| نویسنده |
پیام |
|
|
iranxiran
Quoting: iranxiran نچ...تو فقط سوختی...از دیشب خراب کردی همه چیو نخیلم تو خدت سوخیتی
شبت بخیر 
اون بالا نشستی گوش کن ای خدا چه عذابیه به دنیا اومدن...!
|
|
|
Quoting: setareh_71 نخیلم تو خدت سوخیتی شبت بخیر تو سوختی سوختی...بعداا جوابتو میدم 
♥♥♥ هیچوقت نگو میخوام مثل این یا اون باشم... همیشه سعی کن خودت باشی و بهترین ♥♥♥
|
|
|
Anti_love
Quoting: Anti_love تو فکرت منحرفه به من چه ..منظورم سطل آب بود خوب منم منظورم همین بود منحرف 
Quoting: Anti_love نشون بده نشون به...اگه راست میگی نشون بده نشون دادم 
Quoting: Anti_love خوب این دفعه که سوخت...ولی خوب معلومه که نمیتونی بوش و بفهمی دیگه...چون دماغت سوخته و دیگه دماخ ندری که نه اشتباه میکنی اون بو مال ...ن خودت بود 
Quoting: Anti_love سلام خونی دشمن سلاممممممممم 
Quoting: Anti_love فعلا که تو رو میخواد و عاششششششششقت شده ...بدو تا نترشیدی بیچاره نمیترشم عمرا اونقدر خاطرخواه دارم که............. 
Quoting: Anti_love البته من کارای دیگه ام رو هم همینجا میکنم...بقیه هم راحت باشن مسئله ای نیست.....کااااااار ما که تموم شد....کسی نمیخواد برهههههه...
 بی ادبی دیگه 
|
|
|
|
|
iranxiran
Quoting: iranxiran تو سوختی سوختی...بعداا جوابتو میدم خودت 
|
|
|
iranxiran
Quoting: iranxiran تو سوختی سوختی...بعداا جوابتو میدم خودت 
|
|
|
میگم خودت دیگه چیزی نگو 
♥♥♥ هیچوقت نگو میخوام مثل این یا اون باشم... همیشه سعی کن خودت باشی و بهترین ♥♥♥
|
|
|
iranxiran
Quoting: iranxiran میگم خودت دیگه چیزی نگو منم میگم تو

|
|
|
Quoting: setareh_71 منم میگم تو ولی همه شواهد و مدارک علیه تو هستش 
|
|
|
|
|
setareh_71
Quoting: setareh_71 خوب منم منظورم همین بود منحرف خوب بستگی داره که تو سطل آب چی ریخته باشی 
Quoting: setareh_71 نشون دادم نخیر ...سیاه بود درست دیده نمیشد 
Quoting: setareh_71 نه اشتباه میکنی اون بو مال ...ن خودت بود بی ادب ..مال چی بود؟
Quoting: setareh_71 سلاممممممممم علی سلام خونی دشمن
Quoting: setareh_71 نمیترشم عمرا اونقدر خاطرخواه دارم که............. آره میبینم چقدر خاطرخواه داری...از ترس این که نترشی...برگشتنی از کلاس پیاده میری خوه ...شاید یکی خر شد از تو خوشش اومد 
Quoting: setareh_71 بی ادبی دیگه خودتی 
خبر آمد خبری در راه است....دو نقطه دی
|
|
|
iranxiran
Quoting: iranxiran ولی همه شواهد و مدارک علیه تو هستش تو هم سوخیده بودیا خوب من نگفتم تو چرا نگفتی؟ 
|