صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / شوخی و سرگرمی / استفاده از سوسک برای زیبایی پوست خانمها!!!
. 1 . 2 . 3 . >>
نویسنده پیام
# : 26 Feb 2007 16:57 | ویرایش بوسیله: sanaz2

تصاویر زیر مربوط به ماسک صورت برای خانمی آسیایی است که به پوست صورت خود خیلی اهمیت می دهد! آیا شما هم دوست دارید که پوست خوبی داشته باشید؟ پس مراحل زیر را که برداشتی آزاد از تصاویر هستند را دنبال کنید:

1- ابتدا تعدادی سوسک سرزنده و شاد را جمع آوری کنید. (این سوسکها را به راحتی در دسترس همگان است، فقط کمی چالاکی برای گرفتن آنها کافیست.)

2- بد نیست که این سوسکها در محیطی دلخواه باشند تا لحظات آخر خوشایندی را سپری کنند. محفظه می تواند شیشه مخلوط کن یا میکسر باشد. ضمنا مواد مجاز افزودنی جزئی از اسرار این عصاره است!

3- سپس شیشه میکسر را برداشته و بر روی دستگاه می گذاریم. بد نیست برای آخرین بار نگاهی به سوسکها بیاندازیم.

4- در این لحظه دستمان را بر روی شیشه نگه داشته و دستگاه را روشن می کنیم تا سوسکها خوب میکس شوند. نگاه کردن به قطعات بدن سوسکها در هوا باعث نشاط میشود. پس دستتان را طوری روی شیشه قرار دهید که همه ماجرا را ببینید.

5- سپس مقداری مایع که این هم جزئی از اسرار است را به محفظه اضافه میکنیم. حتما مطلع هستید که در آسیای شرقی همیشه سالیان سال اسرار حفظ می شده تا به نسل بعدی برسد.

6- خوب معجون آماده است. حال خانمی را که می خواهد پوستی زیبا، جوان، بدون چروک و شاداب داشته باشد را کمی دلداری داده و به او بگویید به آینده ای که میتواند با این پوست زیبا داشته باشد فکر کند.

7- یادتان باشد که شما حتما جلوی بینی و دهان خود را بپوشانید. این صرفا به خاطر رعایت بهداشت است، نه چیز دیگر!

8- عصاره را با یک قلمو کم کم به تمام صورت بمالید. حواستان باشد که این معجون برای موها مضر است. پس مواظب موهای سر باشید!

9- خوب برای اینکه از صحت گفته های ما مطمئن شوید میتوانید پاهای سوسکهای قربانی شده را در روی صورت خانم جوان مشاهده کنید. این پاها فقط برای جلب اعتماد شما تعبیه شده است!

10- خوب در اینجا حاصل این عملیات دیده می شود که ظاهرا بسیار راضی و خشنود است، پس چرا مشتری بعدی شما نباشید؟!!

اهالي يک دهکده تصميم گرفتند تا براي نزول باران دعا کنند. در روز موعود،تنها يک پسر بچه با خودش چترآورده بود و اين يعني ايمان
# : 26 Feb 2007 17:00

Quoting: sanaz2
ابتدا تعدادی سوسک سرزنده و شاد را جمع آوری کنید

ارزش زندگی به برد يا باخت آن نيست. بلکه به نفس جنگيدن برای زندگی ست
# : 26 Feb 2007 18:08

brave_heart
دفعه اول عکساش جا مونده بود
الان گذاشتم

اهالي يک دهکده تصميم گرفتند تا براي نزول باران دعا کنند. در روز موعود،تنها يک پسر بچه با خودش چترآورده بود و اين يعني ايمان
# : 26 Feb 2007 19:13

sanaz2
دفعه اول عکساش جا مونده بود
الان گذاشتم

دستت درد نکنه عکسای زیبایی بود
می گم خانوما چه کارایی که نمی کنن شما حاضری همچین ماسکی بزاری رو صورتت؟
من باشم اول سوسکا رو با آب و صابون می شورمشون

# : 26 Feb 2007 21:02

Quoting: brave_heart
دستت درد نکنه عکسای زیبایی بود
می گم خانوما چه کارایی که نمی کنن شما حاضری همچین ماسکی بزاری رو صورتت؟

من اگه بمیرم هم از این کارا نمی کنم
من باشم اول سوسکا رو با آب و صابون می شورمشون

ای بابا شما که دیپلم داشتید

# : 26 Feb 2007 21:15

ای بابا شما که دیپلم داشتید

منظورتون چیه؟

# : 28 Feb 2007 01:01

منظورتون چیه؟

یعنی این حرف از شما بعیده بابا
این یه اصطلاحه

# : 28 Feb 2007 01:20

الانه که بالا بیارم

اوقققققققققققققققق

?wanna see more of me
# : 28 Feb 2007 10:40 | ویرایش بوسیله: brave_heart

یعنی این حرف از شما بعیده بابا

شوخی کردم جدی نگیرین آخه خیلی موجود کثیف و چندش آوریه مگه نه ماسکم کجا بود شما که دیپلم داشتی
این یه اصطلاحه

باز من خنگ بازی در آوردم

# : 28 Feb 2007 11:49

sanaz2
من گفتم تو چرا اینقدر پوستت خوبه ها
پس علتش این بود!

روزگاریست که من در غم تنهایی خود غوطه ورم...===»»»***دنبالم نیا اسیر میشی***
. 1 . 2 . 3 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.