| نویسنده |
پیام |
|
|
رفقا میخواستم امروز چند سوال ادبی مطرح کنم که شما اگه به سانسورهای ادبیاتی وارد هستین جواب بدید:
1- مجنون سیگاری بود یا الکلی؟؟ کس کی گذاشته بود که لیلی نمیتونست ببخشتش؟؟!!
2- کیر مجنون درازتر بوده یا فرهاد یا شایدم خسرو؟؟
3- به این عقیده دارین که عارف قزوینی کتابی به نام «فرهاد و خسرو» داشته؟؟!
4- قطر سوراخ کون زن عارف قزوینی چقدر بوده؟؟
5- رابطه بین هفت پیکر نظامی با هفت کتوله میلیتیای هلندی چی بوده؟؟
6- قطعه مقابل از کیست؟ « ای که در جام طلا می میخوری**** کیر و خایه مارو کی میخوری؟»!
7- تعداد زیدهای جلال الدین بلخی چقدر بوده؟؟ با چندتاشون سکس کرده؟؟ چندتاشون از سکس با اون جون سالم بدر بردن؟؟!
8- خواجگی سعدی طبیعی بوده یا حافظ؟؟!
9- منظور از فیل هوا کردن چیه؟؟ به ناسا ربط داره؟؟
10- معنای لغوی کلمات پفیوز و دایوس چیه؟؟ پفیوز به فیوز ربط داره یا نه؟؟
هروقت لازم بدونم میگم که شما هم سوالاتون رو مطرح کنین...
|
|
|
yaboo_alafi2000
خیلی باحاله
Quoting: yaboo_alafi2000 - مجنون سیگاری بود یا الکلی؟؟ کس کی گذاشته بود که لیلی نمیتونست ببخشتش؟؟!!
مجنون بافور میکشید من خودم دیده بودمش .
ترتب دخترخاله لیلی رو داده بود . اون هم حرصش در اومده بود نمیتونست ببخشدش
Quoting: yaboo_alafi2000 - کیر مجنون درازتر بوده یا فرهاد یا شایدم خسرو؟؟
مجنون . چون فرها و خسرو ایرانی بودن از اسمشون معلومه . ولی مجنون اسم اصلیش " قیص " بوده ... یعنی عرب بوده پس در نتیجه کیرش هم درازتر بوده
Quoting: yaboo_alafi2000 - به این عقیده دارین که عارف قزوینی کتابی به نام «فرهاد و خسرو» داشته؟؟!
گی بازی ؟
Quoting: yaboo_alafi2000 - قطر سوراخ کون زن عارف قزوینی چقدر بوده؟؟
حتما کم بوده . چون خودت میگی عارف .. عارفها که زیاد اهل بکن بکن نیستن
Quoting: yaboo_alafi2000 - رابطه بین هفت پیکر نظامی با هفت کتوله میلیتیای هلندی چی بوده؟؟
هفت پیکر کوتوله ... این ورژن جدیدشه
Quoting: yaboo_alafi2000 - قطعه مقابل از کیست؟ « ای که در جام طلا می میخوری**** کیر و خایه مارو کی میخوری؟»!
جناب مرحوم تو کف
Quoting: yaboo_alafi2000 - تعداد زیدهای جلال الدین بلخی چقدر بوده؟؟ با چندتاشون سکس کرده؟؟ چندتاشون از سکس با اون جون سالم بدر بردن؟؟!
سه تا ... با هر سه تاشون هم سکس داشته . دو تاشون از این رابطه ها حامله میشن ولی آخری همونطور که تو تاریخ نوشتن کلا نازا بوده .
Quoting: yaboo_alafi2000 - خواجگی سعدی طبیعی بوده یا حافظ؟؟!
تهمته .... بهشون تهمت زدن . اینها خاجه نبودن . از خارجه اومده بودن
Quoting: yaboo_alafi2000 - منظور از فیل هوا کردن چیه؟؟ به ناسا ربط داره؟؟
اینو باید سامان بیاد جواب بده
Quoting: yaboo_alafi2000 - معنای لغوی کلمات پفیوز و دایوس چیه؟؟ پفیوز به فیوز ربط داره یا نه؟؟
وقتی فیوز پف میکنه بهش میگن پفیوز . دایوس هم همون تلفظ انگلیسی داریوش هست . میگی نه برو از انگلیشها بپرس
ضمنا این سوالت علمی بود ادبی نبود .
Quoting: yaboo_alafi2000 هروقت لازم بدونم میگم که شما هم سوالاتون رو مطرح کنین...

|
|
|
ملوس جان از جوابات خوشحال شدم... ولی
1- تو چطور به عارف بودن اون توجهی کردی ولی به قزوینی بودنش توجه نکردی؟؟!
2- توکف کیه؟؟!
3- منظورت اینه که انگلیسیا به داریوش آقا میگن مستر دایوس؟؟؟
4- سوال من علمی بود ولی ادبیات هم از شاخه های علمه چون برای شناختش از روش علمی استفاده میشه...
|
|
|
|
|
صبر میکنیم تا نظرات بقیه رو هم ببینیم...
|
|
|
yaboo_alafi2000
Quoting: yaboo_alafi2000 - تو چطور به عارف بودن اون توجهی کردی ولی به قزوینی بودنش توجه نکردی؟؟!
2- توکف کیه؟؟!
راست میگی من این یه نکته رو از قلمم انداخته بودم . ولی خوب شاید از اون قزوینی هایی بوده که کون زنش تنگ مونده (به خاطر عارف بودنش ) کون خودش گشاد شده ( به خاطر قزوینی بودنش از همون مدلهای خاص )
Quoting: yaboo_alafi2000 - توکف کیه؟؟!
تو کف همون که بهش التماس کرده بیاد یه حالی بهش بده
Quoting: yaboo_alafi2000 - منظورت اینه که انگلیسیا به داریوش آقا میگن مستر دایوس؟؟؟
دقیقا منظورم همین بود
Quoting: yaboo_alafi2000 - سوال من علمی بود ولی ادبیات هم از شاخه های علمه چون برای شناختش از روش علمی استفاده میشه...
باشه قبول کردم . این دفعه می بخشمت . 
|
|
|
خیلی لوس و مسخره بود 
ارزش زندگی به برد يا باخت آن نيست. بلکه به نفس جنگيدن برای زندگی ست
|
|
|
Quoting: brave_heart خیلی لوس و مسخره بود
چرا تو ذوق بیچاره میزنی ؟
|
|
|
# : 11 Jul 2007 05:48 | ویرایش بوسیله: yaboo_alafi2000
braveheart عزیز اگه کس دیگه ای چنین نظری داد من بیخیال سوالهام میشم...
|
|
|
|
|
1 . احتمالا زن صیغه ای داشته
2 . این را باید از کسی پرسید که این سوال براش پیش اومده
3 . سعی می کنم برات بپرسم
4 . اوایل قد یه دوزاری بوده بعدها نزدیک به یک دو تومنی از اون بزرگها شده بوده که طی یک جلسه رسمی در یکی از دادگاه های قزوین عارف مجبور شد اون 18 ریال را به همسرش بابت خرابی اموال عمومی بپردازه (البته از دم قسط ، چون عارف بی پول بوده)
5 . احتمالا رابطه زیر لحافی داشتن چون توی هیچ یک از این کتابهایی که تا حالا اصلا نخوندم چیزی ننوشته بود.
6 . این شاعر در سده های 1 تا 14 زندگی می کرده که شغل دومش خایه خوری بوده یعنی وقتی بی کار می شده می رفته جیگرکی و چندتا خایه گوسفند رو به سیخ می کشیده و می خورده البته تخلص این شاعر گرانخایه ــ خایه میرزا ــ بوده که اسم خودش رو در تمامی شعرهاش می بینید.
7 . اونها از سکس ها جون سالم به در می بردند ولی چند روز پس از او سکسها به بیماریهای صعب العلاجی دچار می شدند مانند پارگی مقعد ، بواسیر یا همون هموروئید ، گشادی فرج و ...
8 . این دو شاعری که می فرمایید این دو در بچگی در همسایگی هم بوده اند یه روز مرغ سعدی میره خونه حافظ و اونجا تخم می گذاره سعدی میره دم خونه حافظ میگه که مرغ من رو بده و تخم مرغ من را هم بده حافظ به خاطر حافظه بالای خودش مرغ رو بهش میده ولی تخم مرغ را نمی ده میگه مرغ توی خونه من تخم گذاشته ، نمیدهم . سعدی میگه خوب چه کار کنم حافظ میگه ما توی این جور موقعیتها یک مراسمی داریم . من میزنم توی تخم تو اگر تو زود بلند شدی تخم مرغ مال تو اگر من زود بلند شدم تخم مرغ مال من . سعدی قبول می کنه و حافظ می زنه . سعدی یه نیم ساعتی بیهوش وسط کوچه می افته و وقتی به هوش میاد و می خواد که شرط و اجرا کنه و بزنه ، حافظ از تخم مرغ صرف نظر می کنه و میگه من تخم مرغ نمی خوام . پس از اینجا سعدی بوده که خواجه می شه .
9 . فیل هوا کردن یه اصطلاح است در جایی که مثلا چند تا بچه نشسته و نمی خوان بحث رو باز کنند و یه جوری مطلب رو برسونن که بابا یارو به فلانی آنتن داده میگن فیل هوا کرده که منظور و مقصود همان خرطوم فیل یا کــــــیــــــر می باشد. البته ربطش با ناسا رو نفهمیدم ، یعنی یارو برای ناسا آنتن داده یا نه نمی دونم.
10 . در قدیم دوره عهد ترکمن میرزا به آلت مردانه میگفتن یوس که وقتی طرف آنتن می داد بهش میگفتن: مرتیکه پف یوس . البته مردان قوی هیکلی در آن زمان بودند که در آن زمان آلتشان به انداده ده اسب بخار بود به آنها می گفتن ده یوس یا دییوس یا دایوس به خاطر گذشت زمان این کلمه تغییر کرده است . البته برای کسانی که آلتشان پف نمی کرد یک فیوزهایی تعبیه شده بود که سر موقع به جریان پف یوس کمک بکنه .
امیدوارم که خوشتون اومده باشه.
|
|
|
از ده سوال به دو تا جواب ندادی پس میشی شونزده!!!
|