| نویسنده |
پیام |
|
|
سلام به همگی دوستان و برو بچز دالهای خوب
همه چيز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند (دالتون)(ارازل) (darkman_lover@yahoo.com)(Secularism)
|
|
|
# : 9 Oct 2008 13:22 | ویرایش بوسیله: Amir_Vulture
و السلام و علیک علی الدالتونها و لعنتهم فلارازل و رحمت الاستاد تورج و برکاته فی قضيبه !
همه چيز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند (دالتون)(ارازل) (darkman_lover@yahoo.com)(Secularism)
|
|
|
esi_mdk

« « در این درگه که گه گه که که که که شود ناگه . به امروزت مشو غره که از فردا نه ای آگه » »
|
|
|
|
|
Quoting: ostad_touraj چه عجیب

« « در این درگه که گه گه که که که که شود ناگه . به امروزت مشو غره که از فردا نه ای آگه » »
|
|
|
آق علی کجایییییی 

|
|
|
Quoting: Ema87 آق علی کجایییییی علی نیست من هستم بجاش بفرمایید!
|
|
|
Quoting: ostad_touraj تو که میدونی عزیزم اره میدونم جگر.
Quoting: ostad_touraj حالا از خر شیطون بیا پایین . به هر حال دوستان انتظار دارند چشم.از خر شیطون میام پایین سواره الاغش میشم.
Quoting: Ema87 علی این استاد هم دالتونه ؟؟؟ اره دالتونه. نقشه بیل کوچیکه رو داره.
Quoting: ostad_touraj چه عجیب عجب بجمالت.
Quoting: esi_mdk سلام عمو حال و احوال؟ خوبی خوشی سلامتی؟ سلام فرید جون.بمرحمت شما خوفم.تو چطوری؟عخشت چه خبر؟
به شانه ام میزنی که تنهاییم را تکانده باشی.به چه دل خوش كرده ايي؟تكاندن برف از شانه هاي آدم برفي؟؟؟
|
|
|
Quoting: ostad_touraj تو که میدونی عزیزم اره میدونم جگر.
Quoting: ostad_touraj حالا از خر شیطون بیا پایین . به هر حال دوستان انتظار دارند چشم.از خر شیطون میام پایین سواره الاغش میشم.
Quoting: Ema87 علی این استاد هم دالتونه ؟؟؟ اره دالتونه. نقشه بیل کوچیکه رو داره.
Quoting: ostad_touraj چه عجیب عجب بجمالت.
Quoting: esi_mdk سلام عمو حال و احوال؟ خوبی خوشی سلامتی؟ سلام فرید جون.بمرحمت شما خوفم.تو چطوری؟عخشت چه خبر؟
به شانه ام میزنی که تنهاییم را تکانده باشی.به چه دل خوش كرده ايي؟تكاندن برف از شانه هاي آدم برفي؟؟؟
|
|
|
|
|
Spade_Ace ostad_touraj

نمی دانم آخر این دیوانگی تا کجاست ... و باز خنده ایی مستانه سر می دهم شاید به جنس نیاز ...
|
|
|
Amir_Vulture Ema87 amo bade سلام عمو شکر میگذرونیم هیچی بهترم نسبت به قبل سعی کردم فراموش کنم 
نمی دانم آخر این دیوانگی تا کجاست ... و باز خنده ایی مستانه سر می دهم شاید به جنس نیاز ...
|