| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: Mandegar اینقدر حرص نخور بالام جان تو این سند و سال اصلا خوب نیست برات فشار خونت میره بالا چربی و اسید اوریکت اود میکنه بعد سکته میکنی خونت میوفته گردن من
پسر جان لطقا محترمانه برو تو همون تایپیکه دالتونها دراز بکش تا بقیه بچه ها بیان رو کار و ترتیبتو بدن..........
جونه بچت از اینجا بکش بیرون.......
به شانه ام میزنی که تنهاییم را تکانده باشی.به چه دل خوش كرده ايي؟تكاندن برف از شانه هاي آدم برفي؟؟؟
|
|
|
Quoting: Mandegar یه
بعد
یکم آب خنک
که اینطور دست و پات نلرزه پدر جان
هر هر کر کر خندیدم...... 
به شانه ام میزنی که تنهاییم را تکانده باشی.به چه دل خوش كرده ايي؟تكاندن برف از شانه هاي آدم برفي؟؟؟
|
|
|
من که چیزی جز دو سوراخ عمیق و گشاد تو شرت یه زیزیگلو پیدا نمیکنم که شما از اون مایه بزاری...
|
|
|
|
|
Quoting: amo bade
پسر جان لطقا محترمانه برو تو همون تپییکه شما و یابو دراز بکش تا بقیه بچه ها بیان رو کار و ترتیبتو بدن..........
جونه بچت از اینجا بکش بیرون.......
عزیزم اول یکم خونسرد باش که لطفا رو ننویسی لطقا !
دوما دیشب اونجا دراز کشیده بودم، سیخ رو به هوا، به ترتیب شما و یابو محترم اومدن نشستن رو آلت مبارک و خودتون هم نفهمیدین پس
پ.ن: البته این موضوع فقط شامل تو و یابو میشه نه بقیه چرا تو زورت به من نمیرسه میری آدم میارری و بقیه رو قاطی میکنی؟!
سوما همه اینها جنبه شوخی داره من نه با شما نه با یابو عزیز مشکلی ندارم و همه اینها برای شوخی و خنده هست اما از اون طرف تو کل عمرا کم نمیارم 
|
|
|
Quoting: yaboo_alafi2000
من که چیزی جز دو سوراخ عمیق و گشاد تو شرت یه زیزیگلو پیدا نمیکنم که شما از اون مایه بزاری...
همه اینها رو تو بیلاخ من یافتی؟!
فال بینی؟! فال کف دستی؟! 
|
|
|
Quoting: amo bade
هر هر کر کر خندیدم......
هدف هم هم همینه 
|
|
|
Quoting: Mandegar نشستن رو آلت مبارک
همون حفره رو میگی دیگه؟؟؟
Quoting: Mandegar سیخ رو به هوا
هنوز مصنوعیه رو در نیاوردی؟؟
Quoting: Mandegar اینها برای شوخی و خنده هست
ما با زیزیگلوها شوخی نداریم... همین شماها هستین که مردها رو جلوی زنها سرافکنده میکنید
Quoting: Mandegar همه اینها رو تو بیلاخ من یافتی؟!
من چیزی نیافتم... دست کردم تو شرتت شاید چیزی بیابم... دیدم اونجا هم چیزی یافت نمیشه
|
|
|
yaboo_alafi2000
amo bade
من میگم صبر کنیم به سن قانونی برسه بعد درازش کنیم الان کودک ازاری محسوب میشه
|
|
|
|
|
Quoting: Mandegar دوما دیشب اونجا دراز کشیده بودم، سیخ رو به هوا، به ترتیب شما و یابو محترم اومدن نشستن رو آلت مبارک و خودتون هم نفهمیدین پس
پ.ن: البته این موضوع فقط شامل تو و یابو میشه نه بقیه چرا تو زورت به من نمیرسه میری آدم میارری و بقیه رو قاطی میکنی؟!
سوما همه اینها جنبه شوخی داره من نه با شما نه با یابو عزیز مشکلی ندارم و همه اینها برای شوخی و خنده هست اما از اون طرف تو کل عمرا کم نمیارم
اولا شنیده بودم کون دادن واسه بعضی ها حال میده ولی باور نمیکردم که الان تو شما دیدم.....
دوما: اخه جوجه اردک تو از کجا میدونی من زورم بهت نمیرسه؟! اگه زورم نمیرسید که اینطور نمیکردمت که هنوز داری تو دهنت مزه مزه میکنی و طعمه کیره من و یابو رو دوره دهنت هنوز داری میچشی.........
ولی ما دالتونها شوخی شوخی طرفمونو میکنیم مثله خودت که کلی حالی به هولی شدی...
واسه همینه اینطور مشتری شدی دیگه....
دالتونها یه ضرب المثل دارن که میگه: هرکی کیره مارو خورد مشتری شد... تو هم مصداقه همین ضرب المثلی.....
ودر اخر یه پیامه اخلاقی دارم واست....
هرچی زیزیگلو و کوس لیس باشی اوضاعت بدتر میشه و همیشه مثله مرد واقعی باش.....
Quoting: mostafa_74 من میگم صبر کنیم به سن قانونی برسه بعد درازش کنیم الان کودک ازاری محسوب میشه
اینم حرفیه......
|
|
|
Quoting: yaboo_alafi2000 ا با زیزیگلوها شوخی نداریم... همین شماها هستین که مردها رو جلوی زنها سرافکنده میکنید
یابو جان دیگه تحویلش نگیر این جوجه اردک رو....
نامرد رید تو تایپیکمون رفت.....
اصله زیزیگلو.......
|