| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: jako_jonevar حالا که لاله نیست من فضولی میکنم جواب میدم شاعر این شعر اردلان سرافراز هستش که داریوش هم خوندتش این شعر زیبا رو

ولی من تا حالا نشنیدم از کجا می تونم گیر بیارم ؟؟؟
هر کس به طریقی دل ما می شکند/بیگانه جدا دوست جدا می شکند / بیگانه اگر می شکند حرفی نیست/ از دوست بپرس چرا می شکند
|
|
|
Quoting: Spade_Ace چهار بار اینو خوندم پس به اندازه چهار تا دوستت دارم ولی بازم دلم می خواد بخونم پس به تعدادش اروزهای خوب برات می کنم این از کیه تو چه کتابی نوشته نیما زحمتشو کشید 
Quoting: serendipiti اسمش قشنگه، شعراشم قشنگه بذارید بمونه چشم 
Quoting: jako_jonevar لاله ترسیدم گفتم تاپیک خدافظی زدی نه ولی همه رفتنی بیدن 
Quoting: jako_jonevar حالا که لاله نیست من فضولی میکنم جواب میدم شاعر این شعر اردلان سرافراز هستش که داریوش هم خوندتش این شعر زیبا رو مرسی 
لاله
|
|
|
Quoting: Spade_Ace ولی من تا حالا نشنیدم از کجا می تونم گیر بیارم ؟؟؟ تونستم برات میذارمش 
لاله
|
|
|
|
|
Quoting: laleh23 تونستم برات میذارمش
مرسی 
هر کس به طریقی دل ما می شکند/بیگانه جدا دوست جدا می شکند / بیگانه اگر می شکند حرفی نیست/ از دوست بپرس چرا می شکند
|
|
|
هر چي فكر كردم كه چي بنويسم جيزي به خاطرم نيومد
|
|
|
# : 13 Sep 2008 11:42 | ویرایش بوسیله: behzad_tardid
Quoting: laleh23 زیبا ترین تماشاست وقتی شبانه بادها از شش جهت به سوی تو می ایند، و نیز چه غمگین ماه را نظاره میکنی وقتی که دلت در قرار نیست یا پای در رکاب نیست آن موقع که شب دامنش را بر کوچه تنهایی می فکند یا دلی میان راه خانه میشکند
 بهزاد
@دوستی را دوست میدارم @
|
|
|
خواهش اینم اجرای داریوش  http://www.umahal.com/g.htm?id=1132
لاله
|
|
|
Quoting: mehran2008 هر چي فكر كردم كه چي بنويسم جيزي به خاطرم نيومد عیبی نداره همین که اومدی ممنون 
لاله
|
|
|
|
|
Quoting: behzad_tardid و نیز چه غمگین ماه را نظاره میکنی وقتی که دلت در قرار نیست یا پای در رکاب نیست آن موقع که شب دامنش را بر کوچه تنهایی می فکند یا دلی میان راه خانه میشکند بهزاد مرسی بهزاد جان 
لاله
|
|
|
برو بعدی 
لاله
|