صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / گفتگوی آزاد / ((( پیام موفقیت... )))
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 103 . 104 . >>
نویسنده پیام
# : 20 Jun 2008 16:38

Quoting: amir_yazd
مرسی عرفان جان
امیدوارم تو هم همیشه موفق و خندون باشی

خواهش میکنم

♥♥♥  هیچوقت نگو میخوام مثل این یا اون باشم... همیشه سعی کن خودت باشی و بهترین  ♥♥♥
# : 20 Jun 2008 16:45

((( سخت‌ترین روزهای زندگی )))

خواب ديدم بر روي شنها راه ميروم و بر روي پرده شب تمام روزهاي زندگيم را مانند فيلمي مي ديدم. همان طور که به گذشته ام نگاه ميکردم روز به روز پرده ظاهر شد، يکي مال من يکي از آن خداوند. راه ادامه يافت تا تمام روزهاي تخصيص يافته خاتمه يافت آنگاه ايستادم و به عقب نگاه کردم. در بعضي جاها فقط يک رد پا وجود داشت. اتفاقا، آن محلها مطابق با سخت ترين روزهاي زندگيم بود.
روزهايي با بزرگترين رنجها، ترسها، دردها، و ........ آنگاه از خدا پرسيدم: خداوندا تو به من گفتي که در تمام ايام زندگيم با من خواهي بود و من پذيرفتم زندگي کنم. خواهش ميکنم بگو چرا در آن لحظات درد آور مرا تنها گذاشتي.
خداوند پاسخ داد: فرزندم، ترا دوست دارم و به تو گفتم در تمام سفر با تو خواهم بود من هرگز تو را تنها نخواهم گذاشت نه حتي براي لحظه اي و من چنين نکردم.
هنگامي که در آن روزها، يک رد پا بر روي شن ديدي، من بودم که تو را به دوش کشيده بودم...

♥✤♥ باید تو رو پیدا کنم, شاید هنوزم دیر نیست ◊◊◊ تو ساده دل کندی, ولی تقدیر بی تقصیر نیست ♥✤♥ ◄ خدایا سپاس... ►
# : 20 Jun 2008 16:46

iranxiran
Quoting: iranxiran
خواهش میکنم

♥✤♥ باید تو رو پیدا کنم, شاید هنوزم دیر نیست ◊◊◊ تو ساده دل کندی, ولی تقدیر بی تقصیر نیست ♥✤♥ ◄ خدایا سپاس... ►
# : 20 Jun 2008 16:48

shaili
ممنونم شایلی جونم

امیدوارم با حضورت برامون دلگرمی باشی.

# : 20 Jun 2008 19:07

داستان بلند ( 1 )

((( مواظب اصل وجودت باش )))

قسمت اول :

صبح هجدهم اقامت در کنار دریاچه اب شیرین کوهستانی, اوضاع هوا به یکباره منقلب شد و باران شدیدی شروع بهباریدن کرد. شدت باران به حدی بود که امکان اطراق در پناهگاه ساحلی نبود و به ناچار باید به داخل غار بالای تپه پناه میبردیم. وقتی داخل غار دوباره اتش درست کردیم و کنار ان نشستیم تا لباسهای خیس خود را خشک کنیم متوجه شدم که خدامراد در طول روزهایی که هوا خشک و افتابی بوده, مقدار زیادی هیزم خشک را از گوشه و کنار جنگل جمع کرده و در حفره هایی داخل غار و نزدیک ان برای روز مبادا انبار کرده است.
در حالی که از نوشیدن فنجان چای داغ در ان صبح بارانی و سرد لذت میبردم به هیزمها اشاره کردم و گفتم: شما میدانستید که هوا اینجوری میشود؟!
خدامراد با لبخند گفت: هر انسانی که در طبیعت زندگی میکند و بهتر بگویم با طبیعت قهر نکرده میداند که دیر یا زود, امروز یا فردا مثلا هوا به شدت گرم میشود و ذخایر اب نوشیدنی کم میشود و یا چند ماه انسوتر هوا بشدت سرد و یخبندان خواهد شد و سوخت و وسایل گرمازا ارزش جواهر را پیدا خواهند کرد و ... خلاصه اینکه همیشه طبیعت ان سمت ناخوشایند چهره ی خود را روزی به ما نشان خواهد داد. این است که انسان در مقابل رفتارهای قابل پیش بینی طبیعت احتیاط های لازم را به خرج داده و اقدامات پیشگیرانه انجام دهد واکنشی کاملا طبیعی است. پیشینیان ما از هزاران سال پیش اینکار را انجام میدادند و در واقع بدلیل همین پیشگیری ها بوده که نسلشان ادامه یافته و ما اجازه و فرصت تولد و زندگی را پیدا کردیم.
نفس عمیقی کشیدم وکمی در خود فرو رفتم. به چند روز قبل فکر میکردم و این که چقدر هوا بهاری و زیبا بود و بعد چشمانم را به هوای گرفته و بارانی بیرون غار دوختم. هیچ نشانی از گرمای خورشید و نسیم فرح بخش بهاری نبود. هرچه بود سیلاب باران بود و سرما و رطوبتّ! انگار همه لحظات خوش و احساسات زیبایی که دیروز داشتم توهم وخیالی بیش نبودند و ان چه در ان لحظه واقعیت داشت رگبار باران بود و پناه گرفتن در غاری سرد ونمور برای زنده ماندن و بقا !
خدا مراد که انگار افکارم را تعقیب میکرد گفت: با یک تغییر ساده در شرایط زندگی, روح و احساس انسان هم به سرعت متحول میشود و با گذر زمان انسان بتدریج به همه ی چیزهایی که روزی واقعیت محض و تغییر ناپذیر می پنداشت, را از یاد میبرد و به باورها و پندارهایی کاملا متفاوت دست خواهد یافت. این ویژگی زندگی از یک جهت عالی است چون یکنواختی و روزمرگی ساخته ذهن بشر را محو و متلاشی میکند. اما از جنبه ی دیگر بسیار ناخوشایند است چون اگر انسان مواظب نباشد ممکن است اصل وجودی خود را در جریان این تحولات پی در پی و تمام ناشدنی از دست بدهد و شبیه تکه چوبی شود روی رودخانه هستی که هرجا رودخانه اراده کند, برود و به هر سنگی که سر راهش است کوبیده شود.

ادامه دارد...

# : 20 Jun 2008 19:41

Quoting: amir_yazd
با یک تغییر ساده در شرایط زندگی, روح و احساس انسان هم به سرعت متحول میشود و با گذر زمان انسان بتدریج به همه ی چیزهایی که روزی واقعیت محض و تغییر ناپذیر می پنداشت, را از یاد میبرد و به باورها و پندارهایی کاملا متفاوت دست خواهد یافت. این ویژگی زندگی از یک جهت عالی است چون یکنواختی و روزمرگی ساخته ذهن بشر را محو و متلاشی میکند. اما از جنبه ی دیگر بسیار ناخوشایند است چون اگر انسان مواظب نباشد ممکن است اصل وجودی خود را در جریان این تحولات پی در پی و تمام ناشدنی از دست بدهد و شبیه تکه چوبی شود روی رودخانه هستی که هرجا رودخانه اراده کند, برود و به هر سنگی که سر راهش است کوبیده شود.

تو این یه پاراگراف روزای زندگی رو قشنگ خلاصه کردی.

# : 20 Jun 2008 19:45

lolipup
Quoting: lolipup
تو این یه پاراگراف روزای زندگی رو قشنگ خلاصه کردی.

# : 20 Jun 2008 19:48

amir_yazd
ایول

بهار من گذشته شاید...
# : 20 Jun 2008 19:56

royale_korosh
Quoting: royale_korosh
ایول

# : 20 Jun 2008 23:00

amir_yazd
کارت درسته

0007
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 103 . 104 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.