صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / گفتگوی آزاد / ! . . یه دلیل بیار که مشخص شه تو هم رنگها رو همون طوری می بینی که دیگرون می بینند . . !
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . >>
نویسنده پیام
# : 8 Jul 2008 00:49

Quoting: kandoo747
به شما گفته اند این رنگ قرمز است . . اما نگفته اند که برای مثال ترکیب رنگ قرمز و آبی اسمش چیست . . و حتی اگر هم می گفتند . . با یک آزمایش می توانستید پی ببرید شما هم از این ترکیب به همین رنگ رسیده اید یا خیر !

مثالی دیگر . . ( برای دانستن تصور یکسان از رنگ سفید )

سفید را اینگونه تعریف کرده اند . . : ترکیب تمام رنگ ها !

خب هر کسی تمام رنگ هایی که می بینه رو با هم ترکیب می کنه . . حالا میبینه آیا این رنگ همون رنگیه که تا حالا بهش می گفته سفید . . یا یه رنگ دیگست !

ممکنه هر کسی یرنک دیگه جدا از دیگری تو ذهن خودش داشته باشه؟مثلا من سبز شما رو هر گز نمیشناسم...سبز من یچیز دیگست...اگه این فرض رو بگیریم این مطلبتون جواب نمیده احتمالا..چون مثلا سبز شما خاکستری قرمز منه(مثلا ی رنگی که تو نمیشناسی)خب پس اجزای سازندشون یا تجزیشون هم با هم همخونی دارن..مثلا آبی و زرد میشه سبز برای شما...سبز شما خاکستری قرمز منه..پس آبی شما خاکستری منه..زرد شما قرمز منه..

# : 8 Jul 2008 00:58

katayoon_bahar

خب وقتی با ترکیبشون به اسم رنگهای دیگری برسیم . . مشخص میشه که شما با من رنگ های متفاوتی می بینید !

با سپاس
آرمان

Sur 20 amis . . 19 disent de mal de vous et le dernier qui en dit du bien lu dit mal !
# : 8 Jul 2008 01:04

خب وقتی با ترکیبشون به اسم رنگهای دیگری برسیم . . مشخص میشه که شما با من رنگ های متفاوتی می بینید !

ای بابا!!مگه اینجا اسم مطرحه!!!ببینین ..من فکر کنم شما منظورتون فقط اشتباه تو همین هفت رنگه(سبز ..آبی..قرمز...و..)من الان یچیز دیگه دارم میگم ..اینکه هر کدوم ما هفت رنگ مخصوص خودمونو داشته باشیم..اسمای رنگامون مثل همه..اما ماهیتاشون نه..

# : 8 Jul 2008 01:07

kandoo747

با سلام خدمت اقا ارمان گل

فکر کنم این موضوع دنبال رو تاپیک قبلیم بود که متاسفانه نیمه کاره موند.فکر کنم اگه اون موضوع حل شه اینم جوابش پیدا شه

دلا خو کن به تنهایی که از تنها بلا خیزد سعادت ان کسی دارد که از تنها ببگریزد
# : 8 Jul 2008 01:19 | ویرایش بوسیله: kandoo747

Quoting: mashgholam

اولاَ که همچین تعریفی از رنگ سفید من نشنیدم تا به حال .
تو از کجا آوردی این تعریفو ؟

رنگ های اصلی رو با یک میزان با هم ترکیب کن و جوابش رو بیا اعلام کن . . شاید داری رنگها رو متفاوت می بینی . . ! نه ؟!

ثالثاَ این قضیه ترکیب هم مورد داره .
چرا ؟
خوب میگم خدمتت .

ببین .
تو به یک رنگی میگی قرمز و به یک رنگی میگی آبی . اینکه چی میبینی بستگی به خودت داره اما یاد گرفتی بهش بگی قرمز و آبی .

من هم به یک رنگی میگم قرمز و به یک رنگی میگن آبی . اینکه چی میبینم بستگی به خودم داره اما یاد گرفتم بهش بگم قرمز و آبی .

حالا ترکیب قرمز و آبی شما یه چیزی میشه که بهش میگی بنفش .
باز هم اینکه چی میبینی به خودت و ترکیب اون دو رنگی که من نمیدونم چی میدیدی داره .

گرفتی ؟

فکر کنم . . باقیشو بنداز

یعنی همون طیف ترکیبی رنگی که من در ذهنم بهش میگم بنفش ، از قرمز و آبی فرضی من ساخته شده . حتی اگر بار اولی که بنفش رو دیدم و اسمشو یاد گرفتم ندونم که از ترکیب چیه .

و همون طیف رنگی ترکیبی رو هم تو میبینی . اما با یک درک دیگه . تو هم یاد گرفتی به اون بگی بنفش .

مثال :
تو قرمز رو قرمز میبینی و آبی رو آبی .

من قرمز رو آبی میبینم و آبی رو زرد

اولین باری که بنفش رو دیدی بهت گفتن اسمش بنفشه . بعد رفتی تست کردی و دیدی که اون قرمزی که میشناختی و اون آبی که میشناختی بنفشی میشه که میشناسی .

من هم اولین بار که نارنجی میبینم ، بهم میگن این بنفشه . من هم میرم تست میکنم و میبینم که اون قرمزی که من میشناختم و اون آبی که من میشناختم بنفشی میشه که میشناسم .

یعنی اون 3 رنگ فرضی اولیه ، حتی اگر هم در تفکیک های ذهنی متفاوت باشند ، ترکیبی میدهند که لاجرم از همان ترکیبات اولیه به وجود می آید و اسمشان یکی میشود

ببین . . این طور نیست ( مگر به شرط تنظیم و محاثبه ی فراوان و تو در تو جهت ایجاد این اختلال در شما )

منظور من در واقع صرفا یک اشتباه سطحی . . است

یعنی راحی برای تشخیص در این مسیر . . حتی اگر یک قدم باشه . . همین که راهی برای ورود باشه . . با پیچیدگی های بیشتر میشه مسیر بیشتری رو پیمود . . !

خب فرض می کنیم یک جدول داریم به شکل زیر

نمونه ی الگو و اصلی :
1- سیز
2- آبی
3 - قرمز
4- بنفش
5 - نارنجی

نمونه ی تغییر یافته . . اما با همان اسامی رنگ . . ( یعنی مثلا برای 1 . . اون رنگ رو با اسم سبز می بینه )

1- نارنجی
2- سبز
3 - آبی
4- قرمز
5 - بنفش

خب حالا ما با ترکیب 2 و 3 طبق نمونه ی اصلی . .خواهیم داشت 4 . . در حالی که در نمونه ی تغییر یافته خواهیم داشت ( ترکیبی از سبز و آبی که فکر نکنم قرمز بشه که براش بشه 4 ) !

روشنه . . ؟

با سپاس ( در نتیجه گیری ویرایش صورت گرفت ! )
آرمان ( اومممم . . چه خوب مثال زدما . . )

Sur 20 amis . . 19 disent de mal de vous et le dernier qui en dit du bien lu dit mal !
# : 8 Jul 2008 01:43

dusk

یه سری فرق ها که داره . . اما از نظر کلاس بحث . . نزدیک به همند !

با سپاس
آرمان ( یه سری ربط ها هم داره )

# : 8 Jul 2008 01:48

درود بر همه دوستان
راهی که به نظر من میرسه اینه که برای تست این مسئله ما از کامپیوتر و فتوشاپ استفاده کنیم .
بدین صورت که 4 رنگ اصلی رو که CMYK میباشد رو در صفحه رنگ آن باز کنیم و سپس به هرکسی رنگ خاصی رو بیرون از مانیتور و روی کاغذ نشان دهیم سپس بدون اینکه از او بپرسیم چه رنگی را میبیند فقط بخواهیم با کلیک رو قسمت رنگ فتوشاپ رنگ مورد نظر روی کاغذ را به ما نشان دهد .
بدین ترتیب ما میتوانیم متوجه بشویم که هرکسی هر رنگی را چه رنگی میبیند .

آدم ها فقط در يك چيز مشتركند : متفاوت بودن .
# : 8 Jul 2008 01:55

daryush_alone

درود . .

یعنی شما فرض رو بر این گرفتید که فردی که روی کاغذ اشتباه می بیند . . روی کامپیوتر درست می بیند . . ؟

با سپاس
آرمان ( درست نفهمیدم . . این حرفم درواقع یعنی توضیح بیشتر . . لازمه ! )

# : 8 Jul 2008 02:01

یعنی شما فرض رو بر این گرفتید که فردی که روی کاغذ اشتباه می بیند . . روی کامپیوتر درست می بیند . . ؟

منظورم این بود بدون اینکه بیان کند چه میبیند به ما نشان میدهد که چه میبیند .
مثلا یک برگه آبی رنگ به دست او میدهیم ولی از او نمیپرسیم که چه رنگی را میبیند فقط از او میخواهیم آن رنگی را که میبیند با کلیک در فتوشاپ به ما نشان دهد حال اگر آبی ببیند که هیچ ولی اگر رنگ دیگری ببیند مثلا قرمز بر روی قرمز کلیک خواهد کرد و عملا ما متوجه میشویم که هر شخصی چه رنگی را چه رنگی میبیند .

آدم ها فقط در يك چيز مشتركند : متفاوت بودن .
# : 8 Jul 2008 02:05

Quoting: daryush_alone
منظورم این بود بدون اینکه بیان کند چه میبیند به ما نشان میدهد که چه میبیند .
مثلا یک برگه آبی رنگ به دست او میدهیم ولی از او نمیپرسیم که چه رنگی را میبیند فقط از او میخواهیم آن رنگی را که میبیند با کلیک در فتوشاپ به ما نشان دهد حال اگر آبی ببیند که هیچ ولی اگر رنگ دیگری ببیند مثلا قرمز بر روی قرمز کلیک خواهد کرد و عملا ما متوجه میشویم که هر شخصی چه رنگی را چه رنگی میبیند .

این نظریه هم اشتباه برایه اینکه اگر کسی رنگ آبی رو سبز ببینه 100% رنگ سبز رو رنگه دیگه ای میبینه برایه همین باز همون رنگ آبی رو نشون میده .

یا رب دل دوستان پر از غم نکنی , با تیز قضا ما خم نکنی , ای چرخ تو را به حق قرآن سوگند بعد از من یک مو ز تن رفیق ما کم نکنی .
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.