| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: Heart_Ace جریان همون بیکاریمه دیگه؟ بابا به جون مامانم من اگه بیکار بودم این رو یه هفته نمیکشید حاضر میکردم نه بابا حسابی سر کاری . خبر دارم .
Quoting: Heart_Ace ببشخید من با کسایی که میخوان از پشت هوام رو داشته باشن مشکل دارم... شما بفرمایید جلو من عقب میام من عادت دارم همیشه پشتیبان باشم . نه جلوبان !
کسی چه میداند ، شاید این جهان جهنم عالمی دیگر باشد
|
|
|
Heart_ace
کجایی بهم ریختی فکر کنم الان میگی دارم ...
من به خاطر خودت گفتم
خصوصیت چک کن 
روزگار پر هیجان را پشت سر گذاشتم و حال باید آرام باشم و در سکوت زندگی کنم تا زمان مرگم فرا رسد
|
|
|
Quoting: amir_yazd Heart_Ace شما آگهی میگیرین ؟! البته پول نمیدما تو پول نده از قيمت شبونه خودت كم ميكنم  آگهي هم ميگيريم امير جان... چندتا ميخواي؟
Quoting: bivezan_mikham ای همچی آيه انزال چطور؟ زودرس يا ديررس؟ 
Quoting: bivezan_mikham خودت میخواستی جایزه بدیشون پيشنهادش از تو بود منم ديدم اونها دست تو هستن فكر كردم منظورت اينه كه اونها رو جايزه بديم! 
Quoting: bivezan_mikham رامتین جان فکر کنم بهتر باشه بیشتر از این منحرف نکنم تاپیک خوبت رو بابا من خودم منحرفم تاپيكم چطور ميخواي منحرف نباشه؟ 
remembering all the chances I lost...and I think it was all cuz of my faults
|
|
|
|
|
Quoting: mashgholam نه بابا حسابی سر کاری . خبر دارم . باز خدا رو شكر سر كار هستم و سر اون يكي نيستم به قول يه كسمشنگي 
Quoting: mashgholam من عادت دارم همیشه پشتیبان باشم . نه جلوبان ! ولي اينجا محل طنازي هست و بايد همه چي برعكس باشه.. شما اينجا جلوبان بايد باشي
Quoting: Spade_Ace Heart_ace کجایی بهم ریختی فکر کنم الان میگی دارم ... منو كشتي توي نبودم ديگه؟ 
Quoting: Spade_Ace من به خاطر خودت گفتم يعني تو هم خاطرم رو ميخواي؟ 
Quoting: Spade_Ace خصوصیت چک کن

remembering all the chances I lost...and I think it was all cuz of my faults
|
|
|
Quoting: Heart_Ace يعني تو هم خاطرم رو ميخواي؟
به همین خیال باش من جونت و پولتو می خوام نترسی 
روزگار پر هیجان را پشت سر گذاشتم و حال باید آرام باشم و در سکوت زندگی کنم تا زمان مرگم فرا رسد
|
|
|
Heart_Ace
Quoting: Heart_Ace آيه انزال چطور؟ زودرس يا ديررس؟ هنوز امتحان نکردم باید ببینمت تا بگم
Quoting: Heart_Ace پيشنهادش از تو بود منم ديدم اونها دست تو هستن فكر كردم منظورت اينه كه اونها رو جايزه بديم! مارتین جر نزن از اولش دست خودت بوده حالا هم که چیزی نشده من به کسی چیزی نمیگم بشین باهاشون بازی کن
Quoting: Heart_Ace بابا من خودم منحرفم تاپيكم چطور ميخواي منحرف نباشه؟ سعی کن درست میشی
روزگاریست که من در غم تنهایی خود غوطه ورم...===»»»***دنبالم نیا اسیر میشی***
|
|
|
Quoting: Heart_Ace ولي اينجا محل طنازي هست و بايد همه چي برعكس باشه.. شما اينجا جلوبان بايد باشي در طنازی لزوماَ همه چی برعکس نمیشه . ممکنه فقط جاش عوض بشه . من از پشت تو به پشت همه نقل مکان میکنم 
|
|
|
چه باحالههههههههههههههههههههههه 
how can you see into my eyes like open doors
|
|
|
|
|
Quoting: NaNaBaRbIe چه باحالههههههههههههههههههههههه اینطوری نگو یه جوری شدم !
|
|
|
Heart_Ace
Quoting: Heart_Ace تو پول نده از قيمت شبونه خودت كم ميكنم آگهي هم ميگيريم امير جان... چندتا ميخواي؟ خب پس یه چندتا تمام صفحه ازین تایپیکای من چاپ کن  bivezan_mikham mashgholam NaNaBaRbIe Spade_Ace Heart_Ace

ای خدا دلگیرم ولی, احساس غم نمیکنم ... چون با تو ام پیش کسی سرم رو خم نمیکنم (( چه اعتراف تلخیه, انگار رسیدم تهه خط ))
|