| نویسنده |
پیام |
|
|
biyatodige
Quoting: biyatodige ای بابا چرا کسی نیس ! مگه قرار نبود شلوخی کنیم ! شیشه خونه های مردمو بشکنیم !زنگ بزنیم فرار کنیم ! نه شیشه نمیشکنیم چون خطرناکه ولی زنگ میزنیم فرار میکنیم 
میگن دروغ بوده که تو تا آخرش مال منی *** چشمای رنگ عسلت دنبال چشمای دیگست..!
|
|
|
biyatodige
Quoting: biyatodige آهای سساره جونم؟ 
|
|
|
asgaragha_tt
Quoting: asgaragha_tt من بی سواد چه بدونم مهمونی ساده با مهمونی مرکب فرقش چیه ؟؟ . من فقط میدونم میخوام شونصد نفرو دعوت کنم بیان اونجا با هم تریاک بکشیم و هروئین و ... بقیه که نمیدونم چی هست و بعدشم عرق سگی و آبجو و اینها . البته با رعایت کامل حجاب اسلامی . موافقین ؟ کارتای دعوتو بدم چاپ بزنن ؟ نچ این چیزارو نداریم نه تریاک و نه مشروب و بو هیچی فقط شیرینی میوه و شام 
|
|
|
|
|
al_pacino
Quoting: al_pacino سلام به همه مبارک باشه ستاره خانوم علیک سلام خوبی؟  میسی 
Quoting: al_pacino هان ؟ چه خبر بیده؟ اقا من یکی عرق سگی رو هستم نچ میخوای نقشه بکشی بدی لیلی منو بن کنه؟ هنوز اون زیار اب زنی رو یادم نرفته 
|
|
|
Quoting: setareh_71 نچ این چیزارو نداریم نه تریاک و نه مشروب و بو هیچی فقط شیرینی میوه و شام
حالا شوما سخت نگیرین . نفری سه بس تزیاک و پنج شیش تا بطری که به جائی بر نمیخوره !!!. عوضش قول میدیم دعوی شد فقط از چاقو و پنجه بوکس و زنجیر استفاده کنیم . ابدا فحش ندیم و پیرن مردومم پاره نکنیم . حالا دیگه لطفا موافقت بفرماین . قربون شوما 
چاکر همه دوستان و آشنایان
|
|
|
شنیدم اینجا ابجو مفتی میدن منم هستم 
|
|
|
Quoting: mostafa_74 شنیدم اینجا ابجو مفتی میدن منم هستم
بفرماین . صفا آوردین . آبجو و عرق و تریاک و همه چی سبیله !!! یعنی میدونین . حالا که خودشو نداریم و نمیدیم حرفشو میزنیم اونم زیاد زیاد زیاد !!
((اینو میدونم که شوما اهل هیچ کدوم اینا نیستین . حتی سیگارم نمی کشین . اینا فقط شوخی هستش ))
چاکر همه دوستان و آشنایان
|
|
|
Quoting: asgaragha_tt ((اینو میدونم که شوما اهل هیچ کدوم اینا نیستین . حتی سیگارم نمی کشین . اینا فقط شوخی هستش )) اهل هیچ کدوم نیستم اما فقط ابجو میخورم البته اگه مفتی باشه 
|
|
|
|
|
asgaragha_tt
Quoting: asgaragha_tt حالا شوما سخت نگیرین . نفری سه بس تزیاک و پنج شیش تا بطری که به جائی بر نمیخوره !!!. عوضش قول میدیم دعوی شد فقط از چاقو و پنجه بوکس و زنجیر استفاده کنیم . ابدا فحش ندیم و پیرن مردومم پاره نکنیم . حالا دیگه لطفا موافقت بفرماین . قربون شوما نخیر اقا بفرمایید بیرون دهه

|
|
|
mostafa_74
Quoting: mostafa_74 شنیدم اینجا ابجو مفتی میدن منم هستم نخیر اشتباهی شنیدین 
|