صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / گفتگوی آزاد / ایرانی ، عربی ، انسانی
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . >>
نویسنده پیام
# : 14 Jul 2008 02:48 | ویرایش بوسیله: royale_korosh

کسی رو که خوابه میشه بیدار کرد ولی کسی رو که خودشو بخواب زده( بخونید خوابوندن خودش و دیگران به نفعشه ) نمیشه بیدار کرد.

راستی چقدر خوابم میاد ...

بهار من گذشته شاید...
# : 14 Jul 2008 02:48 | ویرایش بوسیله: royale_korosh

انقدر خوابم میاد دو بار پست کردم.
خوشبختانه ما احتیاجی نداریم خودمونو به خواب بزنیم...

بهار من گذشته شاید...
# : 14 Jul 2008 10:38

Quoting: mostafa_74
مگه فقط تو برادری که جواب دادی؟
منظورم یه برادر دیگه بود که اینجا میگه ایرانی بودن افتخاری نداره یه جای دیگه به ایرانی بودن مفتخره و براش اشعار عاشقانه هم صادر میکنه

نتیجه گیری اخلاقی : در جهان برادر بسیار است

شعری که برای ایران سروده شده با یک مقدمه هست و اون مقدمه اینقدر کوتاهه که میشه اینجا تکرارش کرد.
مقدمه: فلانی ایران رو دوست داره.. ما هم فلانی رو دوست داریم چه میشه کرد برای شادی دلش شعری که دوست داره می گیم...
--------------
در ادامه همون تاپیک عمو یادگار مطلبی رو میگه که این برادر ناقابلت در جوابش میگه اینا که تفکرات من نیست. برای شادی فلانیه.
-----------------------
نتیجه گیری اخلاقی: برادرا گرته برداری می کنن و فقط نصف مطلب رو منتقل می کنن
mostafa_74
مو شکافیت کجا رفته برادر

چو خاکش بُود ناب و پاک و تمیز.......بجای گوهر خاک بر سر بریز reza_34
# : 14 Jul 2008 13:57

مشتی تو حمله قجرها به کرمان رو نمونه ای از بی رحمی ایرانیها با غیر ایرانیها به حساب اوردی؟؟؟!!
یعنی از نظر تو قجرها ایرانی بودن کرمانی ها غیر ایرانی؟ تا حالا فکر می کردم قضیه برعکسه
اینو به حساب عجله ات در پست گذاشتن میزارم ولی میشه یه مورد فقط یه مورد نشون بدی که ایرانیها به زور شمشیر دینشون را به دیگران تحمیل کرده باشن؟
یه نکته جالب هم اینه که از نظر تو سهم تمام ملتها در خون خواری کاملا برابره.
به قول انگلیسی ها این بهتر از اونه که واقعیت داشته باشه. یعنی دقیقا برابر؟ حتی یه اپسیلون هم بیشتر یا کمتر نیست؟ کی خونو بینشون تقسیم کرده که به همشون اینقدر دقیق و برابر رسیده؟

# : 14 Jul 2008 16:05

كد خبر: ۱۳۷۵۰ تاريخ انتشار: ۱۵:۳۶ - ۲۳ تير ۱۳۸۷ تعداد بازديد: ۱۶۸۸۵

عصر روز گذشته، مأموران امنيتي فرودگاه دوبي در اقدامي گستاخانه، به شماري از مسافران ايراني بي‌حرمتي كردند.

به گزارش خبرنگار «تابناك»، روز گذشته، هنگامي كه پرواز ساعت 17:30 هواپيمايي ماهان وارد ترمينال شماره 2 دوبي شد، مأموران امنيتي، پانزده نفر از مسافران ايراني را جدا كرده و پس از آن‌كه آنها را كاملا برهنه كردند، به بازجويي از آنان پرداختند.

آنها همچنين الفاظ ركيكي را نثار اين مسافران و مقامات كشورمان كردند و به رغم آن‌كه هيچ نشانه غيرامنيتي نيافتند، از عذرخواهي نيز خودداري كردند.
تاكنون خبري از واكنش حميدرضا آصفي، سفير جمهوري اسلامي ايران در دوبي در دفاع از شهروندان كشورمان نرسيده است.

ببینم از رفقای عرب دوست ما کسی بین این مسافرها نبوده که فرهنگ بالای عربها رو بهشون یاداوری کنه؟
البته به گمونم یه کم سخت باشه که در حالیکه تمبونتو کشیدن پایین و دارن بهت فحش میدن ازشون دفاع کنی

# : 14 Jul 2008 16:35

mostafa_74
شش ماه پیش رفتم دبی ولی چون با پرواز تابان بود (ترمینال2) رفتیم اونجا عکس چشم(آی پرینت) از ما گرفتن (ایرانیا)
دو هفته پیش رفتم دوبی ولی با پرواز امارات (ترمینال1) .نه تنها آی پر ینت نگرفتن بلکه خیلی محترمانه ما رو تا خود هتل هدایت کردن. اونجا بود که فهمیدم این بحث انگشت نگاری و تفتیش و ......به ملیت بستگی نداره. بلکه به نوع پروازی بستگی داره که ازش استفاده می کنی
----------------------
توضیح: این مطلب رو برای دفاع یا رد نظری نگفتم. فقط من باب اطلاع گفتم

# : 14 Jul 2008 16:47

Quoting: mashgholam
کاش اول بتونیم خودمون رو محاکمه کنیم و بعد بریم سراغ بقیه .
وقتی کسانی که با اعراب مشکل دارند ، خودشان خودشان را نقد نمیکنند ،
نقد کردن جبهه مخالف به درستی انجام نمیشه .

وقتی قبل از انقلاب گروه های ضد رژیم یکدیگر را نقد نمیکردند و همه در مسیر مقابله با رژیم حرکت میکردند ، بعد از براندازی به جایی رسیدند که جبهه قویتر ، تمام جبهه های دیگر را به راحتی سر به نیست کرد .
از جوان 13 ساله ای که اعلامیه کمونیستی داشت تا مردی که داعیه آزادی خواهی داشت .

برای مقابله یا مخالفت با یک جریان نباید به خود اجازه دهیم که هرچیزی در مورد آن جریان بگوییم .
کاری که در حال حاضر رژیم ج.ا در مورد جریان های مخالف میکند .

اتفاقا در اون زمان بحث و مجادله و نقد بازار گرمی داشت. خیلی از اقراد هم به خاطر همین اعدام شدند جوان‌هایی که هر کدام یه نابغه بودند.
مثلی اینکه از جرینات اون زمان زیاد با اطلاع نیستی نمی‌دونم شایدم جزو اعراب ایران باشی.
من اون تایپیک و پیگیری نکردم ولی فقط می‌خوام جواب همین پستت رو بدم
چه چیز و می‌خوای نقد کنی؟ کی و می‌خوای نقد کنی؟ آیا منظورت یک جامعه است؟ یا افرادی خاصی با اعتقاداتی مخصوص به خود؟
در هر صورت اگه بخوای از نظر فرهنگی هم حساب کنی این دیگه کاملا مسلم که فرهنگ کدوم کشور پیشرفته‌تر بوده البته در حال حاضر نه؟
مشکل ما اینه که ما هیچ چیز رو درونی سازی نمی‌کنیم. و به اصل ریشه کار نداریم. منظورم انه که دلیل به وجود آمدن یک بررسی نمی‌شه و اکثرا یک مصرف کننده صرف هستیم. ما تولیدات انسانی خودمون رو از دست دادیم. وتقریبا چیزی برای عرضه نداریم
جای یک سری محققان و نقادان خبره واقعاخالیه توی عصر حاضر با این نظرت موافقم
با این وضع هم روز به روز فضا تنگ‌تر می‌شه. اگه بخواهیم این بخث رو ادامه بدم به جاهای باریکی کشیده می‌شه که اصلن جاش نیست.
ولی اگر بخواهیم بحث‌های دیگری را پیش بکشیم امکان اینکه به دین و فرهنگ و گذشته اشاره نکنیم وجود نداره
تا بعد فعلا

تحت تاثير بحران فلج مي‌شويد يا به حركت در مي‌آييد
# : 14 Jul 2008 16:56

Quoting: mashgholam
درسته .. همه اینا به ایران تجاوز کردند . ولی ازخودت نمیپرسی چرا کینه مردم ایران فقط متوجه اعرابه؟!

من :
جواب همین سوالو میخوام پیدا کنم .

از نظر من هیچ کدوم از اون‌ها نتونستن فرهنگ و اعتقادات ایرانی رو عوض کنند. و از همه بدتر ایرانی رو بی‌خیال کنند. ولی اعراب این کارو کردند. یعنی ایرانی رو بیخیال کردند. بازم نمی‌شه از دین حرف نزد

تحت تاثير بحران فلج مي‌شويد يا به حركت در مي‌آييد
# : 14 Jul 2008 18:55

جخ امروز از مادر نزاده ام ....نه....عمر جهان بر من گذشته است....نزدیک ترین خاطره ام خاطره قرن هاست...بارها به خونمان کشیدندبه یاد آر....
و تنها دست اورد کشتار نان پاره بی قاتق سفره بی برکت ما بود....

اعراب فریبم دادند .....برج موریانه را با دستان پر پینه خویش بر ایشان در گشودم مرا و همگان را بر نطق سیاه کشاندند و گردن زدند
نماز گذاردم و قتل عام شدم که رافضیم دانستند
نماز گذاردم و قتل عام شدم که قرمطیم دانستند
ان گاه قرار نهادند که ما و برادرانمان یکدیگر را بکشیم و این کوتاهترین راه وصول به بهشت بود
به یاد آر که تنها دست اورد کشتار جل پاره ی بی قدر عورت ما بود
خوش بینی برادرانت ترکان را اواز داد .....تو را و مرا گردن زدند
سفاهت من چنگیزیان را اواز داد تو را و همگان را گردن زدند
یوغ و ورزاو بر گردنمان نهادند....گاواهن بر ما بستند....بر گردنمان نشستند و گورستانی چندان بی مرز شیار کردند که بازماندگان را از چشم هنوز خونابه روان است
کوچ غریب را به یاد آر........از غربتی به غربتی دیگر.....تا جست و جوی ایمان....تنها فضیلت ما باشد
به یاد آر تاریخ ما بی قراری بود .....نه باوری...نه وطنی....نه جخ امروز از مادر نزادم........................

# : 14 Jul 2008 22:57

Quoting: fish
شعری که برای ایران سروده شده با یک مقدمه هست و اون مقدمه اینقدر کوتاهه که میشه اینجا تکرارش کرد.
مقدمه: فلانی ایران رو دوست داره.. ما هم فلانی رو دوست داریم چه میشه کرد برای شادی دلش شعری که دوست داره می گیم...
--------------
در ادامه همون تاپیک عمو یادگار مطلبی رو میگه که این برادر ناقابلت در جوابش میگه اینا که تفکرات من نیست. برای شادی فلانیه.
-----------------------
نتیجه گیری اخلاقی: برادرا گرته برداری می کنن و فقط نصف مطلب رو منتقل می کنن
mostafa_74
مو شکافیت کجا رفته برادر

mostafa_74
درسته کارت درسته.. ولی این سوال رو بی جواب گذاشتن دور از انصاف نیست؟

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.