| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: GUniT بنم کن تا با شایستگی از این سایت برم بیرون خودتم که مسخره بازی در آوردی .. GUniT بچه نشو.. چرت و پرت هم نگو.. اینجا محل سرگرمیه.. خوش باش دوست من 
خطاب به وطن پرست ها: این وطن و وطن و وطن و وطن این بود وطــــــــــن===> دیم دو وطن
|
|
|
Quoting: yaboo_alafi1600 ما یابو ها تا آخرین قطره ی خونمان می جنگیم،اگر یونجه را سهمیه بندی کنند،دنبال شبدر میرویم،اگر شبدر را هم سهمیه بندی کنند،دنبال کاهو میرویم و ... منم برم به ایران افتخار کنم  ------------------------------
Quoting: yaboo_alafi1600 GUnit این تاپیک برای خنده ی دوستان هست ،اگر بیشتر آشنا بشی متوجه می شی... من اینو نخونده بودم جواب GUniT را دادم ها.. فکر نکن کپی کردم -----------------------------
Quoting: lili naze GUniT چرا اینقده عصبانی هستی؟ lili naze این رو هم نخونده بودم می گم چه تفاهمی
خطاب به وطن پرست ها: این وطن و وطن و وطن و وطن این بود وطــــــــــن===> دیم دو وطن
|
|
|
یابو جان به هر زبونی دوست داشتی بگو.لیلا خانم ببخشید که ناراحتت کردم0رضا جان تاپیکم به گل نشسته برادر از کرده خودم پشیمانم 
|
|
|
|
|
Quoting: GUniT یابو جان به هر زبونی دوست داشتی بگو.لیلا خانم ببخشید که ناراحتت کردم0رضا جان تاپیکم به گل نشسته برادر از کرده خودم پشیمانم
دوست عزیز میتونی یه تغییراتی تو تاپیکت بدی که جذابتر بشه
|
|
|
GUniT
بیخیال حالا بگو و بخند و خوش باش 
******* ارزش زندگی به دیدن لبخندهای تو خلاصه میشود ... برای نفس کشیدن من هم شده ، بخنــــــــــــــد *******
|
|
|
lili naze بالاخره رفتین گردش یا نه؟ 
|
|
|
mostafa_74 نه! دیدی که در رفت 
******* ارزش زندگی به دیدن لبخندهای تو خلاصه میشود ... برای نفس کشیدن من هم شده ، بخنــــــــــــــد *******
|
|
|
Quoting: lili naze دیدی که در رفت خوب تقصیر خودته اید همون اول سوارش میشدی فکر نکنم بدونه قدم زدن چیه اصلا
|
|
|
|
|
# : 17 Aug 2007 11:09 | ویرایش بوسیله: rezatip
Quoting: lili naze میتونی ذوقت رو نشون بدی!! ببینم چند یابو حلاجی؟ اگر دیدی یابویی به درختی تکیه کرده × بدان یونجش تمام شده،گریه کرده
Quoting: mostafa_74 فکر میکنم اگه ادم از کسادی تاپیکخودش ناراحت باشه راه های بهتری هم برای جلب توجه هست به جز توهین برادر جان توهین نه...
حالا یه دور به ما سواری میدی؟
|
|
|
# : 17 Aug 2007 11:12 | ویرایش بوسیله: rezatip
Quoting: reza_34 منم برم به ایران افتخار کنم من هم میرم به اردبیل افتخار کنم
Quoting: mostafa_74 بالاخره رفتین گردش یا نه؟ خودم دیدمشون...
|