| نویسنده |
پیام |
|
|
شایع شده که مسئولین آویزون میخوان برای امنیت بیشتر سایت،پیامهای خصوصی کاربران رو شنود کنن پس مواظب باشین که چی برای کی میفرستین ممکنه دستتون رو شه
|
|
|
yaboo_alafi2000 همچین کاری درحال حاضر محاله
******* ارزش زندگی به دیدن لبخندهای تو خلاصه میشود ... برای نفس کشیدن من هم شده ، بخنــــــــــــــد *******
|
|
|
Quoting: lili naze همچین کاری درحال حاضر محاله lili naze لی لی جون.. محال که نیست.. .. ولی ما سعی میکنیم به مدیرا اطمینان کنیم 
Quoting: yaboo_alafi2000 شایع شده که مسئولین آویزون میخوان برای امنیت بیشتر سایت،پیامهای خصوصی کاربران رو شنود کنن پس مواظب باشین که چی برای کی میفرستین ممکنه دستتون رو شه تو مجبوری هر روز یه تاپیک بزنی!!!!!!!!!!!!! فکر کردی اینجا طویله هست 
خطاب به وطن پرست ها: این وطن و وطن و وطن و وطن این بود وطــــــــــن===> دیم دو وطن
|
|
|
|
|
# : 18 Aug 2007 14:43 | ویرایش بوسیله: yaboo_alafi2000
Quoting: lili naze همچین کاری درحال حاضر محاله چرا؟! میخواید روی کارهاتون سرپوش بزارید؟! شما که خودتون نمیاید کارهای زشت و ناپسند خودتون رو لو بدید
Quoting: reza_34 ولی ما سعی میکنیم به مدیرا اطمینان کنیم مسائل امنیتی این چیزها سرش نمیشه
Quoting: reza_34 تو مجبوری هر روز یه تاپیک بزنی!!!!!!!!!!!!! مجبور نیستم ولی یه حسی درونی بهم میگه این کارو باید انجام بدم
Quoting: reza_34 فکر کردی اینجا طویله هست جامعه هم نوعی طویله ست ولی در ابعاد بزرگتر...
|
|
|
reza_34
Quoting: reza_34 لی لی جون.. محال که نیست..
منهم به همین خاطر نوشتم در حال حاضر!
Quoting: reza_34 ولی ما سعی میکنیم به مدیرا اطمینان کنیم والله به خدا خیلی عجیبه! وقتی که نیست میگن بزارین وقتی که هست هم اینجوری چی بگم والا

به هر حال از اطمینان شما متشکرم
******* ارزش زندگی به دیدن لبخندهای تو خلاصه میشود ... برای نفس کشیدن من هم شده ، بخنــــــــــــــد *******
|
|
|
Quoting: yaboo_alafi2000 مسائل امنیتی این چیزها سرش نمیشه
Quoting: yaboo_alafi2000 میخواید روی کارهاتون سرپوش بزارید؟! شما که خودتون نمیاید کارهای پست و ناپسند خودتون رو لو بدید yaboo_alafi2000 عزیز جواب اینا یه کلمه است
استفاده نکن از این امکان سایت! 
|
|
|
yaboo_alafi2000 اینطوری خیالت راحت میشه فکر کنم 
|
|
|
Quoting: lili naze منهم به همین خاطر نوشتم در حال حاضر! دیدین گفتم یه کاسه ای زیر قابلمس...
Quoting: lili naze جواب اینا یه کلمه است دروغ نگو... اون که یه کلمه نبود
Quoting: lili naze اینطوری خیالت راحت میشه فکر کنم فکر کنم جوابتو تو پیام خصوصی دادم
|
|
|
|
|
Quoting: yaboo_alafi2000 مجبور نیستم ولی یه حسی درونی بهم میگه این کارو باید انجام بدم حتما وجدان یابویی...
Quoting: yaboo_alafi2000 چرا؟! چی چرا؟؟
Quoting: yaboo_alafi2000 شایع شده که مسئولین آویزون میخوان برای امنیت بیشتر سایت،پیامهای خصوصی کاربران رو شنود کنن

Quoting: yaboo_alafi2000 جامعه هم نوعی طویله ست ولی در ابعاد بزرگتر... اگه طویله نبود،الان تو اینجا نبودی
Quoting: yaboo_alafi2000 دروغ نگو... اون که یه کلمه نبود

|
|
|
Quoting: rezatip حتما وجدان یابویی... نمیدونم ولی تا اونجا که نیاکان من بهم گفتن هیچ یابویی وجدان نداره
چرا شنود پیامهای خصوصی درحال حاضر محاله؟!
Quoting: rezatip اگه طویله نبود،الان تو اینجا نبودی اگه طویله نبود ما هنوز توی دشت و دمن یاغی و سرکش بودیم
|