| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: torke عمووووووووووو اين چه حرفی جيگر ؟ ببينم تو ويس ميدی ؟ المیرا رو من تایید میکنم 
♥♥♥ هیچوقت نگو میخوام مثل این یا اون باشم... همیشه سعی کن خودت باشی و بهترین ♥♥♥
|
|
|
Quoting: torke کور اقلی شماره 17 رو بخون حس و حالش نبود اصلا پستت رو بخونم گفتم یه چی بپرونم 
Quoting: torke ما که ميدونيم نميآد صرفاً بحث خايه مالی ميآن هست من راضیش میکنم بیاد.. میگم دخترش لیلا هات گرل رو هم بیاره 
Quoting: torke ائيئيئيئيئيئيئيئيول بايد اين سخن نيک رو تلا بگيرن بزارن سر در تاپيک نه بابا سخنهای من رو ندید دست این طلای ورپریده.. ازشون سو استفاده میکنه اون هم از نوع جنسیش 
Quoting: torke بی راه نميگی عمو جان خوبه
 راستی... این ساقی که میگی کیه؟ شاید آىدی من رو نداشته باشه... خودت من رو اینوایت کن به کنفرانس چون میدونی نمیتونم اینجا آىدی بزارم
Quoting: torke من روت حساب کردما تو هنوز نمیدونی به این المیرا هیچی نباید کنی منظورم حسابه البته 
Quoting: setareh_71 torke منم میام عمو تو باید بشینی فعلا تحصیلاتت رو ادامه بدی  serendipiti با تو هم بودم حرف بالایی رو 
remembering all the chances I lost...and I think it was all cuz of my faults
|
|
|
راستی ممد من یادم رفت یه چی بگم... من برای حداکثر یکشنبه یه برنامه ای دارم... این قرار قبل از یکشنبه که نیستش؟ 
|
|
|
|
|
Quoting: iranxiran المیرا رو من تایید میکن
میگم این ستون پنجمی های اون سایت و نیاریم
عمو جون من تو پام خصوصیت آیدیمو میذارم
نمیخوام دوباره هک بشه
هنگامي که يک نفر دچار توهم مي شود، ديوانه اش مي گويند. هنگامي که افراد بسياري دچار يک توهم مي شوند، مؤمن شان مي خوانند. "رابر
|
|
|
Quoting: torke نوکرتم داداش پس رخصت بده و ايديتو بزار عمو جان که به آقاييت بنازم قربونت عمو من همون آیدیم که داری همونه
Quoting: torke همه عزيزان که دعوت شدن خيلی نوکرم عمو های هم که اومدن ثبت نام دمشون گرم ايشالا بچه های اين جا با کس پرسيا و ايران تکست شب مورد نظر جمع ميشيم خيلی نوکرم حالا نمیشه شب نندازی عمو آخه من شبا دیگه نمیام نت یعنی سیستم ندارم خونه بیام  بشه ظهری صبحی بعد از ظهری
همه ویروسی میشن میگی نه نگاه کن ( مهدی )
|
|
|
Quoting: viirusi حالا نمیشه شب نندازی کیفش به همون شب بودنشه 
Quoting: viirusi من شبا دیگه نمیام نت یعنی سیستم ندارم خونه بیام بیا من تو خونه سه تا سیستم دارم یکیش رو میدم به تو 
|
|
|
Quoting: Heart_Ace من تو خونه سه تا سیستم دارم یکیش رو میدم به تو اون یکیش رو هم میخوای ببر بده سحر 
|
|
|
شب مورد نظر کی هست؟
هنگامي که يک نفر دچار توهم مي شود، ديوانه اش مي گويند. هنگامي که افراد بسياري دچار يک توهم مي شوند، مؤمن شان مي خوانند. "رابر
|
|
|
|
|
کاندوم هم بیاریم؟
یا سرو میشه؟ 
|
|
|
Quoting: ostad_touraj کاندوم هم بیاریم؟ به حال تو که فرقی نمیکنه تو که هشت تا تو شکمت هست یکی دیگه هم اضافه بشه خب 
|