| نویسنده |
پیام |
|
|
AJAL
Quoting: AJAL راستی ستاره یادم رفت بگم نه اول نه دوم ... سوم...... خوبه بلدی بشمری تا چند بلتی بشمری؟ من تا 10 بلتم 
کاش ماه میدانست از میان این همه ستاره و سیاره فقط یکی مشتریست .... !!!
|
|
|
Kaveh87
Quoting: Kaveh87 بوووووورووو بابا خسیس کجا برم؟ اینجا خونمه 
Quoting: Kaveh87 ای بی تربیت .....................من اصلا نمیدونم مشروب چیه پس از کجا گفتی اون مشروبه؟ شاید نوشابه بود 
Quoting: Kaveh87 اوکی.....اونجوری راحت تر میشه اینجارو رو سر صاحبش خراب کرد ااااااااااااااااا نقشه داری  الان الی رو خبر میکنم بیاد 
Quoting: Kaveh87 همون جا که من گفتم بری حلهههههههههههههههههههه چشم یه سر حتما میرم 
|
|
|
Kaveh87
Quoting: Kaveh87 باشه همون شیشلیک بسه

|
|
|
|
|
کسی نبود؟؟؟؟؟؟؟؟ برم؟؟؟؟؟؟؟

|
|
|
Quoting: setareh_71 هرچی که دلتون میخواد بگید
Quoting: setareh_71 و حسابی شلوخی کنید
باشه دیگه حودت گفتی پس فردا با چماخ و رنده دنبالمون نکنی ها !!
اهه ببین یادم رفت ها میگم گیجم !!
setareh_71
سلام خوبی ؟ خونه جدید مبارک برسه به 1000 100000 همینطوری برو بالا
METAL my soul is crying behind my body
|
|
|
metalhelpmebe
Quoting: metalhelpmebe سلام خوبی ؟ خونه جدید مبارک برسه به 1000 100000 همینطوری برو بالا علیک سلام تو خوبی علیرضا جان؟ من تا بلت نیستم بیشتر بشمرم اینی که گفتی چندتاست؟
Quoting: metalhelpmebe باشه دیگه حودت گفتی پس فردا با چماخ و رنده دنبالمون نکنی ها !! اهه ببین یادم رفت ها میگم گیجم !! شما بیاین من قول میدم از رنده و چماخ خبری نباشه بیاین شلوخی کنید 
|
|
|
Quoting: setareh_71 خوبه بلدی بشمری تا چند بلتی بشمری؟ تا 7 ستاره من 7 تا دوست دارم....
در مرام ما رفیقان نیست رسم ترک دوست عهد با هرکه ببندیم جانمان در دست اوست...
|
|
|
Quoting: setareh_71 ممنون که بهم سر زدین بیاین اینورا چشم مزاحم میشیم ستاره خانوم.... 
در مرام ما رفیقان نیست رسم ترک دوست عهد با هرکه ببندیم جانمان در دست اوست...
|
|
|
|
|
setareh_71 به به ستاره کوچولو هم خونه دار شد  خوبه تازگیها همه دارن صاحبخونه میشن نکنه سیاوش داره وام میده
حس امضا ندارم انگشت می کنم
|
|
|
Quoting: setareh_71 شما بیاین من قول میدم از رنده و چماخ خبری نباشه بیاین شلوخی کنید تو کی نشونمون میدی؟ 
حس امضا ندارم انگشت می کنم
|