| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: setareh_71 iranxiran منم مثل تو فکر کردم ولی میدونم اون نیست یعنی حدس میزنم اون نباشه از کجا معلوم که خودش باشه 
♥♥♥ هیچوقت نگو میخوام مثل این یا اون باشم... همیشه سعی کن خودت باشی و بهترین ♥♥♥
|
|
|
Quoting: iranxiran آواتارت منو یاد کسی انداخت راستششششششششش...پس دیگه حتما اشتباهیم دیگه ....چون اصلا با تو من پست متقابل نداشتم تا حالا....آیدیم هم از اول همین بوده
◄ خدایا سپاس... ►
|
|
|
Quoting: Anti_love راستششششششششش...پس دیگه حتما اشتباهیم دیگه ....چون اصلا با تو من پست متقابل نداشتم تا حالا....آیدیم هم از اول همین بوده اوکی..پس حق با ستاره است...اشتباه گرفتیم 
♥♥♥ هیچوقت نگو میخوام مثل این یا اون باشم... همیشه سعی کن خودت باشی و بهترین ♥♥♥
|
|
|
|
|
Quoting: setareh_71 منم مثل تو فکر کردم ولی میدونم اون نیست یعنی حدس میزنم اون نباشه
Quoting: iranxiran اوکی..پس حق با ستاره است...اشتباه گرفتیم
چه خبره اینجااااا......بابا من اشتباهیم  نه من خودمم .... همونطور هم که گفتم ...بازم خودمم
◄ خدایا سپاس... ►
|
|
|
Quoting: Anti_love چه خبره اینجااااا......بابا من اشتباهیم نه من خودمم .... همونطور هم که گفتم ...بازم خودمم خب منو ستاره بی تقصیریم...چون دلیل داشتیم 
|
|
|
iranxiran
Quoting: iranxiran از کجا معلوم که خودش باشه نچ میدونی اخه ایشون مودمشون سوخته بود و از دیروز دوباره دارن میان ولی اون این چند وقته همش بوده پس دیدی اون نبود؟ 
میگن دروغ بوده که تو تا آخرش مال منی *** چشمای رنگ عسلت دنبال چشمای دیگست..!
|
|
|
Anti_love
Quoting: Anti_love چه خبره اینجااااا......بابا من اشتباهیم نه من خودمم .... همونطور هم که گفتم ...بازم خودمم شورمنده اگه پیام خصوصیتو چک کنی متوجه میشی 
|
|
|
Quoting: iranxiran خب منو ستاره بی تقصیریم...چون دلیل داشتیم بابااااااااااااااا من اشتباهیییییممممممممم 
Quoting: setareh_71 اخه ایشون مودمشون سوخته بود گفتی مودم و کردی کبابم 
Quoting: setareh_71 شورمنده اگه پیام خصوصیتو چک کنی متوجه میشی خواهشمنده...چکیدم ...پاسخیدم
◄ خدایا سپاس... ►
|
|
|
|
|
Anti_love
Quoting: Anti_love بابااااااااااااااا من اشتباهیییییممممممممم
اره واقعا

Quoting: Anti_love گفتی مودم و کردی کبابم اخی نازی 
Quoting: Anti_love خواهشمنده...چکیدم ...پاسخیدم منم پاسخیدم 
|
|
|
Quoting: setareh_71 اره واقعا

Quoting: setareh_71 اخی نازی مگه گربه ام که اینطوری نازم میکنی 
Quoting: setareh_71 منم پاسخیدم منم دوباره پاسخیدم
◄ خدایا سپاس... ►
|