صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / گفتگوی آزاد / ! . . یه دلیل بیار که مشخص شه تو هم رنگها رو همون طوری می بینی که دیگرون می بینند . . !
. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . >>
نویسنده پیام
# : 7 Jul 2008 02:07

درود . .

می خوام دیوونتون کنم . . می گی نه . . ؟ نگاه کن !

یه لحظه فکر کن به اینکه ممکنه اون رنگی که تو بهش می گی آبی . . در واقع دیگرون بهش بگن سبز . . و مثلا تو بگی رنگ مورد علاقه ی تو آبی هست و اون یکی بگه رنگ مورد علاقه اش سبزه . . اما شما در واقع

شما در واقع یک رنگ مشترک . .

مورد علاقتونه !

حتی
یک دلیل . . !

تنها یک دلیل ببینید می تونید پیدا کنید که در صورت درستی این مطلب . . بتونید متوجه ی اون بشید . . ؟ یعنی تشخیص بدید که این مطلب درسته یا غلطه ! ؟

با سپاس
آرمان

Sur 20 amis . . 19 disent de mal de vous et le dernier qui en dit du bien lu dit mal !
# : 7 Jul 2008 04:42 | ویرایش بوسیله: katayoon_bahar

سلام..
نظر من اینه:بايد گفت هر چيزى كه بر ما معلوم و مكشوف مى‏گردد كيفيت ظهور و نمايشش بستگى دارد به كيفيت عمل اعصاب و يك سلسله عوامل خارجى پس ماهيات اشياء معلومه بطور اطلاق و دست نخورده بر قواى ادراكى ظهور نمى‏كنند پس حقائق در عين اينكه حقيقت هستند نسبى و اضافى مى‏باشند .
مثلا
اعصاب انسان با حيوان و هم چنين اعصاب انسانها نسبت‏بيكديگر در كيفيت عمل كردن اختلاف دارند مثلا انسانها هفت رنگ اصلى و انواع و اقسام رنگهاى فرعى را مى‏بينند ولى بعضى حيوانات تمام رنگها را به شكل خاكسترى مى‏بينند ...
و به نظر من تمام برداشت ما نسبت به محیط پیرامونمون برای هر کس منحصر به فرد هست..
من درکم اینه نسبت به این موضوع....

# : 7 Jul 2008 10:23

Quoting: kandoo747
می خوام دیوونتون کنم . . می گی نه . . ؟ نگاه کن !

همه ویروسی میشن میگی نه نگاه کن ( مهدی )
# : 7 Jul 2008 15:47

موضوع این نیست که همینطوره یا خیر . . ( حداقل موضوع اولیه نیست )

مسئله اینجاست که . . راهی برای غلبه بر این فریب ( در صورت وجود ) می توان یافت . . ؟

یعنی در واقع این بن بست و عدم توانایی برقراری تماس بین این دو دنیای نزدیک به هم ( تو و سایرین ) وقتی اینچنان قطع باشه . . اومممممممممممم ! فعلا همینقدر تایپ کافیه . .

با سپاس
آرمان

Sur 20 amis . . 19 disent de mal de vous et le dernier qui en dit du bien lu dit mal !
# : 7 Jul 2008 20:13

بعدا نظرمو میگم

# : 7 Jul 2008 20:19

. یه دلیل بیار که مشخص شه تو هم رنگها رو همون طوری می بینی که دیگرون می بینند . .

این مشکل تو آقایون زیاده...کور رنگی رو میگم...
ولی خدا رو شکر مثل کچلی مختص آقایونه...و ما خانمها از این مشکلات نداریم...

وای بر من , گر تو آن گم کرده ام باشی ....!*خدايا سپاس...*
# : 7 Jul 2008 20:21 | ویرایش بوسیله: kandoo747

parnia

یه دلیل بیار . . !

البته من امروز یه راه حل در این ضمینه به ذهنم رسیده که فعلا نمی گم تا دیگرون هم روش فکر کنن راه های جدیدی پیدا شه !

با سپاس
آرمان

# : 7 Jul 2008 20:23

یه دلیل بیار . .

دلیلم اینه که وقتی میرم پارچه فروشی مثلا" میگم اون پارچه سبز رو بیارین فروشنده همون پارچه ای رو که من میگم میاره و نه رنگ دیگه ای رو!!

# : 7 Jul 2008 20:33

parnia

خب احتمال داره اون اون رو به رنگ مثلا بنفش ببینه . . اما از بچه گی یاد گرفته که اسم این رنگ سبزه . . خیلی ساده !

با سپاس
آرمان

# : 7 Jul 2008 20:38

خب احتمال داره اون اون رو به رنگ مثلا بنفش ببینه . . اما از بچه گی یاد گرفته که اسم این رنگ سبزه . . خیلی ساده

تو این زمینه تستهایی که وجود دارهکه شما با پاسخگویی به اونها میتونی نوع بینایی و تشخیص رنگها رو در خودتون محک بزنی...قبلنا یابو علفی گذاشته بود تو سایت...نمیدونم هنوزم هست یانه؟!!

. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.