| نویسنده |
پیام |
|
|
# : 9 Sep 2007 21:01 | ویرایش بوسیله: parnia
درس پنجم: محبت خودتان را نشان دهید!!
وای بر من , گر تو آن گم کرده ام باشی ....!*خدايا سپاس...*
|
|
|
Quoting: parnia سر راه دیگران را سوار کنید!!
 بجانه خودم هر چی دختره خوشگل میبینم جلوشون ترمز میزنم ولی نامردا سوار نمیشن.........
به شانه ام میزنی که تنهاییم را تکانده باشی.به چه دل خوش كرده ايي؟تكاندن برف از شانه هاي آدم برفي؟؟؟
|
|
|
درس ششم: اخبار را با لبخند دنبال کنید!!
|
|
|
|
|
Quoting: amo bade بجانه خودم هر چی دختره خوشگل میبینم جلوشون ترمز میزنم ولی نامردا سوار نمیشن.........
 اگه راست میگی خانمهای پیر و همجنساتو سوار کن!! 
|
|
|
# : 9 Sep 2007 21:08 | ویرایش بوسیله: LiDa_MalOus
parnia
Quoting: parnia درس اول: مهمان نواز باشید!! همه برو بچه های گل شوخی و سرگرمی ... دونه دونه نوبتی بیایید منو مهمون کنید بهم کافی شاپ بدید 
Quoting: parnia درس سوم: حال دوستان را بپرسید!! خوبی گل من ؟ 
Quoting: parnia درس دوم: تشریف ببرید ددر!!"منظور از ددر همان گردش و تفریح است" فردا با هم میریم کافی شاپ خوری 
Quoting: parnia درس چهارم: سر راه دیگران را سوار کنید!! مگه تاکسی تلفنی هستیم ؟ 
|
|
|
درس هفتم: آخر هفته ها ساعتتان را باز کنید!! بیخیال زمان بشید
|
|
|
parnia
Quoting: parnia درس پنجم: محبت خودتان را نشان دهید!! بدو بیا بغلم میخوام ماچت کنم 
Quoting: parnia درس ششم: اخبار را با لبخند دنبال کنید!!
بله ؟ 
amo bade
Quoting: amo bade بجانه خودم هر چی دختره خوشگل میبینم جلوشون ترمز میزنم ولی نامردا سوار نمیشن......... خدا نکشدت عیبی نداره .. مهم اینه که تو انسانیت و آدمیت خودتو نشون دادی 
|
|
|
parnia
Quoting: parnia درس هفتم: آخر هفته ها ساعتتان را باز کنید!!بیخیال زمان بشید
اولش فکر کردم تاپیک جدیه ولی مثل اینکه واقعا شوخی و سرگرمیه ساعتمو واسه جی باز کنم ؟ آخه من اصلا ساعت نمیبندم وسواسیت دارم همش از صفحه موبایلم در جریان زمان قرار میگیرم  من خیلی آدم بودم ها 
|
|
|
|
|
Quoting: LiDa_MalOus همه برو بچه های گل شوخی و سرگرمی ... دونه دونه نوبتی بیایید منو مهمون کنید بهم کافی شاپ بدید

Quoting: LiDa_MalOus خوبی گل من ممنونم خانمی 
Quoting: LiDa_MalOus مگه تاکسی تافنی هستیم

|
|
|
Quoting: LiDa_MalOus اولش فکر کردم تاپیک جدیه ولی مثل اینکه واقعا شوخی و سرگرمیه ساعتمو واسه جی باز کنم ؟ آخه من اصلا ساعت نمیبندم وسواسیت دارم همش از صفحه موبایلم در جریان زمان قرار میگیرم

Quoting: LiDa_MalOus من خیلی آدم بودم ها بر مکرش لعنت خانمی 
|