| نویسنده |
پیام |
|
|
setareh_71 خوبه ها شلوغی هم واسه خودش عالمی داره
|
|
|
lena_lena
Quoting: lena_lena خوبه ها شلوغی هم واسه خودش عالمی داره اره واقعا فقط برای شوخی و خنده و چند دقیقه خوش بودن توی این دنیای مجازیه 
اون بالا نشستی گوش کن ای خدا چه عذابیه به دنیا اومدن...!
|
|
|
Quoting: setareh_71 قراره شلوخی کنیم و دور هم جمع بشیم فقط میشه من فقط نگاه کنم ؟
کسی چه میداند ، شاید این جهان جهنم عالمی دیگر باشد
|
|
|
|
|
منم بازیییییییییی

بچه ها من اسمم از NaNaBaRbIe به NaNa_BaRbIe تغيير كرده
|
|
|
Quoting: setareh_71 تو هم سوختی نچ...تو فقط سوختی...از دیشب خراب کردی همه چیو 
♥♥♥ هیچوقت نگو میخوام مثل این یا اون باشم... همیشه سعی کن خودت باشی و بهترین ♥♥♥
|
|
|
Quoting: NaNaBaRbIe منم بازیییییییییی چه بازی؟ 
♥♥♥ هیچوقت نگو میخوام مثل این یا اون باشم... همیشه سعی کن خودت باشی و بهترین ♥♥♥
|
|
|
Quoting: iranxiran چه بازی؟ من همچنان فقط نگاه میکنم ! 
کسی چه میداند ، شاید این جهان جهنم عالمی دیگر باشد
|
|
|
setareh_71
Quoting: setareh_71 گفتم تو بی ادبی تو فکرت منحرفه به من چه ..منظورم سطل آب بود 
Quoting: setareh_71 چرا برمیاد نذار نشون بدما نشون بده نشون به...اگه راست میگی نشون بده 
Quoting: setareh_71 والله نمیدونم اخه تاحالا دماغم نسوخته خوب این دفعه که سوخت...ولی خوب معلومه که نمیتونی بوش و بفهمی دیگه...چون دماغت سوخته و دیگه دماخ ندری که 
Quoting: setareh_71 سلام دشمن خونی سلام خونی دشمن 
Quoting: setareh_71 بیشین بینیم بابا میگم بیاد تورو بگیره ها فعلا که تو رو میخواد و عاششششششششقت شده ...بدو تا نترشیدی بیچاره 
Quoting: setareh_71 سلام خبری نیست البته من کارای دیگه ام رو هم همینجا میکنم...بقیه هم راحت باشن مسئله ای نیست.....کااااااار ما که تموم شد....کسی نمیخواد برهههههه... 
خانوم ببخشین چند کیلویین شما **خجالتی وای مامانم اینا
|
|
|
|
|
mashgholam
Quoting: mashgholam میشه من فقط نگاه کنم ؟ بله میشه ولی خوب پست بذارید خوشحا میشم 
|
|
|
NaNaBaRbIe
Quoting: NaNaBaRbIe منم بازیییییییییی باشه بیا بازی 
|