاه اویزون من فوقش لیسانس گرفتم هنوز به مورچه نرسیدم 
|
|
|
Quoting: sexnasa2008 تا حالا با مورچه سکس داشتی اگه نداشتی یه بار امتحان کن خیلی حال میده
Quoting: LiDa_MalOus آفرین آقای با تجربه ... بیا تعریف کن
Quoting: mostafa_74 من با سوسک شنیده بودم ولی با مورچه باید خیلی تخصصی تر باشه
Quoting: sexnasa2008 تعریفی نیست انجام دادنی
Quoting: mostafa_74 من فوقش لیسانس گرفتم هنوز به مورچه نرسیدم

آدم ها فقط در يك چيز مشتركند : متفاوت بودن .
|