| نویسنده |
پیام |
|
|
همین دور و برا بدین تا بتونن بیان دنبالتون
.هی فلانی شاید زندگی همین باشد.....................
|
|
|
Quoting: lili20 واااا...خاک عالم.... به کی باید بدیم اونوقت؟؟؟
Quoting: zongeleh من دادم تو هم بیا بده دیگه چقدر ناز میکنی چی میخواین بدین؟به منم بدین...
تكيه كن بر شانه ام اي شاخه نيلوفرينم/تا غم بي تيكه گاهي را بچشمانت نبينم.....
|
|
|
Quoting: amo bade چی میخواین بدین؟به منم بدین...
اینا ..اونا .. نیست عزیزم لولو برد 
قــول میـدم وقتـی که نیسـتی پـای عشـق تو نـسـوزم
|
|
|
|
|
zongeleh
Quoting: zongeleh اینا ..اونا .. نیست عزیزم لولو برد حیف شد. 
zongeleh

♥✤♥خسته ام از بغض کهنه عشق ◊ سنگینه تحملش تو صدام ◊ خوبه که به یاد تو قانع ام ◊ میتونم بگذرم از شکوه هام♥✤♥ ◄ خدایا سپاس... ►
|
|
|
Quoting: amir_yazd میخوایم تو رو دفنت کنیم...

♥♥♥ هیچوقت نگو میخوام مثل این یا اون باشم... همیشه سعی کن خودت باشی و بهترین ♥♥♥
|
|
|
آقا اگه تو این دعوته صرف چای و شیرینی و شام و شوکولات هم دارید منم خودمو جا کنم !
کسی چه میداند ، شاید این جهان جهنم عالمی دیگر باشد
|
|
|
iranxiran
اینقد بپر بپر نکن بچت میافته  mashgholam
Quoting: mashgholam آقا اگه تو این دعوته صرف چای و شیرینی و شام و شوکولات هم دارید منم خودمو جا کنم ! لی لی نازه قول داده جلو جلو شام عروسیشو میده 
♥✤♥خسته ام از بغض کهنه عشق ◊ سنگینه تحملش تو صدام ◊ خوبه که به یاد تو قانع ام ◊ میتونم بگذرم از شکوه هام♥✤♥ ◄ خدایا سپاس... ►
|
|
|
Quoting: amir_yazd به نظرم واسه متعحلا متعهلا مطعحلا مطعهلا (یه چیزی تو همین مایه ها) سخت باشه که بیان amir_yazd شما نگران اونا نباش  متاهل نداریم اینجا

******* گر به فــــــــــراق خو کنم صبر کجا؟ قرار کو؟ ................ وعده وصـــــــل اگر دهد طاقت انتظار کو؟ *******
|
|
|
|
|
Quoting: sammandar ای بابا ملت شبای جمعه که کارای مهمتری دارن............... sammandar بالاخره اینجا قراره خیلی چیزا مشخص بشه یا ما یا اون کارهای مهم مهم 
Quoting: sammandar من که دعوت نیستم کی گفته عزیز 
******* گر به فــــــــــراق خو کنم صبر کجا؟ قرار کو؟ ................ وعده وصـــــــل اگر دهد طاقت انتظار کو؟ *******
|
|
|
Quoting: torke حقا که مديری دمت گيريس آقايی هزار بار شکر نعمت که گيرم اومدی نوکرم آقا من موافگم ايشالا که شب خوبی ميشه نوکرم ايدی ها رو هم چوق الف مسل اين که پيچيد ايدتو من اد دارم ليلی جون شب من دعوت ميکنم نوکرم آقايی ايشالا منتظرم torke پس بریم ببینیم شب 5 شنبه ای چیکار میکنیدااااااااااا

|