صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / شوخی و سرگرمی / :::::::::::: دالتونها ::::::::
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 604 . 605 . >>
نویسنده پیام
# : 30 Jul 2007 00:08

ا... راستی سامان شما که زودتر از همه رفتی سروقت آرش... نمکدون میشکنی؟؟

# : 30 Jul 2007 00:12

yaboo_alafi2000
اره رفتم ولی قصدم واقعا کمک بود کلا 2 تا پست زدم همین که خواستم کمکی کردی باشم خودم گفتم برو ببین میدونم اینجا بخش شوخی و خنده هست با عمو بده و رضا مشکلی ندارم چون میشناسمشون ولی شما گاهی شوخی هات از حد خارج میشه ببخش رک گفتم

# : 30 Jul 2007 00:14

# : 30 Jul 2007 00:18 | ویرایش بوسیله: yaboo_alafi2000

آره من هم رفتم و قصدم واقعا راهنمایی و رفع نیاز بود... کلا بیشتر از 4 تا پست زدم همین که خواستم نیازشون رو رفع کرده باشم...
من هم میگم برید و به تاپیکها سر بزنیدو بخندید نه تنها من بلکه بچه اول دبستان هم میدونه که اینجا بخش شوخی و خنده هست
با هیچ کس هم مشکل ندارم چون حتی اگه نمیشناسمشون من در اول و آخر یابویی بیش نیستم... ببخش اگه تقلید کردم!!

# : 30 Jul 2007 00:37 | ویرایش بوسیله: yaboo_alafi2000

راستی اگه کسی بدخواه داشت بگه درخدمتیم... اندازه بدخواهی رو بگین به همون اندازه طرف رو سر جاش(جای مخصوص) میشونیم!!!
روانکاوی هم میکنیم!!!

# : 30 Jul 2007 00:45

Quoting: sexnasa2008
ولی شما گاهی شوخی هات از حد خارج میشه ببخش رک گفتم

سامان جون من با یابو صحبت کردم(با چه زبانی بماند).. فکر نکنم از این به بعد مشکلی پیش بیاد.
yaboo_alafi2000 ...........آقا سامان از بهترین دوستان ما هست.. البته فرقی نداره.. در کل باید جوری صحبت کرد که همه بخندیم.. نه اینکه خدای نکرده به کسی بخندیم.
-----------------------------
بگذریم
رضا اومد که یک جمع بندی کنه .
Quoting: yaboo_alafi2000
عمو... من سوژه هایی که مد نظر ما و تو لیست بودن رو اضافه میکنم..
1.Arash_joon:با اینکه دروازه قزوینه ولی بچه باحالیه و البته پررو!!!بین خرید رون و سینه مرغ مونده بود راهنماییش کردیم!!
این سوژه دیشب مورد استعمال تمام افراد جز کسمشنگ قرار گرفت!
از تاپیک: « چرا من یه دختر میبینم اول بجای کونش به سینه هاش نگاه میکنم؟»
انجمن:گفتگوی آزاد
2.Bs3: خیلی قمپوز الکی درمیکرد که گفتیم یه کم نصیحتش کنیم و شروع به کار کردیم!!!
این سوژه هم دیشب مورد استعمال تمام افراد جز کسمشنگ قرار گرفت!!!
از تاپیک: «درخواست راهنمایی جدی»
انجمن: گفتگوی آزاد
3.Amir1357: نمیدونست چجوری دوست دختر پیدا کنه که رضا ایشون رو به شغل شریف کون دادن دعوت کردن...
اول در دست استاد بود ولی الان رضا رو کارشه!!
از تاپیک: «من نمیتونم دوست دختر پیدا کنم چکار کنم؟»
انجمن:گفتگوی آزاد
4.naserbad: بچه لکنت داشت و دکتر گفت دوای درد ایشون کون دادن به پنج شش نفره ما هم که بیکار بودیم گفتیم مشکلش رو حل کنیم!!!
قرار بود سهم کسمشنگ باشه ولی به اصرار عمو ایشون رو اول فرستادیم تو!!
از تاپیک:«aya garani banzin ba fasad komak nmikonad hhhhhhhhhatman bbbbbbiiiyyyyattttttttoooo»
انجمن: گفتگوی آزاد
5.و شاید mostafa_74: آدم بدی نیست ولی جدیدا یه کم شوت شده!! ممکنه به راهنمایی دالتونها نیاز داشته باشه!!

yaboo_alafi2000
فعلاَ اینهمه سوژه برامون جور شده.. باید تقسیم اراضی کنیم.. بچه ها هر کدوم از سوژه ها ماله یکیتون.. شب بعد عوض می کنیم.. دکتر هم داریم واسه معاینه.. همه چی جوره.. یا علی
1.Arash_joon: این یکی ماله من

خطاب به وطن پرست ها: این وطن و وطن و وطن و وطن این بود وطــــــــــن===> دیم دو وطن
# : 30 Jul 2007 00:48

من فعلا تو naserbad به سر میبرم!!!

# : 30 Jul 2007 10:12 | ویرایش بوسیله: kosmashang

amo bade جون
پس من چی؟؟؟
گروه تشکیل دادی غنایم رو تقسیم کنی ما رو فراموش کردی بی معرفت...

yaboo_alafi2000 عزیز
از اینکه یاد من بودی ممنون
اما بخدا این تایچیک رو تازه دیدم...

بابا توی پرسش و پاسخ بیاین ببینن چه خبره، فکر کنم این ماه بیشترین درصد کسخلا اومدن اونجا، فعلا که این قسمت برامون بهشته و حسابس کسخل برای روی کیر کردن داره...

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
# : 30 Jul 2007 13:38

همتون نظر مندین .

ostad_tooraj --- (لولا خرکسون فهلک المفلسون)
# : 30 Jul 2007 14:45

کسمشنگ جون پی گیری میکنیم انتخاب میکنیم... رو ک..ر میکنیم!!!

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 604 . 605 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.