صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / گفتگوی آزاد / lili naze لطف كن بيا تو
. 1 . 2 . >>
نویسنده پیام
# : 18 Jun 2006 17:03

سلام
ببين عزيز من شما رو خيلي وقته ميشناسم براي مثال
يادتونه يكي داستان سكس با شما (سكس با منشي ليلي نازه) گذاشته بود تو فروم؟
يادتون اومد؟

من خودم حال اون بابا رو گرفتم
حالا قصدم از بيان اين مسئله اين بود
كه من از بچه هاي قديمي اين سايت هستم
موضوع علي دايي هم چيزي جز سر كار گذاشتن ملت نيست
من حرفم اينه 2 ساله دارم ميگم بابا براي هر قسمتي تاپيگ گذاشته شده
براي سياست
براي سكس
براي كوفت و زهر مار
من هر وقت اومدم يك جا حرف زدم و پيغام گذاشتم چهار تا كلاش پر مدعا كه
فكر كنم درس خوندن كه مردم رو تو سايت هاي سكسي رو درس فرهنگ و سياست
بدن ميان هي دم از سياست ميزنن.
اگه من بيام بگم پام درد ميكنه يا كامپوترم هنگ كرده.
××××
اديت شد
سياوش
×××××××
و چند تا ادم پر مدعا كه خودشون هم نميدونن چي ميخوان هي كس شعر سياسي تحويل من ميدن
باباااااااااااااااااااااااااااااااااا نميتونم به چرنديات اين آدمها گوش كنم
و در پايان اگر باز هم اين چرنديات رو تو تاپيك مربوط به خودم ببينم
100 در صد اين بار بيشتر ادمه ميدم
ترسي از بن آي پي و آي دي ندارم
امتحانش مجاني هست براي اون كس خلان سياست مدار
2 ساله دارم اعتراض ميكنم
تاپيك جدا گانه سياسي هم هستا باز هم ميان بحث سياسي ميكنن
تو خودت برو تو يك سايت سياسي ببين مسئله سكسي اصلا گفته ميشه؟
من فكر كنم با توجه به اخلاق اين آدمها
توالت هم كه ميرن غذاي خودشون رو هم ميبرن اونجا مي خورن
همه چيز رو قاطي ميكنن تو همديگه

# : 18 Jun 2006 17:11

اين همه مدرك جرم يك عده كس خل كه فوتبال رو با سياست (آخه كاشكي ربط هم داشت)
http://tinypic.com/14tbm03.jpg
علي دايي خوب بازي نميكنه چه ربطي به سياست داره؟
من كلي به علي دايي اعتراض كردم و فحش دادم اون وقت اين مرتيكه كلاس ميذاره براي همه كه تقصير احمدي نژاده.
تاپيك زده بودم اعتراض به علي دايي اين اونوقت از مال علي دايي بالا ميره

# : 18 Jun 2006 17:39

ali_daei377

ببين دوست من

من نميدونم چه كسي و كي اومده و در تاپيك شما حرف سياسي و يا ( هر صحبتي كه شما از اون بدتون مياد ) رو زده ..........

من ميگم هر اتفاقي هم كه بيوفته دليل نميشه شما همه رو به قول معروف با يه چوب بزنيد .... شما اگه مشكلي با يك سري از اعضا دارين مي تونيد خيلي محترمانه باهاشون برخورد كني و با دليل و منطق اونها رو قانع كنيد و يا اينكه قانع بشيد... نه با فحش و 30 تا تاپيك باز كردن و اسم هر كسي كه اصلا شايد با شما هم صحبت نشده رو آوردن بخواين اعتراض خودتونو عنوان كنيد ...
اگه دقت كرده باشين ..... خودتون عنوانش كردين... يادتون مياد من چيكار كردم .. آيا هيچ فحشي از من شنيديد كه به اون آقا داده باشم ... به هيچ وجه بلكه رفتم و در همون تاپيك نظرمو گفتم ... بدون فحاشي...
الان همه عرضم به شما همينه كه اگه به نظر كسي مخالفيد در همون تاپيك مربوطه و به صورت مودبانه حرفتونو بيان كنيد ..
فحش و دشنام مال آدمهاييه كه حرفي براي گفتن ندارن ..... بنابراين خشمشون رو با فحش و بي ادبي كردن مي ريزن بيرون...
من مطمئنم كه شما آدم ضعيفي نيستين ... پس باشين و از راهش وارد عمل بشين...
اينطوري نه كسي از شما دلخور ميشه و نه حق و حقوقي ضايع ميشه...

اميدوارم تونسته باشم حرفم رو به شما برسونم ... و اميدوارم شما بهترين تصميم رو بگيريد ..

موفق و مويد باشيد ....

******* گر به فــــــــــراق خو کنم صبر کجا؟ قرار کو؟ ................ وعده وصـــــــل اگر دهد طاقت انتظار کو؟ *******
# : 18 Jun 2006 17:39

ali_daei377
من هم از دست بعضي ها كه بي دليل هر بحثي رو بله سياست ربط ميدن كلافه هستم..البته بگم من خودم با سيست داخلي ايران مشكل دارم و چوبش رو خوردم..ولي اينجا جاي بحث سياسي نيست منم موافقم ولي گاهي وقتها هم كه آدم دلش پره دنبال يه فضاي دوستانه مي گرده كه عقده اش را خالي منه كه اكثر اين اعتراض ها اعتراض اجتماعي هست نه سياسي..عزيز فراموش نكن اينجا هم فقط سايت سكسي نيست خيلي وقته كه اسمش هم از ايران سكس به آويزون تعيير پيدا كرده
ولي به هر حال من هم بابت اين موضوع كه بعضي ها كرم دارند كه هر موضوعي رو بي جهت به سياست ربط بدن و مثل اين يارو صور اسرافيل هي هارت و پورت بكنن اعصابم به هم مي ريزه ولي باز هم فكر نمي كنم دليلي بشه براي اينكه كسي بخواهد عصبانيت خود را سر ديگران خالي كند حالا خودمونيم بيا كلاهت رو قاضي كن ...تو چطوري ميخواي اون عده از بچه ها رو كه ناراحت كردي و دلشون رو شكستي راضي كني اصلا به اين موضوع فكر كردي كه همه اونها دوستهاي تو هستند

حس امضا ندارم انگشت می کنم
# : 18 Jun 2006 17:42

lili naze
ممنون از شما كه مثل هميشه معقول و مهرباني

حس امضا ندارم انگشت می کنم
# : 18 Jun 2006 17:52

ali_daei377
با سلام
یک ساعت پیش هم چند تا تایپیک زدی و تو دو تا نظر دادم .
همانطور که قبلن گفتم ملایمت از فحاشی زودتر به نتیجه میرسه
من خودم موافق علی داییم .اما شما اینهمه بهش .....گفتی من چیزی نگفتم چون دلیلی نداره
نظر شما برام به هر شکلش محترمه
موفق باشی

# : 18 Jun 2006 18:08

ممنون از همه . در مورد ديگران معذرت مي خوام . ولي هدفم فشار آوردن به ادمين بود. كه زودتر تا همه به جون هم نيا فتادن اقدامي كنه
از اين به بعد تو تاپيك هاي مربوط به خودم هر بحث سياسي كه ربطي به موضوع نداشته باشه . تاپيك رو مي بندم و اسم طرف هم قبلش مي نويسم كه به خاطره كي بسته شده

# : 18 Jun 2006 18:14

ali_daei377
این شد حرف حساب و منطقی

# : 18 Jun 2006 18:20

sharmandeh
behzad_freedom
ali_daei377

دوستان و عزيزان :
سياست جائي توي اين سايت نداره . اينو هيچوقت فراموش نكنيد .
اون دسته از دوستاني هم كه هر موضوعي رو به سياست و دولت ربط ميدن . من فكر ميكنم كه دارن بي انصافي ميكنند .
پس بيائي آگاهانه و خودخواسته توي بحث هاي اون دسته از اعضا شركت نكنيم . اگه يه نفر بحث سياسي مطرح ميكنه بايد سعي كنيم تحويلش نگيريم . بايد يه جورائي بايكوت بشن .
اونا اينجور بحث ها رو پيش ميكشند كه جنجال به پا كنند . اينجنجال هم زماني به پا ميشه كه ديگران اون بحث ها رو ادامه بدن و پيگيري كنند .

پس بيخيالشون بشيد .

راستي منم طرفدار علي دائي هستم .
علي دائي جزو معدود فوتباليسهاي تحصيلكرده ايران هست . من خودم به شخصه ديدم و به ياد دارم كه سالها قبل زماني كه براي تمرين بسكتبال به باشگاه رسالت ( استقلال شرق ) ميرفتم اون داشت زير نظر ناصر حجازي تمرين ميكرد . بدون وقفه و با پشتكار زياد .
تمرين ما تموم ميشد و ميرفتيم استخر و وقتي از استخر ميومديم بيرون ميديم يه پسر قد بلند و شايد بيريخيت كه لهجه غليظ تركي داشت هنوز داشت تمرين ميكرد . شنيده بودم كه بعضي روزها 8-9 ساعت تمرين ميكرد . برف و بارون و گرما و سرما هم روي تمريناتش تاثيري نميذاشت .
علي دائي يكي از معروف ترين ورزشكارها و قهرمانان ايرانه . و موفق ترين اونها . از هوش و استعدا هم كه بي نصيب نيست . دانشگاه صنعتي شريف درس خونده . توي دانشگاه شريف درس بخوني و فوتبال رو هم بصورت جدي دنبال كني و قبول بشي خيلي حرفه .
هر ورزشكاري هم يه دوره افت داره همونجور كه دوران اوج داره . ربط زيادي هم به سن و سال نداره . علي دائي هم از اين مورد مستثنا نيست .

اون روزهائي رو كه ساير لژيونرهاي تيم ملي توي مسابقات ملي فقط به فكر حفظ ساقهاشون بودند . همين علي دائي بدون پروا خودش رو آماج خطاهاي شديد و مسدوم كننده حريفان قرار ميداد .
بهترين گل زن جهان هم كه هست . فكر نكنيد كه علي دائي به چه تيمهائي گل زده . مهم اينه كه كس ديگه اي نتونسته اين تعدا گل رو بزنه . توي كشور خودمون مقايسه كنيد با هم قواره هاي خودش .

من ميگم حتي اگه علي دائي ديگه قادر نباشه كه خوب بازي كنه , ما بايد براي اون احترام قائل باشيم . ببينم اگه يه روزي پدرتون نتونه كار كنه و درآمد كسب كنه براي شما . ميائيد و اونو از همه معادلات خانوادگي كنار ميذاريد ؟؟؟؟؟

علي دائي يه جورائي پدر فوتبال ايران به حساب مياد . شما شايد علي دائي رو تحويل نگيريد . اما يادتون باشه زماني كه علي دائي به انگلستان سفر كرده بود , ديويد بكهام به استقبال اون رفته بود . اين اجنبيها بيشتر از ما خوديها براي قهرمانان ما ارزش قائلند .

# : 18 Jun 2006 18:43

Quoting: ali_daei377
ممنون از همه

ali_daei377

منهم از شما ممنونم دوست عزيز..............

Quoting: behzad_freedom
lili naze
ممنون از شما كه مثل هميشه معقول و مهرباني

behzad_freedom

شما لطف داري ....

منو شرمنده نكنيد..

******* گر به فــــــــــراق خو کنم صبر کجا؟ قرار کو؟ ................ وعده وصـــــــل اگر دهد طاقت انتظار کو؟ *******
. 1 . 2 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.