| نویسنده |
پیام |
|
|
lili20 خيلی نوکرم ليلی جون مرام با مرامتو صلوات جيگر عمويی منتظريم گل مجلسی مکل آواتورت هر روزت بهتر از ديروزت باشه نوکرم ممد amo bade آقايی عمو جون
آقايی ايشالا منتظرم ری کارم پيشيده بود نشد دعا گو باشيم آقايی
b]zongeleh[/b]
Quoting: zongeleh اخ جون شیطونی خجالت بکشيد استغفر الله اين چيزا در مرام ما نيس تک خورئيئيئيئيئييی ؟ منم بازی
jako_jonevar
Quoting: jako_jonevar حاج ممد ترکه فراریه من به گوره خودم خنديدم بخوام فراری باشم نيما جون خيلی مخلسيم
sammandar نه نوکرتم جيگر کارم گير بود وگرنه اين وصله ها به ممد نميچسبه به قول معروف ممد هر چی باشه تک خور نيس
lili naze lili naze
Quoting: lili naze نظرتون چیه؟ سریع تصمیم بگیرید و دیگه عقب و جلو نندازینش شب جمعه ( یعنی پنجشنبه شب راس ساعت 12 شب ) همه به چوق الف یا رامتین پی ام بدید تا اونا همه رو داخل یه کنفرانس دعوت کنن اینطوری هرکی که خواست میتونه وارد کنفرانس بشه خوبــــــــــــــــــه؟ حقا که مديری دمت گيريس آقايی هزار بار شکر نعمت که گيرم اومدی نوکرم آقا من موافگم ايشالا که شب خوبی ميشه نوکرم ايدی ها رو هم چوق الف مسل اين که پيچيد ايدتو من اد دارم ليلی جون شب من دعوت ميکنم نوکرم آقايی ايشالا منتظرم
جميعاً يا حق
قال رسول الله (ص) : النکاح سنتی فمن رقب من سنتی فليس منی
|
|
|
torke
Quoting: torke نوکرم بيايد بديد
Quoting: torke ايشلا اينام بدن ميريم برا برنامه واااا...خاک عالم.... به کی باید بدیم اونوقت؟؟؟ 
آسمان مال من است/ پنجره، فکر، هوا، عشق، زمين مال من است/چه اهميت دارد ...بقيه اش...
|
|
|
Quoting: torke آقايی ايشالا منتظرم ری کارم پيشيده بود نشد دعا گو باشيم نوکرتم ممد جون ... ولی این جملت یعنی چی؟منظورت چی بود؟کوسشعر گفتی جگر؟
اي نشسته تودر اين خانه پر نقش و خيال،خيزو از اين خانه برو رخت ببر هيچ مگوي،من غلام قمرم غير قمر هيچ مجوي.....
|
|
|
|
|
Quoting: torke نوکرم بيايد بديد نوکرتم ماله من تو شورتمه.... یعنی تو پروفایلمه...
اي نشسته تودر اين خانه پر نقش و خيال،خيزو از اين خانه برو رخت ببر هيچ مگوي،من غلام قمرم غير قمر هيچ مجوي.....
|
|
|
Quoting: lili naze شب جمعه ( یعنی پنجشنبه شب راس ساعت 12 شب ) جشن گرفتین؟...حلوا هم میدن؟ 
♥♥♥ هیچوقت نگو میخوام مثل این یا اون باشم...همیشه سعی کن خودت باشی و بهترین ♥♥♥
|
|
|
Quoting: amo bade کوسشعر گفتی جگر؟ amo bade واااا...این که تخصص منه....  با لهجه حرف زده تو نفهمیدی
آسمان مال من است/ پنجره، فکر، هوا، عشق، زمين مال من است/چه اهميت دارد ...بقيه اش...
|
|
|
iranxiran
Quoting: iranxiran جشن گرفتین؟...حلوا هم میدن؟ میخوایم تو رو دفنت کنیم...  torke lili20 amo bade

ای خدا دلگیرم ولی, احساس غم نمیکنم ... چون با تو ام پیش کسی سرم رو خم نمیکنم (( چه اعتراف تلخیه, انگار رسیدم تهه خط ))
|
|
|
torke منم دادم ای دی رو میگم 
قــول میـدم وقتـی که نیسـتی پـای عشـق تو نـسـوزم
|
|
|
|
|
Quoting: lili20 واااا...خاک عالم.... به کی باید بدیم اونوقت؟؟؟
من دادم تو هم بیا بده دیگه چقدر ناز میکنی 
قــول میـدم وقتـی که نیسـتی پـای عشـق تو نـسـوزم
|
|
|
Quoting: lili20 واااا...این که تخصص منه.... آخخخخ شرمندتم بخدا یادم رفته بود.... 
Quoting: lili20 با لهجه حرف زده تو نفهمیدی جدی؟!تو فهمیدی چی گفته ترجمه کن واسم خودش معلوم نیست کی برگرده!
|