صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / شوخی و سرگرمی / kosmashang محبوب ترین چهره سایت
<< . 1 . 2 . 3 . >>
نویسنده پیام
# : 27 Jun 2007 21:23

# : 28 Jun 2007 07:39

من مي خوام فرااااااااار كنم م م م م م
واي نه ه ه ه ه
كسمشنگ نه ه ه ه ه

# : 28 Jun 2007 15:21

آنیتا چی شده عزیز فرار نکن حدس میزنم علت چیه

# : 29 Jun 2007 09:50

نه حدس خاصي نزن، فقط از كل كل فرار كردم، حالا توي شوخي و سرگرمي گير كردم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# : 29 Jun 2007 10:05

kosmashang
منم باهاتم داداش ...

دانلود بهترين آنتي ويروس دنيا به همراه آپديت ديتابيس اون ... صفحه 467 ........
# : 10 Jul 2007 09:10

نظر لطفته با مرام

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
# : 10 Jul 2007 10:30

kosmashang

Ye Kam Khodeto Tahvil begir

ناامید از عشق
# : 10 Jul 2007 11:39

چشم، بابک جون
اما چیکار میشه کرد دیگه افتادگی و فروتنی رو ببین...

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
# : 10 Jul 2007 16:23

کسمشنگ جان دیروز جوابت رو دادم ولی متاسفانه پستها پاک شد... بازم همون جواب رو میدم...
گیریم که شما محبوبترین فرد تو این سایتی( البته در این شکی نیست...) ولی دلیل نمیشه که از خودت تعریف کنی... آخه تو از ترکم بدتری؟ نکنه لری؟ آخه میدونی از ترکه میپرسن خر بهتره یا گاو؟؟ ترکه میگه گاو! طرف تعجب میکنه که ترکه چجوری درست گفته... میپرسه چرا گاو؟ ترکه میگه آدم که از خودش تعریف نمیکنه!!!

# : 10 Jul 2007 16:31

kosmashang

کسمشنگ محبوب سایت ... همه صندلی داخت پاک شده

<< . 1 . 2 . 3 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.