صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / گفتگوی آزاد / دعوت نامه رسمی ممد ترکه
<< 1 ... 27 . 28 . 29 . >>
نویسنده پیام
# : 12 Jul 2008 01:45

amir_yazd

دیگه آب حوض نمی کشیم، دمپایی خشکه هم نمی خریم، پیـره زن هم خفه نمی کنیم، اما کـــس مــــی کنیم!
# : 12 Jul 2008 05:12

Heart_Ace
Quoting: Heart_Ace
هموني كه صفحه ششم روزنامه حاشيه نوشته بودم

اها

******* ارزش زندگی به دیدن لبخندهای تو خلاصه میشود ... برای نفس کشیدن من هم شده ، بخنــــــــــــــد *******
# : 12 Jul 2008 05:14

Quoting: ostad_touraj
بهترین وقت همون بعدازظهره

ostad_touraj

******* ارزش زندگی به دیدن لبخندهای تو خلاصه میشود ... برای نفس کشیدن من هم شده ، بخنــــــــــــــد *******
# : 12 Jul 2008 05:22

lili naze

♥✤♥ باید تو رو پیدا کنم, شاید هنوزم دیر نیست ◊◊◊ تو ساده دل کندی, ولی تقدیر بی تقصیر نیست ♥✤♥ ◄ خدایا سپاس... ►
# : 12 Jul 2008 05:25

Quoting: amir_yazd
این لیلی هم آتیش بیار معرکست
اونوقت خودش شب برنامه خواب بود

amir_yazd
خرص نخور بابا
واست خوب نیست

من اون روز به شدت درگیری داشتم و مثلا خواستم یه نیم ساعت چشام رو روی هم بذارم و پاشم
ولی یهو وقتی که چشم باز کردم دیدم اوه! نصفه شبه!

# : 12 Jul 2008 05:26

amir_yazd
حالا تازه خودت اصلا بودی اون شب یا نه؟

# : 12 Jul 2008 05:29

lili naze
Quoting: lili naze
خرص نخور بابا
واست خوب نیست

من اون روز به شدت درگیری داشتم و مثلا خواستم یه نیم ساعت چشام رو روی هم بذارم و پاشم
ولی یهو وقتی که چشم باز کردم دیدم اوه! نصفه شبه!

مهم نیست
درک میکنم
پیش میاد...
حالا تازه خودت اصلا بودی اون شب یا نه؟

من بدبخت از مهمونی خودم زدم اومدم دیدم کلا همگی روی دستیم...

♥✤♥ باید تو رو پیدا کنم, شاید هنوزم دیر نیست ◊◊◊ تو ساده دل کندی, ولی تقدیر بی تقصیر نیست ♥✤♥ ◄ خدایا سپاس... ►
# : 12 Jul 2008 05:33

Quoting: amir_yazd
من بدبخت از مهمونی خودم زدم

amir_yazd
اوه ه

پس حق داری که ناراحت باشی
من از طرف خودم عذر میخوام

# : 12 Jul 2008 05:38

lili naze
س حق داری که ناراحت باشی
من از طرف خودم عذر میخوام

لطف داری لیلی جان
فقط میخواستم بدونین دیدن دوستام و گفتار با اونا از هرچیزی واسم مهم تره...

# : 12 Jul 2008 05:39

amir_yazd
متوجه ام..
فقط نمیدونم چرا بقیه نیومدن

<< 1 ... 27 . 28 . 29 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.