| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: yaboo_alafi2000 اگه طویله نبود ما هنوز توی دشت و دمن یاغی و سرکش بودیم کسی اینجا سر نداره تا بکشی آقایه سرکش
Quoting: yaboo_alafi2000 چرا شنود پیامهای خصوصی درحال حاضر محاله؟ مگه میشه محال باشه لی لی خانوم برای جلوگیری از هرج و مرج این حرف رو زده.
Quoting: yaboo_alafi2000 نمیدونم ولی تا اونجا که نیاکان من بهم گفتن هیچ یابویی وجدان نداره دوست دارم باهاشون آشنا بشم. 
|
|
|
Quoting: lili naze وقتی که نیست میگن بزارین وقتی باشه ..گذاشتن خطر ناکه
خطاب به وطن پرست ها: این وطن و وطن و وطن و وطن این بود وطــــــــــن===> دیم دو وطن
|
|
|
Quoting: rezatip برای جلوگیری از هرج و مرج این حرف رو زده. من هم همین فکر رو میکنم
Quoting: rezatip دوست دارم باهاشون آشنا بشم. با کیا؟! نیاکان من؟!
Quoting: reza_34 گذاشتن خطر ناکه حرکات ناجوانمردانه در همه حال خطرناکن
|
|
|
|
|
Quoting: yaboo_alafi2000 پس مواظب باشین که چی برای کی میفرستین ممکنه دستتون رو شه ممنون که خبر دادی  اگه پشت سر 1 یابوی حرف بزنیم مدیرا میان لو بدن به تو یا دالتونا ؟
|
|
|
Quoting: Bruce_Willis اگه پشت سر 1 یابوی حرف بزنیم مدیرا میان لو بدن به تو یا دالتونا ؟ پشت سر یه ماهی چی
خطاب به وطن پرست ها: این وطن و وطن و وطن و وطن این بود وطــــــــــن===> دیم دو وطن
|
|
|
Quoting: reza_34 پشت سر یه ماهی چی

|
|
|
Quoting: yaboo_alafi2000 با کیا؟! نیاکان من؟! آره دوست دارم باهاشون یه گپی بزنم.
|
|
|
Quoting: reza_34 تو مجبوری هر روز یه تاپیک بزنی!!!!!!!!!!!!! فکر کردی اینجا طویله هست 
|
|
|
|
|
Quoting: Bruce_Willis اگه پشت سر 1 یابوی حرف بزنیم مدیرا میان لو بدن به تو یا دالتونا ؟ ما هم فعلا فقط در حد اطلاعات شما در این ضمینه پیشرفتیم و اطلاعات جدیدی به دستمون نرسیده...
Quoting: reza_34 پشت سر یه ماهی چی ماهی برا چی؟!
Quoting: rezatip آره دوست دارم باهاشون یه گپی بزنم. من از خونواده ام دور افتادم... همچنین من پدربزرگها و اجدادم رو از دست دادم..
sara_avizooni شما به چی میخندی؟!
|
|
|
yaboo_alafi2000 به تو 
|